Litecoin | Croatian.lamareschale.org

Litecoin

Litecoin

Pitanje:

Kupio sam litecoin prije tjedan dana je sjedio u Coinbase što trebam učiniti kako bi zaštitili ovaj novčić, moram ga staviti u novčanik ?? Svaka pomoć je dobrodošla ty

Odgovor:

Bok Augie,LocalBitcoinsPitanje:

Tako sam provjerio na web LocalBitcoins da preporučene bi bilo dobro mjesto za pronaći ljude prodaje bitcoins za gotovinu. Ja sam zainteresiran za kupnju bitcoins za gotovinu održati svoju anonimnost. Ipak sam vidio opciju za ljude koji prodaju bitne novca preko „novčanog depozita”. Bi kupnje bitcoins s gotovinskog pologa biti anoniman kako kupuju bitcoins osobno s gotovinom? Razlog se pitam je, jer svi koji se prodaje bitcoins licem u lice nalazi najmanje 200 milja od mjesta gdje živim.

Odgovor:

Mislim da to ovisi o tome gdje uplatiti, možete se odnose na ovaj questionfor dodatne pomoći.

Bez komentara


Tražite privatni ključPitanje:

Naglasio je na max oko hundo grand bilo kakvu pomoć koja is not će me zeznuti dalje van ja cijenim

Ja licemjerje činiti se shvatiti gdje je prolaz ili privatni ključ je moj suprug koristi za to učiniti za nas i hes više nije s us.ive prošla svaki datotečni i notebook hisphone i ja ne mogu naći ništa njegova je nekoliko dana od kada sam počeo ive bio strše hardcore vrat vene pokušavajući ga shvatiti i im tako pregraditi frustriran čini mi želiš bušiti bebe (id nikad bušiti bebu, ali im super frustriran momma sada molim pomoć) i sam čitati i čitati i čitati i tražili forume i ono ste vi mislite da bi sada id znam wtf im događaj, ali, naravno, ja nemam pojma i da budem iskren ja samo želim dobiti povrat novca stavimo držanje novca u ovu stvar prije nekoliko godina, što ive bio domaćica za 20 god s njim su otišli ja stvarno trebate novac.... Pa jebemu pomoć mene ugoditi im govori nekoliko stotina grand ljudi im glupu guzicu široka ponekad i napraviti neki glupi magarac sranje....i samo se nadam da nije to sve upropastiti na drugom danu uzrok kada sam još uvijek mogao naći brane ključ za prvi novčanik sam slušao neke dude na nekom drugom forumu, a on je rekao da ih prenijeti na novi račun u nekoj drugoj novčanik s drugom tvrtkom i sav zamah posao i kao dummy ii učinio i 8, o ništa jebeno dogodilo to rekao nešto bez prenesena ili transakcija napravljena i ako sam htjela pomesti i arhiviranje adresu pa sam učinio i njegov slično isto što amidoing krivo navika pustiti mene platiti ništa i sada tvrdi da je njegov sat samo wtf sam učinio ?? i kako mogu to poništiti ??... Omg im u suzama "

Odgovor:

Hej Ana,
Bilo koji drugi tehnički detalji će biti od pomoći. Gdje se nalazite? Ovisno o lokaciji i trenutnom stanju Bitcoin novčanik, bilo bi najbolje da se uvede pouzdanog Bitcoin stručnjaka koji će vam pomoći. 

Bez komentara


Tražite aplikaciju wallet. Coinbase ne radi u WY, a Circle je prestao koristiti bitcoinPitanje:

Pozdrav,
Chris Haefner

Odgovor:

Hej Chris,
 

Komentari:

Hvala vam na pomoći. Nažalost Coinbase ne podržava Wyoming stanovnika.


Tražite web stranicuPitanje:

Nadam se da netko može pomoć mene, 

I * m potrazi za web stranice koje sam našao prije oko mjesec dana koja isplaćuje 2,6 BTC u approximatley 5 min.
možete koristiti klizača i otići from.02-2.6 BTC., Pokušao sam i pokušao, ali ne može se činiti da ga preseliti. Ja bih bio greatfull za bilo kakvu pomoć u ovom predmetu.

Odgovor:

Bok Larry,
jedan multiplayer online igra stranica ja znam koji nagrađuje igrače s malim količinama Bitcoin (i omogućava kockanje za veće iznose) je Chopcoin.io - prilično zabavna igra ovo!

Bez komentara


U potrazi za kupnju ETH i Litecoin s paypalPitanje:

Bok

Ja sam novi u svijetu Cryptocoins, nedavno je izjavio da slijede. Nakon mog kratkog istraživanja oči su mi pale na ETH i Litecoin.
Moje pitanje je: Želim znati da li postoje web stranice koje prodaje onima valuta a i da mogu koristiti PayPal kao način plaćanja za njih kupuju?

Mnogo hvala
Oren

Odgovor:

Bok Oren,
trenutno ne postoji izravna mogućnost kupnje Litecoin ili Ethereum PayPala. Možete kupiti Bitcoin od Virwoxusing Paypal zatim ga pretvoriti u Litecoin ili Ethereum. Evo nekoliko drugih mogućnosti kako kupiti Litecoinor Ethereumin brz jednostavan način.

Bez komentara


Gubitak bitcoina kod prebacivanja Bitcoin adrese za isplatu slavinePitanje:

Pozdrav,
ja sam shvatio da kad sam promijeniti adresu novčanik za isplatu iz Bitcoin slavina, da se resetira moje sredstva za 0 Satoshi - iako na stranici profila je svjestan koliko dana sam bio klika i što moj klikovi su u posljednja 24 sata. Ja bih zahvalan dobivanje natrag sve Satoshi koje sam nakupila na mom računu.

Odgovor:

HI Nathan
Molimo također provjerite naše vrijeme FAQ pagenext.

Bez komentara

Povezane vijesti


Post Litecoin

Pozvati kod kod CoinAd?

Post Litecoin

Bitcoin kalkulator - računanje tijekom produljenog razdoblja (>1. mjesec)

Post Litecoin

Je li ovo pouzdan web mjesto za kupnju bitcoina? cex.io

Post Litecoin

Sortiraj Bitcoinobituarije od najstarijih do najnovijih članaka

Post Litecoin

Antinom i računalo

Post Litecoin

Acepting bitcoin za konzultantske usluge

Post Litecoin

Ulaganje $ 100K USD u bitcoine. Najbolje prakse?

Post Litecoin

MyEtherWallet s Ledger Nano

Post Litecoin

Prodaja Bitcoina

Post Litecoin

Odvojio sam 300 $ USD kao svoj proračun na rudarstvu

Post Litecoin

Etereum zamrzava

Post Litecoin

Kompatibilni novčanici s HF lancem Split