Kupnja iz Bruneja | Croatian.lamareschale.org

Kupnja iz Bruneja

Kupnja iz Bruneja

Pitanje:

Zdravo!
Hvala!

Odgovor:

Bok Alex,
ja predlažemo da provjerite ovaj članak o Bitcoin razmjene, puno ih ima mišljenja previše, pokušajte odabrati onaj koji odgovara vašim potrebama najbolje. Nekoliko razmjene podržava kupi kreditne kartice kao dobro.

Bez komentaraKupnja ICO-aPitanje:

Zadnja promjena 29. Prosinca 2017. U 03:01 sati

Kako postaviti novčanike i kupiti ICO-a

Odgovor:

Bok Gary,
Pa, prvo trebate Ethereum novčanik koji podržava ERC-20 žetona. Mislim MyEtherWallet.com je dobar za to. Također ćete trebati ETH ili BTC razmijeniti za žetone ICO. Možete kupiti ETH ili BTC iz razmjene, pogledajte našu sekciju Kupnja Vodiči do vrha za recenzije razmjene koje prodaju BTC i ETH.

Komentari:

Pokretanje početnu kovanica pružanju usluga u ovom X-MAS-Kvazar coin.get više informacija na https: //quasarcoin.io.getreturn upto 45% mjesečno kao kamata.


Kupnja jeku s kreditnom karticomPitanje:

Bok Nate
S hvala!

Odgovor:

Bok David
je potrebno vrijeme da shvate kripto, čak i za vrlo dobro obrazovanih ljudi. Prosječno vrijeme savladati osnove Bitcoin je vjerojatno oko 3 mjeseca... Ali korist od ovog učenja je da stavlja ljude u potpunu kontrolu nad svojim financijama. Jedan od boljih moto Bitcoin je „biti svoj vlastiti banke”, a to je vrlo osnažujući aspekt cryptocurrency.

Bez komentara


Kupnja s payoneeromPitanje:

Zadnja promjena 16. Siječnja 2018. U 10:29 sati

Pozdrav sam zbunjen s jedna stvar jer Payoneer je debitna kartica sam ga pronaći teško vremenskim svim tim mjestima koja prihvaćaju kreditne / debitne kartice također će prihvatiti Payoneer sam iz Nigerije i sam u potrazi za site za kupnju bitcoins s Payoneer
molimo Vas da pregledate coinsbank.com Hvala

Odgovor:

Pozdrav,
mislim da ako Payoneer je pravi debitna kartica to bi trebalo raditi na suradnji sa svim navedenim mjestima. Ne vidim nikakav razlog da shoudln't

Bez komentara


Kupi ProdajPitanje:

Im novi ovdje i Im još uvijek zbunjeni ovom radu. Im izvjedljiv ako li mi netko objasniti postupak:

  • Trebam li otvoriti novčanik prvi onda otvoriti račun kod razmjene, kako bi se kupiti / prodati ili da je sve na jednom mjestu?
  • Ako želim otvoriti hladno novčanik (tvrdi pisani papir), što je sljedeće što trebam učiniti za početak kupiti / prodati?
  • Kad sam prodati (BTC ili ETH) moram naći kupca prvi ili to radi slično dionica gdje se mogu dobiti povrat novca odmah. Hvala vam.

Odgovor:

Hi Ahmad, 
možete kupiti i prodati cryptocurrencies na burzama, gdje su nalozi automatski uskladiti prema platformi, tako da ne morate pronaći kupca za svoje kovanice. Također ove razmjene otvoriti novčanik za vas u isto vrijeme kada su se prijavili za otvaranje računa. Međutim, to nije poželjno za pohranu Bitcoins o razmjeni sigurnosnih razloga, za one kao što ste spomenuli hladno walletis bolje rješenje. Kada pohranjujete svoje Bitcoins u hladnom novčanik, morate ih prenijeti prvi razmjene moći trgovati s njima. Dakle, samo pohraniti toliko u razmjeni novčanik koji koristite za trgovanje. 

Bez komentara


Californai BoA račun i CoinbasePitanje:

Može havajskog stanovnici koristiti Kalifornija Boa račun otvoriti Coinbase računa kupiti Bitcoin?

Odgovor:

Bok Ivana,
koliko ja znam, Coinbase i Kraken završio servis na Havajima stanovnika zbog nekih propisa donesenih na tom mjestu. Vi ćete morati pronaći alternativni način. Možda ja mogu predložiti LocalBitcoins.com?

Bez komentara


Može li se bitcoin prodati bez KYC-a (identifikacije)? Je li to legalnoPitanje:

Pitam se, ako postoji način, bez identifikacije za to. Ja vlasnik payeer račun koji je nastao s KYC koji ima balans USD

Odgovor:

Hej Quriash,
https://coin.dance/poli#legalitybycountry

Bez komentara


Electrum može pohraniti druge kripto kovanicePitanje:

Može li Electrum novčanik može koristiti za pohranu drugih Kriptografske Kovanice od Bit Coin? Naime može kluba Kovanice biti vraćen novčanik nakon kupnje BTC (mBTC) sa funti sterlinga na burzi (Bittylicious), a zatim BTC koristiti za kupnju kluba novčić na bittrex zamjenu. Ako ne. Možete li mi preporučiti off line novčanik ja ca koristiti za spremanje Club novčić.

Odgovor:

Bok Ivana,
Electrum podržava samo Bitcoin, iako postoje neke verzije Electrum novčanik na raspolaganju za Litecoin i Dash, Klub Novac nije podržan. Možete doći do zajednici o društvenim forumima kako bi vidjeli koji novčanici oni koriste.

Komentari:

Zahvaljujući Zsofia. Pokušao sam Bit kluba, koji je trebalo da su počeli Club novčića, ali morate registrirati kao član i biti sponzoriran da to učini. Ja sam poslao e-mail na njihovu podršku, ali ne i odgovor još.

Povezane vijesti


Post Litecoin

Brisanje od slanja maksimalnih sredstava novom novčaniku

Post Litecoin

Dobivanje novca od prijevare

Post Litecoin

BitPay App

Post Litecoin

Postavljanje slavine kroz svoj videozapis za Guidence

Post Litecoin

Kako napisati podršku u Blockchain.info

Post Litecoin

Kako podnijeti zahtjev za gotovinu bitcoina

Post Litecoin

Recenzije za coins.com. og

Post Litecoin

Antinom i računalo

Post Litecoin

Kupite Bitcoin s Walmart poklon karticom

Post Litecoin

Kako se sigurno pohranjuju altcoins?

Post Litecoin

Problemi sa španjolskom bankom za slanje eura za Bitstamp

Post Litecoin

Bitcoinova pouka ili paysites kao altucher ili icoin