Je li Xapo počinio mamac i prekidač? | Croatian.lamareschale.org

Je li Xapo počinio mamac i prekidač?

Je li Xapo počinio mamac i prekidač?

Bitcoin zajednica je u rukama nakon što je slika otišao virusne prikazivanje Xapochanging web Xapo nakon slanja Xapo debitnu karticu.

Slika brzo otišao virusne na imgurand / r / bitcoinon reddit razočarano iz velike otkos korisnika odlaze komentare uvreda da pokušava objasniti pristojbe.

Očito je uvreda je više usredotočena oko činjenice da Xapo je napravio jednu početnu obećanje i kasnije propustio da dostavi i tek treba priznati da je to bio slučaj.

Novac od požara prethodno pokriveni Xapo kad su podigli dodatnih 20 milijuna dolara dolara u venture financiranja i bili su u to vrijeme još uvijek oglašavanja koji izvan prvih 15 $ naknadu za karticu ne bi se punjenje bilo kakve dodatne naknade.

Novac Vatra je posegnuo za PR tima na Xapo i još uvijek nisu primili izjavu u vrijeme smo išli pritisnuti uz ovu priču, ali ako dobijemo izjavu ćemo ažurirati ovu priču.Xapo povećava dodatnih 20 milijuna dolaraXapo je podigao 20 milijuna $ u serije A-1 financiranja. Ovaj krug financiranja je vodio GREYLOCK Partners i Index Ventures, uz dodatna ulaganja po nastanku Capital Partners, Max Levchin, suosnivač PayPala, internet investitora Jurija Milnera, a Jerry Yang, osnivača tvrtke Ame Cloud Ventures i suosnivač Yahoo !. Ovi investitori pridružiti ranije pristaša Benchmark, tvrđava Investment Group i kreket kapital koji je uložio 20 milijuna $ u seriji A sredstva u ožujku.

Reid Hoffman i Mike Volpi će se pridružiti Matt Cohler kao Xapo promatrača odbora. I Reid i Mike imaju provjerenu povijest prepoznavanja novih tehnologija prije nego dođu do mase i oba su najavili inovacije iz ideje do provedbe na široko prihvaćanje.

CEO Wences Casares je rekao: „Gledajući naprijed, mi ćemo i dalje ulagati sredstva u izgradnju našeg tima i naš paket usluga. Zalažemo se za razvoj okvira koji omogućuju bitcoins biti korišteni od strane potrošača u svakodnevnom životu, a također i dalje nude vrlo siguran Bitcoin spremište za sredstva na Wall Streetu, razmjene i financijskih institucija za rukovanje bitcoins.”

Xapo pruža Bitcoin novčanici, grobnica, a uskoro će se isporučivati ​​prvi Bitcoin debitnu karticu potrošača.


Aplikacija XE Currency dodaje Bitcoin na svoj popisUsluga koja se pretvorila u omiljene konverter valuta za puno ljudi, nedavno je dodao Bitcoin na svoju listu izbora. XE valuta već više od 180 mogućnosti, ali sada cryptocurrency je također jedan od njih.

S više od 15 milijuna preuzimanja, besplatnu aplikaciju i jednostavan kalkulator - koji ima ažurirane tečajeva i grafikone, među ostalim uslugama, a također radi offline - smatra top 20 putovanja i lokalne aplikacije na usluzi Google Play. Osim toga, to je sadržanu u glavnim medijima kao što su BBC, LA Times, CNN i Travel Channel.

Još jedan znak napretka za Bitcoin!

Preko techbeast.net


Usluga iznajmljivanja jahti u Miami Beachu prihvaća kriptovaluAko planirate putovanje na plažu, a tu je neki BTC gori svoj džep gaće, ovdje je prijedlog: cryptocurrency je najnoviji plaćanje optionat Miami-temeljen uslugu najma plovila povlaštene jahti i prodaje.

Tvrtka ima 26 u privatnom vlasništvu brodica i jahti koje se mogu iznajmiti za četiri ili više sati, zajedno s kapetanom i stjuardesa.

Prema suvlasnika Jessica Londono The povlaštene organizira klijenata cijelo putovanje od goriva do hrane, da li oni žele iznajmiti najmanji brod na raspolaganju, što je 38 nogu, ili najveći brod, sa 130 na noge. Privatna Krstarenje može imati maksimalno 12 osoba.

Cijene start at $ 1500 i može ići i do 18.000 $, vrijednosti ekvivalent 1,8 BTC i 22,3 BTC, prema trenutnom tečaju. Sve transakcije se obrađuju BitPay.

Jessica Londono i njezin suprug, osnivači The položaju, odlučio je početi prihvaćanja Bitcoins nakon što je postao rudara u 2013. „sam saznao o Bitcoin natrag u ožujku. Čuo sam o tome prije, ali mi stvarno počinio kada smo odlučili kupiti rudar iz Butterfly Labs”, rekla je Bitcoin Examiner.

Par je držeći dio Bitcoins i blagajnik iz ostatak za sada, uglavnom zbog toga što tvrtka treba „platiti vlasnicima plovila, stjuardesa, zaposlenika i troškove”, a oni ne prihvaćaju cryptocurrency još.

Londono stvarno vjeruje Bitcoin ima budućnost „osobito u Miamiju, gdje imamo toliko turista”. Ona kaže da, ako se grad može imati više ponuđača poput The povlaštene prihvatiti Bitcoin u bliskoj budućnosti „rekao je jednostavnost imaju jednu valutu će se život mijenja.”

Slike iz povlaštene


Već možete kupiti na DinoDirectu s BitcoinomEcommerce web DinoDirect sada prihvaća Bitcoin. Tvrtka je objavila novi oblik plaćanja putem javnog priopćenju objavljenom na svojoj internetskoj stranici u četvrtak (4).

Prema bilješci, „online trgovci lako prihvaćaju Bitcoins na isti način kao što su oni prihvaćaju uplate iz Visa, MasterCard ili čak PayPal”, pa DinoDirect je taj korak bez ikakve sumnje i stvari očito idu glatko.

„Nije ni čudo da su kupci hrle ka DinoDirect kupovati sa ovom novom obliku valute. Kupac je izjavio da je postao mnogo lakše i zanimljivije da purchasesdue na dodano značajke koje pruža ovaj oblik valute”, dodaje izjava.

Sada, osim „dobre kvalitete proizvoda dostupnih” i „učinkovita i brz servis za korisnike”, klijenti na DinoDirect imati drugačiji i inovativan način plaćanja na raspolaganju.

Povezane vijesti


Post ICO

Amerikanci su bolesni od manipulacije novcem: Bitcoin bi mogao biti odgovor

Post ICO

IGot Impostori pokreću napad od krađe identiteta kako bi pristupili Google računima

Post ICO

Svježi Bitcoins su bolji: BlockTrail Mint prodaje svježe minirane BTC

Post ICO

Utemeljitelj Bitcoin štednje i povjerenja koji je DU naplaćivao za pokretanje sustava Bitcoin Ponzi

Post ICO

Seans Outpost već je pružio preko 20.000 obroka beskućnicima zahvaljujući donacijama Bitcoina

Post ICO

Bankarski divovi koji podržavaju Bitcoinovu tehnologiju

Post ICO

Bitcoin pati DDoS napad i još se oporavlja

Post ICO

Primecoin: kriptoznanost koja može učiniti rudar korisnim

Post ICO

Filmski distributer Lionsgate prihvaća Bitcoin

Post ICO

Stjecanje lisnatog novčanika LifeLock-a briše sva očekivanja Bitcoinove podrške

Post ICO

Bitcoin za putovanja: utakmica na nebu

Post ICO

Xapo zemljišta važne bankarske figure za Savjetodavni odbor