Možemo kupiti bitcoine od vas | Croatian.lamareschale.org

Možemo kupiti bitcoine od vas

Možemo kupiti bitcoine od vas

Pitanje:

Hi čovjek, ja nigerijski, a ovamo Bitcoin su prodavači stavljajući cijenu bitcoins način nad onim što je prihvatljivo 500 Naira za dolar, a to znači da za jedan da bi mogli kupiti 100 dolara vrijedan bitcoins jedan mora platiti 50.000 Naira samo da 0.10548634 a to nije ohrabrujuće, jer smo u to samo da bi saznali što se ugrize za novčić je i biti održiva kada je prihvaćen u budućnosti, pa moje pitanje je ovo moguće imati ugovor s vama gdje jedan transferi novac za vas putem PayPal ili koji god prijenos metodu koja se odlučite, tako da možemo kupiti od vas na službeno dolara na Naira zamjenu... Localbit kovanice imaju vrlo pohlepni Nigerijci s pretjeran cijene

Odgovor:

Hej Oracle, hvala na obavijesti.
Jeste li pokušali gledajući bitx.co? Znam da se bave puno s Nigeriji.

Komentari:

Hvala vam toliko za odgovor na moje pitanje, ja ću pokušati bitx.co. Imate dobar PR pristup moguMožete li pregledati tog trgovcaPitanje:

Otkrio sam ovaj trgovac. Možete li napraviti pregled? https://www.btcxchange.com/

Odgovor:

Bok Alex
Čini mi se da je dobar site. To je bio pokrenut od 2014. Godine, a direktor je poznato. Međutim, čini se da obrađuju vrlo niske volumene i razonoditi uglavnom rumunjskih klijentima. Iz tog razloga, ja ne mislim da ćemo ga pregledati čim mi imaju tendenciju da se usredotočite na vrlo visoke razmjene volumen koji razonoditi za klijente iz raznih zemalja. Hvala spomena iako, ja ću ga imati na umu posebno za Rumunje koji traže oko Bitcoin.

Komentari:

Možete li molim vas savjetovati o razini povjerenja od https://whatsminer.net, za kupnju rudare iz njih!

Pozdrav,
Mohamad


Možete li napisati članak o tome kako mreža munja radi?Pitanje:

Munja mreža je rekao na ljestvici Bitcoin milion transakcija u sekundi. Pogledao sam druga objašnjenja, ali su bili malo previše tehnički osnovna ideja o tome što sam dobio oblik čitanja iako hrpa reddit posta je da je munja mreža kao što su plaćati za novi račun, a zatim poslati hrpu posla u vremenskom razdoblju, Kao što vidite ja nekako treba 99 Bitcoin objašnjenje je li vi napraviti ut tako lakše shvatiti teme

Odgovor:

Dolazeći ovaj ponedjeljak !!!

Bez komentara


Možete li još uvijek zaraditi novac za miniranje Litecoina i drugih Altcoina i računala?Pitanje:

Zadnja promjena 16. Siječnja 2018. U 04:27 sati

  • Jedna on-line članak kaže:
  • Iako se danas smatra prekasno za hobisti bez skupih ASIC procesora za početak rudarskih bitcoins, mnogi od alternativnih digitalne valute još uvijek dobro prilagođen za rudarstvo na kućnom računalu. U ovom vodiču ćemo vas kroz sve što trebate znati za početak iskopavanje nekoliko litecoins, feathercoins ili dogecoins bez skupe dodatne opreme.

Za veći dio, cryptocurrencies zaposliti ili SHA-256or scryptas njihov dokaz-of-rad algoritma raspršivanja, ali mnogi od novijih valuta odlučili su se za scrypt.

Scrypt tendira da bude više mjesta u memoriji od dva - Međutim, kućnih računala s prilično snažnim grafičkim karticama mogu dalje mina one cryptocurrencies vrlo učinkovito, jer nema posvećena ASIC da se natječu s

Je li to istina? Koliko mogu napraviti s računalom uz pretpostavku struja je besplatno?

Hvala ili vašu pomoć. Ja sam potpuni newbie i pokušava shvatiti sve ovo. Vrlo je važno za mene kao što sam ja hendikepiran i traže način kako bi prihod bez gubit time.Thank vas.

Odgovor:

Hej Tony, još uvijek možete mina altcoins (bilo koji osim Bitcoin kovanice) s računala, ali vjerojatno će vam trebati grafička kartica (GPU) za ovaj zadatak. Stranica Što Minecan vam pokazati različite kovanice možete mina i njihovu profitabilnost. Međutim, morate uzeti u obzir da su neki novci su jednostavno smeće i neće biti vrijedno vremena ste potrošili na njih rudarstvo.
Nitko ne može sa sigurnošću reći što kovanice će biti vrijedan nešto u budućnosti - to je nešto što morate doživjeti i odlučite za sebe. Dobro polazište bi bilo da pročitate malo o Bitcoin miningan referencu. 

Bez komentara


Kanadski Expat koji želi kupiti bitcoin pomoću CAD-a s kanadskim bankovnim računomPitanje:

Sam se preselio u SAD-u prije godinu i pol, a moj novac samo sjedi u svom kanadskom štednom računu. Sve ove razmjene zahtijevaju komunalnih zakona pokazuje kanadski adresu, a P2P razmjenu prodavači žele Western Union ili Money Gram, što je teško za napraviti iz SAD-a, kada je kanadska banka. Tko ima neki savjet?

Odgovor:

Bok Josh,
u suštini, mislim da je najlakši način će se donijeti neke CAD preko SAD-a, da li koristiti PayPal ili bankovni prijenos financirati novu SAD-based bankovni račun. Ako to nije moguće za vas da otvorite suradnički račun s američke banke, možda bi to u obzir pouzdanog prijatelja i ima ih kupiti Bitcoin za vas.

Bez komentara

Povezane vijesti


Post Litecoin

Issue with Seniority bonus

Post Litecoin

Crystafox rudari muljaža ili legit?

Post Litecoin

Mogu li koristiti svoje kućno računalo na moje bez nanošenja problema s mojim OS ili drugim programima

Post Litecoin

Lisnica za papir u slučaju vilice

Post Litecoin

Dobivanje unosa na vašoj web lokaciji

Post Litecoin

Podaci o tržištu

Post Litecoin

Coincheck promocija?

Post Litecoin

Zbunjeni početnik 1

Post Litecoin

Kompatibilni novčanici s HF lancem Split

Post Litecoin

Bitconnect

Post Litecoin

Hardver

Post Litecoin

Kako dodati minimalnu količinu na isplatu u paketu za bitcoin