Zabrinuti za vaše Bitcoine? Švicarski trgovac kriptosurvanjem može ih pohraniti u nuklearnu bunkeru | Croatian.lamareschale.org

Zabrinuti za vaše Bitcoine? Švicarski trgovac kriptosurvanjem može ih pohraniti u nuklearnu bunkeru

Zabrinuti za vaše Bitcoine? Švicarski trgovac kriptosurvanjem može ih pohraniti u nuklearnu bunkeru

Budući da je švicarska vlada dopustila privatne tvrtke za kupnju ili najam neke Fallout skloništa u zemlji izgrađena u razdoblju hladnog rata, puno novih originalnih poduzeća imaju popped up. Jedan od njih je stvorio trgovac cryptocurrency koji je odlučio koristiti neke od 7000 dostupnih bunkera sigurno pohranjivanje digitalnih novca, čime super-sigurne rudarstvo i trgovinu, kao dobro.

Richard Porubcan je pseudonim ovog švicarskog poduzetnika, prema Forbes, koji radije ne otkriti svoj pravi identitet. Iako bi to moglo izazvati neke sumnje, trgovac čini čitljiv: on vodi uspješan virtualni valute rudarsku operaciju nazvanu GMP, koji privlači investicije putem web stranice pod nazivom Cryptostocks, a održava redovite kontakte s mnogim svojim dioničarima.

Njegov rad ima „bijeli” napisanom na burzi, što znači da je bio igrati po pravilima i plaćati natrag svojim investitorima. Forbes navodi da je njegov posao se nalazi u sklopu njemačkog govornog područja Švicarske pod nazivom Kreuzlingen.

O ovoj novoj inicijativi, Porubcan opisuje ga kao projekt koji će osigurati Apokalipsa-dokaz Bitcoin bunkere koji omogućuju iznimno siguran rudarstvo, trgovina ili pohranu digitalnog novca, koji služe kao vitalne čvorova u „decentralizirana i neutralni” financijska sustav.

„Bitcoin je dobivanjem trakcija. To znači da je hardver infrastruktura treba biti osiguran na najbolji mogući način. Bivši bunker švicarske vojske opskrbljuje sve što je potrebno da bi ovaj željenu razinu sigurnosti”, rekao je Forbes.

To će biti više nego samo rudarstvo ili pohraniti cryptocurrency: poduzetnik tvrdi da je osigurao nekoliko bunkera koje su pretvorene u vojno-razred „Računalne centara” s neovisnim napajanjem i sigurne veze na Internet, kao i sustav otpremnina kako bi se osiguralo skloništa nikada otpasti rešetke. Svi oni zaštićen „masovnog trezora vrata” i jakim sigurnosnim sustavom.

To znači da čak iu slučaju nuklearne eksplozije, vaši Bitcoins će biti sigurno... Puno sigurnije od vas, riskiramo govori. Porubcan kaže „svijet postaje sve opasniji, pa je dobro mjesto da se negdje koji može biti ovjeren sigurno od nuklearnog ili elektromagnetske uništenja puls. Svijet treba sigurnost. Čak i kada je naša ponuda je samo u cryptocurrency području, vidim ga kao sljedeći mali korak ka osiguran prijenos vrijednosti okruženju 21. Stoljeća”.

Zgrabite mjesto u bunkeru, potencijalni kupci moraju kontaktirati Porubcan () i raspraviti detalje.

Povezane vijesti


Post ICO

Australci vole Bitcoin Bill Pay

Post ICO

7.170 BTC ukraden iz hladnog novčanika BTER-a, kineska razmjena najavljuje blagodati

Post ICO

Cijena Bitcoina se diže dok je Mt. Goxov CEO jamči da je još uvijek u Japanu naporno

Post ICO

Bitcoin Crni petak - najbolji način da potrošite svoje Bitcoine

Post ICO

Bitstamp pokreće unaprijed plaćenu Bitcoin debitnu karticu za europske korisnike

Post ICO

Stjecanje lisnatog novčanika LifeLock-a briše sva očekivanja Bitcoinove podrške

Post ICO

Havajska tvrtka za čaj Tealet prihvaća kriptovalu

Post ICO

Tri glavne burze kineskih BTC najavljuju potpuno oslobađanje rezervnih rješenja

Post ICO

Sjeverna Koreja svjedoči o svojoj prvoj Bitcoinovoj transakciji

Post ICO

Bitfash uvodi čuda Bitcoina svim ljubiteljima mode

Post ICO

FBI je ovlašten prodati gotovo 30.000 Bitcoins s poprsje Silk Road

Post ICO

Bitstamp poboljšava provjeru identiteta i sigurnost pomoću GBGroupove tehnologije