Najveća svjetska poker web stranica navodno završava integraciju Bitcoina | Croatian.lamareschale.org

Najveća svjetska poker web stranica navodno završava integraciju Bitcoina

Najveća svjetska poker web stranica navodno završava integraciju Bitcoina

Glasine nisu novi. Prema nekoliko medijskih kuća, poker Starshas se gleda na integraciju Bitcoin kao opciju plaćanja za nekoliko mjeseci. Međutim, tvrtka insajder je objavio ovaj četvrtak (12), koji je najveći svjetski online poker soba je konačno spreman završiti proces.

Iako nikada nije bio službeni komentar objavio Poker Stars potvrđuje usvajanje BTC, tvrtka nikada nije negirao mogućnost. Sada, web stranice CoinFire.io reportsthat tvrtka insidera koji žele ostati anonimni su potvrdili da je „proces integracije Bitcoin je u tijeku.”

„Prihvaćanje Bitcoin je sljedeći logičan korak za Poker Stars. Trenutak i siguran način plaćanja za igranje samo smisla”, rekao je izvor.

Mi smo radili teško pronaći pravi način da prihvati valutu. Rad s trećim stranama može biti teško zbog regulatornih pitanja u različitim zemljama, ali vjerujemo da smo našli rješenje koje zadovoljava naše potrebe i potrebe naših igrača.

Poker Stars je navodno bio u potrazi za savršeno rješenje za obradu kripto-transakcije od prošlog prosinca i zauzima svoje vrijeme kako bi bili sigurni da nema detalj je zanemaren.

CoinFire.io kaže da je tvrtka trenutno testira drugi sustav za obradu Bitcoin transakcija, nakon što je prva se smatralo nezadovoljavajući.

„Želimo da se to pravo i ako to znači da je potrebno više vremena, onda ćemo to vrijeme”, rekao je jedan izvor tvrtka web stranice, dodajući da je „to sljedeći logičan korak za online igranje, ali je neophodno da naša tvrtka smo dobili to pravo. Ako nismo zadovoljni s rezultatima ćemo pogledati više rješenja da se to dogodi.”

Ne raspored ili rok je javno

Tako da je nemoguće znati, za sada, kada Poker Stars namjerava debi novu opciju plaćanja. Ipak, reakcija na vijest bila je izuzetno pozitivna na Reddit.

To je ogroman, ogroman, ogroman, ogroman. Kada se zapravo događa, mislim da će se neki od najvećih vijesti još.
ppciskindofabigdeal

Ne zanima me, ako to traje godinu dana dok su ga provesti, samo nadam se da je ispravno implementiran tako da je lako kao postaviti u Bitcoin i početi igrati. Najviše strašan stvar bi bila da bi mogao isplatiti Bitcoin od Poker Stars, ali to je možda samo pusta želja?
shadymess

Oni su multi-milijarde dolara godišnje poslovanje koji je pretrpio masivno s bankarskim propisima. Oni su daleko najveća poker stranica i odlaže na tu je veliki problem za mnoge ljude. Zlatno doba poker je bio kada je svatko mogao igrati, a tu je bio trenutak kreditne kartice depoziti / povuče.
apython88

To je vjerojatno tvrtka sam najviše želio vidjeti prihvatiti Bitcoin, osobno.
GrixM

Bitcoin-friendly Poker Stars bi doista velika stvar za cryptocurrency ekosustava. Platforma, osnovan 2001, je najveći i najpoznatiji svjetski poker web stranice s više od 50 milijuna registriranih igrača.

Povezane vijesti


Post ICO

BtcTrip ima novi poslovni račun i planira pokrenuti tri nove usluge

Post ICO

Bitcoin cijena ispod 300 dolara po prvi put od kraja 2013. - zajednica nije zabrinuta

Post ICO

Coveted Bitcoin domena BTC.com prodaje za milijun dolara

Post ICO

Bill Egan, eGifter: radimo na dobivanju nekih brandova koji će zaista biti uzbudljivi Bitcoinovoj zajednici

Post ICO

Zaradite Bitcoin dijeljenjem svoje širine pojasa

Post ICO

Bitcoin trgovci dobivaju Instant odobrenje

Post ICO

Bitcoin je novo zlato: zašto Bitcoin će postati sigurno utočište valute

Post ICO

Uloga Blockchaina u budućnosti

Post ICO

Dali je to ptica? Je li to avion? Ne, Super Bitcoin štedi Argentince

Post ICO

PayPal pridružuje Bitcoin Trainu

Post ICO

BitLicense Peticija iz OSFDA

Post ICO

Aplikacija koja će ukrasti Bitcoine, Paypalovi predsjednici preuzeti Bitcoin i još mnogo toga