BitPay App | Croatian.lamareschale.org

BitPay App

BitPay App

Pitanje:

Zdravo,

Bio sam prolazio kroz vas listi najboljih novčanike i nisam vidio BitPay novčanik spominje. Bilo koji savjet za ovo? Vjerujem da je napravljen od strane iste tvrtke koji je napravio copay.

Odgovor:

Hej Tomo, ti si u pravu.
Hvala još jednom.

Bez komentaraPlaćanje Blockcoy bitcoinom kasnilo je više od 4 danaPitanje:

Bok,
Hvala

Odgovor:

Bok Padders lijepo da zadovolji vas.
Predlažem nekoliko stvari:

  1. Prestanite koristiti Blockchain.info - Imam ove probleme s njima i sam udaljava od njih.
  2. Pročitajte ovaj postin bi se razumjelo ono što možete učiniti kako bi ubrzali transakciju (pogledajte odjeljak ViaBTC na dnu)

Sretno!

Bez komentara


Referenca za BlockchainPitanje:

Kao što sam shvatio: blok uvijek upućuje još jedan previois blok tako blockchain čvorovi mogu primjerice provjeriti iznos na obveznici račun. Recimo popularni modni lanac koji se prihvaća plaćanje u bitcoins i koji su njihovi proizvodi uvijek su po cijeni manje od 1 Bitcoin, ne želi platiti račun za njihove logistike usluga. Ovaj trgovac nema drugih sredstava prihoda. To LSP Bill je uvijek cijenu od više bitcoins. Za koji (prihod) blok LSP plaćanje blok i odnose?

Odgovor:

Vjerujem da pogrešno shvatiti referentna polja na prethodni blok. Kupio sam da je referentna polje je korištena za određivanje najnovije transacaction da bi mogli utvrditi vjerodostojnost platitelja. Npr je li obveznik prikupio dovoljno bitcoins platiti račun za logističku usluga (LSP). S potvrdom o uplati komad odjeće bi očito nije bilo dovoljno da plati račun u KL.
Sada razumijem da sam pogrešno shvatio svrhu referentnog područja. Sad razumijem da je to značilo samo za transakcijske svrhe naručivanja / sekvenciranje. Zapravo moje pitanje je zastario s ovim razumijevanjem. Moje isprike.  

Komentari:

Pitanje je nejasno mi je:
2. Što je ISP i kako se to odnosi na pitanje

Hvala


ID blokPitanje:

Zadnja promjena 16. Siječnja 2018. U 10:00 sati

Razgovarao sam s nekoliko ljudi koji tvrde da mine BTC pomoću S9 Antminer. Neki su očiti varalice kad se pita za potpun pristup Blockchain novčanik.
Priča je što im je potrebno ID konfigurirati vaš novčanik u njihovu rudara.

Odgovor:

Bok Ivana, možete podijeliti Bitcoin novčanik adresu s drugima, kao što je javno dostupan na blockchain. Ono što uvijek morate držati u tajnosti je privatni ključ. Hereyou mogu


BLOCKCHAINPitanje:

Bok, što je najbolji način za kupnju ili ulaganje u blockchains?

Odgovor:

Bok Niola,
možete kupiti coinsdistributed na određenu blockchain, a ne sama blockchain. Predlažem da provjerite naš članak o Bitcoin ulaganja, to vam može dati neki uvid.

Bez komentara


BOSS BTCPitanje:

Dobar dan
Malcolm

Odgovor:

Bok Malcom, ne mogu reći je li to slavina je čitljiv ili ne. Predlažem obličje okolo BitcoinTalk.org i vidjeti ako bilo tko ima bilo kakve recenzije o ovom slavina.
Isto tako, ako stranica traži od vas da uložite Bitcoins Predlažem da ostanu daleko od njega. Evo moj savjet o Bitcoin ulaganja.

Komentari:

Ove web stranice su potpuno strani jezici! Trebalo mi je mjesec u minskom 0.1BTC samo da ga izgubiti u minutu gluposti.
18VuFXcE4exQQfzHgYoRtXWrHsfsRmiwTX


Kupio je LTC, ali je poslao na adresu liteaddress.org - kako ga preuzeti u Litecoin Core - Novčanik?Pitanje:

Tako sam novi...
Mislite li da je moguće prenijeti ovu naizgled izgubio LTC mom Litecoin osnovne - novčanik?

Odgovor:

Hej Tom,
„... Možete pomesti privatnih ključeva na Electrum... Ali u jezgri možete otvoriti konzolu pod debug prozor u pomoć i upišite importprivkey (slijedi privatni ključ), a zatim uvesti adresu (slijedi adresi), a zatim ponovo iz naredbenog retka pomoću - indeksirati -rescan zastave (samo nakon što ste uvezli tipke).”

Bez komentara


Kovani novčanik bitcoinPitanje:

Tako sam dobio za kruh novčanik na moj iPhone, jer sam pročitao da ste mogli kupiti Bitcoin s kreditne kartice izravno iz aplikacije. Došao sam kako bi saznali da je moja banka nije na popisu podržanih banaka. Pročitao sam da ako kupite Bitcoin od Coinbase oni mogu pratiti što ste kupnje. Moje pitanje je ako kupite Bitcoin od Coinbase, a zatim poslati na moj kruh novčanik će Coinbase i dalje moći pratiti stvari, ako sam koristiti kruha za kupnju? Mislio sam da je cijela točka bitcoin je privatnost?

Odgovor:

Hi Will,
na žalost ne znam koliko je transakcija se Coinbase pratiti od točke koju ste poslali Bitcoins iz njihove platforme, tako da ne mogu reći da ako pošaljete kovanice na kruh novčanik neće pratiti da ide naprijed. Ako želite koristiti Bitcoins anonimno, predlažem da pročitate ovaj članak. 

Bez komentara

Povezane vijesti


Post Litecoin

Problemi sa španjolskom bankom za slanje eura za Bitstamp

Post Litecoin

Promjena adrese bitcoina 1

Post Litecoin

Budućnost valova i Stratis

Post Litecoin

99bitcoin i Coinbase

Post Litecoin

Možete li mi predložiti neku pravu, pravilnu poslovnu lokaciju oblačnih rudnika

Post Litecoin

Antinom i računalo

Post Litecoin

Bitconnect

Post Litecoin

Referentna veza za WordPress vodilicu?

Post Litecoin

Videozapis je bio dobar

Post Litecoin

Firstcoin

Post Litecoin

Cointherum

Post Litecoin

Dobivanje unosa na vašoj web lokaciji