Xapo zemljišta važne bankarske figure za Savjetodavni odbor | Croatian.lamareschale.org

Xapo zemljišta važne bankarske figure za Savjetodavni odbor

Xapo zemljišta važne bankarske figure za Savjetodavni odbor

Jutros Xapo najavio formiranje njegovog savjetodavnog odbora s tri člana, Dee Hock, John Reed i Lawrence H. Summers.

Xapo je financijskih usluga i sigurnosti tvrtka koja je razvila Bitcoin novčanik i siguran svod za potrošnju i skladištenje bitcoins. Tvrtka koja je osigurala sjeverno od 40 milijuna dolara sredstava od investitora, uključujući Winklevoss Capital, Pantera Capital, kreket Capital, Benchmark, a više se širi i poduzimaju korake kako bi dodatno se udružiti kao igrač u financijskom prostoru.

Tvrtka je formirana nova savjetodavni odbor koji sadrži nekoliko velikih imena koja su zasigurno zadovoljiti institucionalne investitore i dodati još opravdavanja operacija.

G. Hock. Ljubaznošću Xapo.

Dee Hock je bio osnivač Visa i mirovini u 1984. G Hock je poznato mnogi u industriji plaćanja kao odgovorna za sustave plaćanja koji su još uvijek koriste i danas.

„Bitcoin predstavlja ne samo budućnost plaćanja, ali i budućnost uprave”, rekao je gospodin Hock. „Živimo u 21. Stoljeću, ali su još uvijek koriste naredbu i kontrolu organizacijske strukture iz 16. Stoljeća. Bitcoin je jedan od najboljih primjera kako decentralizirana, peer-to-peer organizacija može riješiti probleme koji ti se datiraju organizacije ne mogu. Poput interneta, Bitcoin nije u vlasništvu ili pod kontrolom bilo kojeg entiteta, tako da predstavlja nevjerojatne mogućnosti za nove razine učinkovitosti i transparentnosti u financijskim transakcijama „.

Gospodin Reed. Ljubaznošću Xapo.

Tvrtka je također dodao gospodina Johna Reeda na savjetodavnog odbora. Gospodin Reed je bivši predsjednik i izvršni direktor Citibank. Gospodin Reed je također Predsjednici New York Stock Exchange. On trenutno služi kao predsjednici MIT Corporation.

„Financijske usluge i dalje uglavnom netaknuta od digitalne revolucije”, kaže gospodin Reed. „Bitcoin predstavlja pravu priliku za promjenu da. Novac u svojoj srži je jednostavno knjiga za praćenje dugova i Bitcoin je zaista najbolji iteracija univerzalnog knjige koje smo ikada vidjeli. Sama činjenica da nikad neće biti više od 21 milijuna bitcoins i da svaki Bitcoin se može podijeliti u 100 milijuna primjeraka što ga čini značajno poboljšanje u odnosu na svakom povijesnom obliku valute „.

Gospodin Summers. Ljubaznošću Lawrence H. Summers

Konačni dodatak savjetodavnog odbora u ovom trenutku je gospodin Lawrence Summers. Gospodin Summers je bivši tajnik riznice pod predsjednik Bill Clinton. Gospodin Summers je također služio kao predsjednik Sveučilišta Harvard. U 2013, on je široko se vjerovalo da postane Predsjednici FED prije Obama imenovao gospođu Janet Yellen zbog političkih razloga.

Gospodin Summers je izjavio: „Do sada, kad god smo potrebni za prijenos novca koji smo se morali osloniti na treće osobe, bilo da je to banka, čistina kuća ili mreža plaćanje. Bitcoin ponude, po prvi put, metoda za prijenos vrijednosti i uplati s bilo kojeg mjesta u bilo gdje, u realnom vremenu, bez ikakvih posrednika. To bi moglo značiti da ćemo uskoro vidjeti mnoge milijarde ljudi šalju Bitcoin svakodnevno tako lako kao što se trenutno poslati SMS poruku.”

Xapo također nedavno je najavio da će se preseliti sjedištu u Zürich.

Naslov slika ljubaznošću Xapo.

Povezane vijesti


Post ICO

Novi alternativni oblik plaćanja i prijenos novca Bitminutes debitira u New Yorku

Post ICO

Bitcoinova cijena oporavlja nakon pada uzrokovana napadom Silk Roada

Post ICO

Cloudminr.io se srušio: izgubio BTC, podatke o klijentima za prodaju i glasine o prijevari

Post ICO

Zaklada Gates gleda Bitcoin tech kako bi pomogla siromašnima

Post ICO

Pečati s nalogom za klubove

Post ICO

Zapamtite Bitcoinove hackove u studenom

Post ICO

Amazon je bio zabrinut zbog BitLicensea

Post ICO

Više Bitcoinera koji kupuju lijekove na mreži, ShapeShift napušta New York i više

Post ICO

WiiBox i Gridseed Merge

Post ICO

Expedia prihvaća Bitcoin, cijene padaju jer FBI objavljuje prodaju bitcoina

Post ICO

Alarmantno transparentne uredničke operacije

Post ICO

Bitcoinov ticker već je dostupan na Bloomberg terminalu, ali samo zaposlenicima