Altcoiner.net je legit ili muljaža? | Croatian.lamareschale.org

Altcoiner.net je legit ili muljaža?

Altcoiner.net je legit ili muljaža?

Pitanje:

Bok ja sam pokušava pronaći čitljiv rudarski stranice oblak za ulaganje moje bitcoins i našao Altcoiner.net je to čitljiv ili muljaža? Također sam pronašao Ethtrade.org koji je od ova dva mjesta nude najisplativiji za moje investicije?

load...

Odgovor:

Pozdrav Emily.
Sretno!

Komentari:

Prijevare najvišeg stupnja

Karta, zašto kažeš Altcoiner.net je prijevara?Ukloni Altcoiner.net?Pitanje:

Znate li ova HYIP je zatvorena? Svi odlazni transakcije u tijeku od prošlog petka, ali je stranica još uvijek u potpunosti funkcionira. Hvala vam

load...

Odgovor:

Hej Scott,
Nadam se da nisu stavili previše novca u njega.

Bez komentara


Alternativne razmjenePitanje:

Bok Zsofia,

Postoji li alternativa pouzdana razmjena osim Bitstamp da mogu koristiti za kupnju XRP? Nisam ugodno s razinom KYC zahtjeva da Bitstamp zahtjeve.

Odgovor:

Bok Brian,

Prilično mnogo sve izmjene koje obrađuju Fiat će imati ove vrste KYC obruči za skok preko. Međutim, kao što Zsofia rekao, možete izbjeći ovu gnjavažu kupnjom Bitcoin korištenjem više anonimnih metodu. Kupnja BTC izravno od pojedinca preko LocalBitcoins.com stranice ili Bisq aplikacije su preporučene metode.

load...

Zatim možete izmijeniti takve BTC za Jeke na kripto-samo zamjenu bez da mnogo potvrdu. Za potpune razmjene, check out Poloniex.com, HitBTC.com ili Cryptopia.co.za (postoji mnogo više mogućnosti!), A za brzo, svjetlo zamjenu, pokušajte Changelly.com ili Shapeshift.io.


Alternativa transfernom kupovanju BTC-a putem međunarodnog prijenosa žiga (Imam Xapo račun i čini se najjeftinijom opcijom)Pitanje:

Ima li bilo koji drugi vrlo jeftina alternativa transferwise kupiti bitcoins pomoću međunarodnog bankovnog prijenosa? Ekvadorske bankovne naknade su vrlo skupi, tako da je gotovo nemoguće kupiti tržišnoj cijeni. (Imam račun u xapo)

Odgovor:

Najjeftiniji sam našao u Bitstamp i to je ono što sam koristiti, ali još uvijek ćete imati bankovne naknade u svezi s prijenosom.

Komentari:

Debitne kartice su skupe jer omogućuju povrat uplate (više o tome ovdje:
BTC-e je oko dugo vremena i to je najjeftinije, ali to je također neuređen koliko ja znam pa budite oprezni s novcem.

Shvatio sam da je cijena u BTC-e je najjeftinije što sam našao. Čini se da oni rade s prijenosom. Ima li najjeftinije alternativa za korištenje debitne kartice, cuz coinmamma i Ccx su skupi sada. (Oni rade u svijetu)


Amd HD 5450 i 6350 grafička kartica na stolnom računalu dell optiplex 780Pitanje:

Molimo imam AMD HD 5450 i HD 6350 grafičku karticu na desktop dell OptiPlex 780.pls savjet kako ga koristiti za mining.the najbolji currencey na moje i najbolje overclocking s dogorijevanja, najbolji rudarstva aplikacije i bazen na korištenje.... Hvala vam gospodine.

Odgovor:

Bok Lovre,
imamo nekoliko vodiča do moje Ethereumor Zcash, možete provjeriti to za postavljanje. Možete provjeriti https://whattomine.com/ koji kovanice su najunosniji za vas moje.

Bez komentara


I postoji li naknada za povratak u bitcoinPitanje:

Jednom sam bio malo kovanice novčanik će platiti lokalnih ljudi koji nemaju nikakve veze sa bitcoin trebam prenosi natrag u dolare A postoji naknada za povratak-i-naprijed kako bi Bitcoin okrenuti gala pa sam može platiti moj vodoinstalater itd

Odgovor:

Bok Michael
Za pretvaranje Bitcoin u fiat novac, morat ćete ga prodati, ili s osobom, a Bitcoin bankomatu ili putem razmjene. Tu će biti pristojbe uključeni, da. Prvo rudarski novčić za slanje Bitcoin na kupca / ATM / zamjenu, a zatim ono što naknada se naplaćuje od strane ATM / razmjenu i kupac (ako koristite neki od escrow usluga kako bi osigurali svoje trgovine s njima). Te naknade su promjenjivi, ali bi trebao biti prilično niska.

Bez komentara


Još jedno osmrtnicaPitanje:

Http://www.telegraph.co.uk/business/2017/11/05/bitcoin-path-every-bubble-history/
Frank

Odgovor:

Hvala za slanje ovo! Mi ćemo ažurirati stranicu s ovim uskoro.
 

Bez komentara


Antiminer S9 može mijenjati druge SHA256 algo kripto valutePitanje:

Samo želite saznati ako S9 Antiminer može mina NiceHash i Bitcoin Cash, DGB
Rohit

Odgovor:

Bok Rohit,
NiceHash je oblak-rudarski servis koji će vam iznajmiti vašeg ASIC-a hashpower. Nisam siguran je li to će biti više isplativo nego rudarstvo pravu SHA-256 novčić, ali ja ne bih valjda. Nisam siguran da je čitljiv usluga bilo.

Komentari:

Zahvaljujući Steven, samo malo više stvari
S9 mahine kao 13. / s raspršenja snaga-za rudarstvo Bitcoin, tako će moje, Bitcoin Novac s istim raspršenja moći.

Ako sam izvršiti narudžbu danas S9 stroj, ja ću biti uzimajući ga u siječnju 2018. - Što misliš, tada je to vrijedno rudarstvo Bitcoin kao što sam čuo da se približava svojoj 21. Milijuna marku, a nakon toga će biti mrtav, pa samo želim znati ako ja mogu koristiti ove S9 stroj mina drugoj valuti za profit.

Na coinwarz to pokazuje ne jedinstvena valuta je u računu dobiti i na moje sada, ali mislim da to ovisi o rudarstvu snage stroja prava ili igra je više nema više novca u rudarstvu.
bilo koji drugi način zarađivati novac rudarstvo tih valuta.

Vaš odgovor će biti visoko poštovati

Hvala
Rohit

O da, i ekonomska učinkovitost između različitih kovanica možete mina će se razlikovati, ovisno o njihovoj cijeni i poteškoća. Provjerite CoinWarz i razvrstavanje algo kako bi vidjeli koji je trenutno najprofitabilniji u SHA-256 kovanica.

load...

Povezane vijesti


Post Litecoin

Bitcoinovu politiku povlačenja

Post Litecoin

Ulaganje $ 100K USD u bitcoine. Najbolje prakse?

Post Litecoin

Kako dohvatiti svoje bitcoine iz novčanika?

Post Litecoin

Paytrading.org

Post Litecoin

Ulaganje u srednju školu

Post Litecoin

Znati za bilo koji Ethereum novčanik koji prihvaća Tensorbit (TENB)?

Post Litecoin

Stope neuspjeha

Post Litecoin

Da li rudari na kraju posjeduju sve kružne bitcoine

Post Litecoin

U pitanje - velika rupa u praznom ne ispunjenom u velikoj slici. Ili veliki upitnik u ne zbrajanju ideja koja nije prije nego što je objašnjena i stoga nikada nije shvaćena

Post Litecoin

Kako podnijeti zahtjev za gotovinu bitcoina

Post Litecoin

Kompatibilni novčanici s HF lancem Split

Post Litecoin

Kovanice privatnosti