Prvo tržište Bitcoin na tržištu Brokera tvrtke Coinfloor | Croatian.lamareschale.org

Prvo tržište Bitcoin na tržištu Brokera tvrtke Coinfloor

Prvo tržište Bitcoin na tržištu Brokera tvrtke Coinfloor

Kad se bave fizičkim valuta, većina ulagača će vam reći da su dvije stvari od najveće važnosti za njih: iskusni broker i jamstvo sigurne transakcije s minimalnim šansama za gubitak kroz prijevare ili krađe. To je za očekivati ​​da investitori u virtualne valute su u potrebi za istu razinu stručnosti i sigurnosti, jer na kraju, to je sve novac.

Kao odgovor na gore potrebi, Coinfloor, londonski najveća razmjena Bitcoin, lansira revolucionarni razmjenu podlogom tržište za Bitcoin. To se zove Coinfloor tržišta, temelji se na Coinfloor Exchange te će pružiti britanska investitorima sigurnom, peer-to-peer okruženju u kojem se kupiti Bitcoin. Prema MarketWatch, Coinfloor nedavno regrutirao neke od najboljih Bitcoin brokera u Velikoj Britaniji uspostaviti ovom tržištu, kao i ubrzati usvajanje Bitcoin valute u redovnim investicijske tvrtke. Prema Marku Lamb, Coinfloor CEO „Coinfloor je prva institucija u Bitcoin industriji za ogledalo decentralizirane mreže brokera potpomognuti centralizirane razmjene.” U posljednjih nekoliko godina, Coinfloor brzo je izrastao u jedan od svjetskih većina tekućine funta Sterling na Bitcoin tržnice.

Što će Coinfloor ponuditi?

On je potvrdio da će Coinfloor pružiti investitorima s prvim bitnu sastavnicu važan za investitora, ali što drugo - iskusnog brokera koji će omogućiti ulaganje u Bitcoin vrijedi njegov / njezin a? Coinfloor brine o tome kako je dobro. Tvrtka se udružio s estonskim banke kalorijska koji će im omogućiti da proces ulaganja. Nadalje, izravno sučelje s poznavateljima Coinfloor tržišta brokera određeno. Ulagači mogu biti sigurni da su svi brokeri su uključeni u ovaj proboj pothvat osobno pretragama da se osigura da se sprovodi i trgovinu u skladu s besprijekornom standardima koji Coinfloor je poznata. Ovaj proces verifikacije se pročistio na stalno. Coinfloor istražuje brokera privatne tvrtke i uspostavlja osobni odnos sa svakim brokera. Jedan od Coinfloor tržištu profesionalnih brokera, Peter Wood, ili bolje poznat na internetu kao y3peto, potvrdio je sigurnost i jednostavnost korištenja Coinfloor tržištu, kao i činjenicu da je on vrlo ljut na uspostavljanju svoje poslovanje u suradnji s Coinfloor. On je također uzbuđen o svom izboru, navodeći da to stoji kao priznanje za njegov rad kao Bitcoin brokera. Odabrani posrednici su postali 21 osnivačice Coinfloor tržište. Oni su također potpisali brokera ugovor Bitcoin u kojoj su se obvežu standardima gore objašnjeno. Ovaj ugovor je vrlo sličan sporazuma Buttonwood, što je temelj New York Stock Exchange je izgrađen na. To je značajno, jer burza suočavaju sa sličnim izazovima onima iskusili Bitcoin tržištima danas.

Bitcoin investitori će biti zajamčena od sljedećeg kada koristite Coinfloor tržište:

  • Korištenje Coinfloor zamjenu za streaming Bitcoin na cijenama funta pretvorbe izravno, i obrnuto
  • Sigurno skladištenje njihove Bitcoin, koristeći višestruke razine šifrirane sigurnosti i podzemnih komora
  • Fer cijena razmjena
  • Investitor-friendly, broker-based okruženju
  • Visoko personaliziranoj usluzi

Koraci su jednostavni

Iako bi se moglo očekivati ​​proces da se uključe u ovaj novi sustav kao investitor će biti složen i dugotrajan, to nije slučaj kod svih. Samo nekoliko osnovnih koraka treba slijediti i Bob je li ti ujak! Koraci se mogu ukratko kako slijedi:

  • Registrirajte se kao novi investitor pomoću e-mail adresu i odaberete lozinku
  • Odaberite Bitcoin brokera koji smatrate da bi bio u stanju izgraditi snažnu i povjerljiv financijski odnos s, pogotovo ako planirate napraviti ovakav način investiranja u tijeku dio svog poslovanju
  • E-mail adresa koju ste naveli će morati biti potvrđen
  • Nakon što je učinjeno gore potvrda, morate postaviti dva faktora su; prenijeti važeću osobnu iskaznicu i dokaz prebivališta

Sada ste spremni uložiti u Bitcoin!

Proces kupnje je jednako jednostavan. Vi zapravo prenijeti iznos bruto Bitcoin proizvod na bankovni račun vaš broker-a - 20 funti je potrebna minimalna količina. Prema tome, nema potrebe da se uplatiti putem međunarodne devizne doznake. Nakon što ste prebačeni novac, Coinfloor je razmjena izvorima Bitcoin izravno na Coinfloor račun. Međutim, to se održava na čekanje dok ne posrednik je potvrdio da je dobio svoj polog i utvrđeno je da došlo do nikakvih drugih problema tijekom transakcije. To ne može se lakše od toga.

Povezane vijesti


Post ICO

Kako je 23-godišnji Charlie Shrem postao milijunaš zahvaljujući Bitcoinu

Post ICO

Bees Brothers: mlade kriptotransparentne poduzetnice nastavljaju uspješno i već miniraju svoj prvi Bitcoin

Post ICO

Hack ugasi Flexcoin i dovodi do gubitka 896 BTC

Post ICO

Indie komedija Dope postaje prvi film koji prihvaća Bitcoin kao mogućnost plaćanja za ulaznice

Post ICO

Bitcoin korisnicima nudi izbor i to ih plaši

Post ICO

Završna BitLicense verzija izdana od strane financijskog tijela New Yorka

Post ICO

Bitcoin stiže u Tursku: BTCTurk je prva Bitcoinova razmjena u zemlji

Post ICO

Bitcoin 2015 Cijena - Predviđanje Bitcoinove vrijednosti mudrošću mnoštva

Post ICO

Bitcoin Worldwide pravni i status usvajanja

Post ICO

Američki sud zaustavlja Mt. Gox od aukcije Bitcoin domene

Post ICO

Kako izgraditi bolji i sigurniji wallet Bitcoina

Post ICO

Ured za prihod od Singapura priznaje i oporezuje Bitcoin