Širokopojasna brzina za rudarstvo | Croatian.lamareschale.org

Širokopojasna brzina za rudarstvo

Širokopojasna brzina za rudarstvo

Pitanje:

Ja sam u Velikoj Britaniji sa sporim širokopojasne veze.
Molim Vas recite mi što je minimalni širokopojasne brzine za Bitcoin mining s S9 na primjer? Hvala vam.

Odgovor:

Bok Ivana,
Rudarstvo u bazenu s Antminer S9 ne zahtijeva previše propusnost, možete provjeriti ovaj thread na Bitcoin Razgovor forumabout daljnje informacije ili možete objaviti svoje pitanje direktno u rudarskom dijelu gdje iskusniji rudar bi trebao biti u mogućnosti da vam pomogne s točnim brojevima.

load...

Bez komentaraBsetove alternative blockchain.info u vrijeme online novčanikaPitanje:

Pls ja bih znati da li postoji puno bolja alternativa blockchain.info jer sam ima problema sa transakcije potvrde uzimajući predugo treba potvrditi čak i ako je rudarska naknada je dovoljno visoka, kao drugo ja često uočene rasprave o blockchain.info imaju mnogo pitanja u forumima poput bitcointalk. Pa pls što je puno više i bolje. Http://www.coindesk.com/no-satoshi-nakamoto-hasnt-moved-a-thing/
hvala.

load...

Odgovor:

Bok Tee,
ja sam ima mnogo problema s Blockchain.info posljednje vrijeme i predlažemo da provjerite bilo Jaxx, Exodusor Electrum. Svi bi trebali učiniti trik. Electrum je puno manje user friendly, ali napredniji, a to ima zamijeniti naknada (RBF) lice koje je korisno ako vaš posao zapne zbog niske naknade.

Komentari:

Dobro hvala vam puno će sigurno provjeriti ih što prije.

Dobro hvala vam puno će sigurno provjeriti ih što prije.

Dobro hvala vam puno će sigurno provjeriti ih što prije.

Dobro hvala vam puno će sigurno provjeriti ih što prije.


Btc-e.com Koliko dugo traje bankovni prijenos?

load...


Pitanje:

Pozdrav svima!!!
Goldstar19022

Odgovor:

Hej Goldstar,
nisam koristio BTC-e osobno, ali razmjena jedan je od najstarijih okolo pa sumnjam da oni neće isplatiti. Što piše na njihovim stranicama da devizne doznake može potrajati 7-10 radnih dana tako da mislim da ćete morati čekati malo duže.

Bez komentara


Btc-e me zastranila - što mogu učiniti?Pitanje:

BTC-e ne dopušta mi da povuče svoje bitcoins. Njihova podrška me ignorira. Što mogu učiniti?

Odgovor:

Hej Markus, žao čuti o vašoj situaciji.
 

Komentari:

Thx na odgovoru :) ja to pošta na reddit već sa svim detaljima i e-mail prometa. Https://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/5zdur1/btce_keeps_my_bitcoins_does_not_let_me_withdraw/


BTC puni čvor pomoću energije iznajmljenog računalaPitanje:

Zadnja promjena 19. Siječnja, 2018. U 04:14 sati

Bok, ne siguran ako možete pomoći ili ne. Htio bih postaviti punu BTC čvor pomoću iznajmljene računalnu snagu. Mislim da sam možda google'd to i vidio nešto o tome da 99 bitcoins može pružiti savjet. Možete li mi pomoći? Hvala.

Odgovor:

Hej David.
Prije dok smo pisali ovaj post o postavljanju Bitcoin čvor. Koristili smo ponuditi uslugu koja to radi za vas, ali mi više ne supply to. Nadam se da ćete pronaći informacije u post korisnim. 

Komentari:

Quero sua Ajuda comprei OS codigos pra receber pagamentos e NA entando tako estou gastando e Não ganhando compra Código pra que se Não poganski


Trgovanje BTC Intraday SwingPitanje:

Bok, na temelju istraživanja, koja razmjene su dobri za to BTC trgovanje za intraday i swing? tqvm

Odgovor:

Ne bave ljuljačka trgovanje na osobnoj razini tako da ne mogu preporučiti ništa iz iskustva. Znam da Plus500allow da trgovina Bitcoin CFD koji snižava troškove zapravo kupnju i prodaju kovanice.

Bez komentara


Btc do ltcPitanje:

Bok Ofir... Koristeći moj Trezor poslao sam Bitcoin na litecoin adresu (oba adresu. Generira Trezor) i izgubio ih u blockchain... Postoji li neki način da ih dohvatiti?
J

Odgovor:

Bok Jannick,
predlažem vam da slijedite gore sa Trezor suppor tima izravno općenito govoreći novčanici trebaju imati provjere u mjesto kako bi se izbjeglo ovo događa. Može se dogoditi da je transakcija otkazana od strane mreže, a vi ćete ga vratiti, ali ovisno o litecoin adresu ako se podudara s Bitcoin adresu mogli ste ga izgubili, kao i

Bez komentara


BTC transakcija - Izgubljena izmjenaPitanje:

Prebačen sam BTC od YoBit na Huobipro prije nekoliko tjedana. Novac je otišao u nepoznatom adresu. Nemam pojma što je adresa ili koje kovanice To je za. Kontaktirao sam obje burze, Huobipro nikada nije dobio iznos. Pa sam pokušao Yobit, jer oni su pošiljatelja. Nema sreće ovdje. 10 podrška poruke i Twitter im stabljika; ali nema odgovora. Čini se da je kvaliteta i renomirani razmjena; NE.
Evo ID transakcije: aed0777d74db3b057b42795b9915112f5e1232cd68c146fa0f40fd27ddc197fc

HVALA

Odgovor:

Hej Nathan,
pogledao sam TX u raznim tiskanim istraživače i napravio neke upite. Nažalost, nema stvarne svjetlosti mogu proliti o situaciji. Najvjerojatnije objašnjenje je da Yobit zajebao, očito nemaju nikakvu rep za tehničku izvrsnost.

Bez komentara

load...

Povezane vijesti


Post Litecoin

Kako napisati podršku u Blockchain.info

Post Litecoin

Paytrading.org

Post Litecoin

Prodaja Bitcoina

Post Litecoin

Novo u Bitcoin 1

Post Litecoin

Bitcoin novčanik 3

Post Litecoin

Pohranjivanje Paycona

Post Litecoin

Bitcoin Uvjeti

Post Litecoin

Je li poželjno kupiti bitcoin gotovinu sada?

Post Litecoin

Pozvati kod kod CoinAd?

Post Litecoin

Da li rudari na kraju posjeduju sve kružne bitcoine

Post Litecoin

Je bitcoin-mine.org SCAM oglašavanje na Facebooku?

Post Litecoin

Kupnja iz Bruneja