99bitcoin i Coinbase | Croatian.lamareschale.org

99bitcoin i Coinbase

99bitcoin i Coinbase

Pitanje:

Bok, možda mi možete dati neko objašnjenje: Prvo, zašto je zovete svoje stranice \ „99 \” Bitcoin? Drugo, što \ 's događa Coinbase? Moj prijatelj je zatraženo da potvrdite continiously a proces se \ 't ići bilo gdje. Imate li valjanu alternativu Coinbase? S poštovanjem, Dietmar

Odgovor:

Bok Dietmar,
kao i za Coinbase provjere, ja stvarno ne može reći. Međutim, nakon najnovije vijesti o skandalu Coinbase unutarnje trgovine i nedostatka SegWit podrške (nakon pritom za skaliranje preko glupih načina) Ja sam bio sugerirajući da ljudi pronaći alternative za Coinbase. Blizanci ili Kraken ili Bitstamp su sve dobre razmjene sa sličnim uslugama.

Bez komentaraUpit iz IndijePitanje:

I \ 'm od Indije... Kako sam mogao kupiti bitcoins iz relevantnih i povjerljivog izvora....?

Odgovor:

Hej Raghvendra,
ako ste u redu s nekim tvrtkama (a samim time, Govt.) Znajući da ste kupili Bitcoin, onda možete koristiti indijski razmjenu. Unocoin.com i Zebpay.com i Coinsecure.in su 3 dobra opcija.

Bez komentara


O transakcijiPitanje:

Netko mi je poslao neki Bitcoin na moj blockchain novčanik adresu. Prvi put sam pronašao ogleda Bitcoin kao na čekanju, ali nakon nekog vremena nestali. Koji je bio razlog?

Odgovor:

Hej Donesi
Evo članak objašnjavajući thisin detalje.

Bez komentara


O BGF-u i Mcap-uPitanje:

Koja je tvoja se na BGF tj Bitcoin fonda rasta i povezanih isplate znak u obliku MCAP? (Društvo. Gainbitcoin.com)
Hvala za web-lokacije i predanost. Našao sam vaše stranice stvarno pomoć u čišćenju svoje koncepte Cryptocurrency. Srdačan pozdrav. Neerav. Indija"

Odgovor:

Bok Neereav, nemamo iskustva sa Bitcoin fonda rasta. Samo gleda na njihovim stranicama izgleda malo sjenovito zbog nedostatka podataka poduzeća, iako su žetoni MCAP naveden na Coin Market Cap i imati aktivnu trgovanje na tržištu. Ali, naravno, ja ne mogu znati za siguran ako je to muljaža ili čitljiv posao. Ako ste u nedoumici, predlažem da koristite Bitcoin Prijevara Testtool i pokušati izvući svoj zaključak.

Bez komentara


O bitcoin crash naravno besplatnoPitanje:

Draga
hvala

Odgovor:

Hej, žao mi je čuti o tome.
Možete li molimo koristite kontakt obrazac pageand mi e-mail pojedinosti toga, uključujući e-mail koji ste potpisali s? Ja ću se pobrinuti za to.

Bez komentara


O bitcoinuPitanje:

Pokušavam razumjeti što Bitcoin je točno i ja vidio u svom prethodnom odgovoru da imate e-tečaj koji može pomoći ljudima, tako da sam bio u nedoumici možete li mi poslati taj mail, hvala :)

Odgovor:

Hej, lijepo da zadovolji vas.
Sretno!

Bez komentara


O Kripto kovanicamaPitanje:

Zadnja promjena 31. Prosinca, 2017 u 05:21 pm

Poštovani gospodine,
Moje ime je Prudhvi. Ja sam iz Indije. Pratim sve svoje vodiče i pretplate na vaše web stranice. Želim kupiti neke kripto kovanice / altcoins kao što su niske cijene sada. Trebam svoje najbolje savjete o kojem se novcu trebam kupiti i spremiti ga za budućnost za njihovu vrijednost. Dakle, molimo preporučiti mi neke novčiće za kupnju gospodine. To će biti od pomoći. Hvala vam na pomoći.

Odgovor:

Bok Prudhvi,
ove kovanice i udio u kojoj sam ih (uglavnom Bitcoin) drže se prilično konzervativni i to nije nužno tip portfelja jednom će odabrati za visoki rizik, agresivnog rasta. Moglo bi se pogledati na novijim altcoins portfelja kao što je to.

Bez komentara


O sjemenu novčanika Electrum :Pitanje:

Molimo otvorio sam Electrum novčanik oko mjesec dana i mislim da mi je sjeme izraz sada je ugrožena. Pitanje: Kako mogu promijeniti sjeme? Razumijem svakoga tko ima sjeme može i posjedovati svoj novčanik.
Dayo.

Odgovor:

Bok,
sjeme je konstantna i ne može se mijenjati. Vi, međutim, može premjestiti svoje kovanice na novi novčanik s novim sjemenom koja nije ugrožena.

Komentari:

Thnx.


O GigahashbituPitanje:

Pls je Gigahashbit pravi ili prijevara,, to stvarno radi?
Gigahashbit je kao Bitcoin web generatora.

Odgovor:

Pozdrav Ebube,
nisam upoznat s ovim stranicama, no možete koristiti Bitcoin muljaža testto to provjeriti za sebe. Moram reći da je od kako si ga opisao zvuči kao muljaža. Mjesta ne može generirati Bitcoins iz ničega, tako da bih predlažemo da budu oprezni sa svojim novcem i temeljito istražiti prije ulaganja.

Bez komentara

Povezane vijesti


Post Litecoin

Ulaganje u srednju školu

Post Litecoin

Sigurnost kriptovalute

Post Litecoin

Kako podnijeti zahtjev za gotovinu bitcoina

Post Litecoin

Kako pregledati BCC i BTC u Trezoru

Post Litecoin

Trošak za jednostavan Bitcoin App

Post Litecoin

Koliko puta novčanik za papir može biti swept

Post Litecoin

Kako mogu kupiti i prodati valovitost u Pakistanu

Post Litecoin

Bitcoin Core pročitajte zamijenjenu datoteku wallet.dat kao 0,0000000 BTC

Post Litecoin

Izgubljeni bitcoin

Post Litecoin

Besplatni Bitcoins?

Post Litecoin

Bitcoin mining na Linux Mint 32 bitnom ili 64 bitnom sustavu u pozadini moguć?

Post Litecoin

Imate poteškoća prilikom mijenjanja moje bitcoin adrese