Jesu li njihovi posvećeni rudari etereuma? | Croatian.lamareschale.org

Jesu li njihovi posvećeni rudari etereuma?

Jesu li njihovi posvećeni rudari etereuma?

Pitanje:

Bok! im novi u cijelu kripto-valute stvar i bio sam zadivljen, ako postoji bio je posvećen rudari (im ne siguran ako je to ispravan izraz, ali im se odnosi na stvari kao što su Antimer S9) za valutni a osim Bitcoin kao što litecoin ili ethereum ili ako ti namjenski hardver rudari može biti programiran da mine one druge valute

load...

Hvala
-dustin

Odgovor:

Bok Dustin,
određene kovanice su pokušali kako bi im algo otporan na ASIC tako što je glavna obrada resurs biti RAM, a ne kalkulacija u sekundi (troškovi RAM manje ili više isti za sve i svatko ima pristup high-end RAM-a, ali razvoj ASIC čipovi koji mogu obavljati određene vrste kalkulacija u sekundi je ono što dovodi do velikog asimetrije između ASIC i GPU / CPU rudarstva snage).

load...

Bez komentaraDajete li besplatne Bitcoine?Pitanje:

Dobar dan gospodine
hvala

Odgovor:

Pozdrav Kehinde.
 

Bez komentara


Hoćete li dodati ips to wordpress plugin?Pitanje:

Hej ja sam samo pitate ako ste ikada ćeš dodati IP adrese na Wordpress Plugin za bitcoin?

Odgovor:

Možete ići na „Statistika” i vidjeti na vrhu tvrdeći adrese i IP adrese. Ne vidim nikakvog smisla samo popis svaki IP koji tvrdi, ima puno više logike u konsolidiranju najviše tvrdeći IP kao što je prikazano na toj kartici.
 

load...

Komentari:

Znate kako faucethub ima gdje se vide adrese i IP adrese i tvrdi nešto slično treba ići u plugin pa mi kao admini će znati informacije ako se ono što sam ja rekao:

I kada korisnik unese svoje Bitcoin adresu u njihovom profilu postoji način ja mogu vidjeti kao admin? ili je samo to privatna informacija

Hej, Josh, ne razumijem pitanje - što ti znači „dodaj IP”? Slavina trenutno prati korisničke IP adrese

Nisam siguran da razumijem i dalje -Vi također blokirali IP kao i putem dodatka

Ja samo mislio da će biti lako za nas admini od člana IPS, jer postoji način od člana ima Bitcoin adresu ni znali da možete pogledati njihov podataka o adresi, ali u svakom slučaju Hvala za odgovor


Članak o on-line novčanicimaPitanje:

Bok, hvala za tu usporedbu Trezor i Ledgera, vrlo lijep i zanimljiv, također odgovorima. Kada možemo očekivati ​​sličnu temu o online novčanike? Usporedba sa ili bez preporuke.

Odgovor:

Bok Cora,
Provjerite našu u dubine usporedbu o novčanike ovdje: 2018. Najbolja Bitcoin novčanik (23 Hardware & Software Novčanici recenzirali) | 99Bitcoins.

Bez komentara


Artminer S9Pitanje:

Pozdrav 
Erneeraq Fleischer

Odgovor:

Pozdrav Erneeraq,
predlažem čitanje našeg Antminer S9 reviewand također radi vlastite izračune pomoću Bitcoin mining kalkulator. Razlog Ne mogu vam dati odgovor, jer to ovisi o cijeni električne energije gdje živite.

Bez komentara


ATB novac?Pitanje:

Bok, što je projekt ATB novčić? Čini se vrlo mnogo Scam.You znaju programeri? Ne vidim radnu novčanik i protokole u knjizi developers.One oglašavanja i prikupljanja coins.What mislite? Napišite recenziju hitno.

Odgovor:

Bok Sergej, primarni fokus ove stranice jest Bitcoin, nismo čuli ništa o ATB medalje, tako da neće biti u mogućnosti savjetovati vas o tome. Općenito govoreći, ako nema novčanik, a protokol nije razvijen u skladu s tim, oni su već crvene zastave koje ukazuju da bi moglo biti mutnim poslovima u pozadini.

Bez komentara


1. OŽUJKAPitanje:

Bok,
lol ispričavam za sva pitanja im samo panicing malo.

Odgovor:

Hej Chris,
 

Bez komentara


AUG 1. Vilica i BIP 148 kompatibilni osobni ključevi ???Pitanje:

Bok tamo!
Znate li vi znati ako je to točno? Trebam stvoriti nove novčanike ili ću biti u redu s onima što sam dobio?

Odgovor:

Bok Rick, predlažem vam da pročitate ovaj articleabout što se događa za vrijeme tvrdim tanjura. Dok imate svoj privatni ključ ste punu kontrolu nad svojim Bitcoins, što je slučaj u smislu papira novčanik. Mislim da je članak iz domaćin novčanike, da će u tom slučaju ovise o odluci lisnicu usluga o tome kako postupiti kada je vilica dogodi. 

Komentari:

Bok Airasiaang, ovdje je prohod o tome kako poslati Bitcoins od papira novčanik: https://99bitcoins.com/know-more-send-from-paper-wallet/

Potrebna nam je vaša pomoć, nakon kupnje 0,02 Bitcoin od treće strane platforme Remitano n Withdrawer to n ispisati pomoću bitaddress org, n sad kako to položiti natrag u moje treće strane platforme novčanik, tako da mogu prodati ili prenijeti ga van, Remitano službu za korisnike ne možete mi pomoći za gotovo tri tjedna, gdje sam držati ih pitati, ali ne rješenje, thkyou

Hvala hrpa Sofija!

load...

Povezane vijesti


Post Litecoin

Koliko puta novčanik za papir može biti swept

Post Litecoin

Imate poteškoća prilikom mijenjanja moje bitcoin adrese

Post Litecoin

Bitcoin Cash novčanik na novčanik Issuiranje pologa

Post Litecoin

Je bitcoin-mine.org SCAM oglašavanje na Facebooku?

Post Litecoin

Recenzije za coins.com. og

Post Litecoin

Problemi sa španjolskom bankom za slanje eura za Bitstamp

Post Litecoin

Kako započeti s miningom s Antminer s9 nakon kupnje rudarskog stroja? TQ

Post Litecoin

Upit za transakcijsku naknadu - Bitcoin Core novčanik

Post Litecoin

Kako dodati minimalnu količinu na isplatu u paketu za bitcoin

Post Litecoin

Novi novčanici

Post Litecoin

Izgubljeni bitcoin

Post Litecoin

Bitcoin Uvjeti