Kineski juan na Bitcoin cijenu? | Croatian.lamareschale.org

Kineski juan na Bitcoin cijenu?

Kineski juan na Bitcoin cijenu?

Pitanje:

Vaše web stranice i druge razmjene popis cijenu za Bitcoin na kineski Yuan s popustom od 16%. Zašto? Od Pregled razmjene cijene Bitcoin na $ 1323 USD, a na 7922 Yuan. To je 6-1 tečaja juana za dolar. Međutim, trenutni tečaj juana za dolar je više kao 7 do 1. Zašto razlike? Ja sam u Kini i mogu kupiti Bitcoin na Localbitcoins.com od kineskih trgovaca i najniža cijena je 9260 Yuan koja je u stvarnom istinskom tečaju 7 do 1. Ja sam samo znatiželjan ako postoji greška ili ako postoji jeftiniji način da se kupi ako se ima Yuan ?? Hvala, Miles

load...

Odgovor:

Hej Miles, lijepo da zadovolji vas :)
Ofir

Bez komentaraChojiPitanje:

Ugoditi može pomoć mene ovdje sam m nov.

Odgovor:

Pozdrav Choji lijepo da zadovolji vas!
Ja bih se rado pomoći, ali ja ću je potrebno znati točno što vam treba pomoć.

Komentari:

Kako se platforma (na forumu) rade i što radim ovdje

load...

Novčanik Choosecase.comPitanje:

Jeste li pogledali choosecase.com hladnjača

Odgovor:

Hej Curt,
ni sam ne još, samo čuli o tome u zadnje vrijeme. Pokušat ću pogledati u narednim mjesecima i vidjeti ako ja mogu napisati osvrt o tome kako je dobro. Hvala što si me obavijestio.

Bez komentara


Opskrba cirkulacijom i ukupna ponudaPitanje:

Zdravo,

Ako je Cirkulacija Supply & ukupne ponude su vrlo visoko kao Cardano (ADA), na primjer, mnogi Milijarde, da je loša stvar za cijenu raste? Ja imagin ako to raste na 100 onda ukupna cijena će biti nezamislivo tako može da se dogodi za takve milijarde ponude? Kakvo je vaše mišljenje.

load...

Odgovor:

Bok Kai,
nisam siguran o Cardano, ne znam što je to distribucija je kao i ako je još uvijek u ICO fazi, ali to je, kako se može raditi ono što je potražnja za novac je slično.

Bez komentara


Cloud mining (opet, znam, žao mi je)Pitanje:

Bok, nedavno sam pročitao tvoj post o cloud rudarstva i svoje misli o geneze-rudarstvo. Ja sam zadivljen, ako ste gledali u hashing24? Po mojim proračunima i trenutne cijene i i i i.... Rudarstvo za Bitcoin s hashing24 će generirati vraća oko 0,52% dnevno. Imam tablicu da izračuna da ti mogu poslati ako želite.

Odgovor:

Bok Drew,
Samo moja dva centa, ali opet predlažem da učinite math za sebe.

Komentari:

Koristio sam profitabilnosti kamenca raditi koliko sam mogao napraviti, ja je došao preko ovog pregleda - cryptorival.com/miners/hashing24 - koji je imao neke primjere Hashing24 u ugovorima i koliko svaka od njih bi mogao napraviti, ovisno o raspršivanja moći, FESS, itd


Mišljenje o rudarenju u oblakuPitanje:

Zdravo. Volim svoje članke posebno u vezi monero. Počela sam težak to se od Bitcoin vjerojatno bi me traži da kupi novi hardver. Ali bio sam zadivljen, što su vaše misli na web rudara? Nedavno sam pronašao HashFlare i stvarno bih volio znati više o tome. Možda ti mogu dati nam detaljnu recenziju toga? Je li to nešto, za nekoga poput mene tko nema hardver, treba uzeti u obzir? Tu je i cijena, za npr. Scrypt algoritam rudar za 9,90 $ po 1 MH / s. Hoću li platiti 9,90 $ za svaki 1 M / HS je minirano?
Hvala.

Odgovor:

Hej, Eddie, kao opće pravilo Savjetujem svima da ostanu daleko od oblaka rudarstvo iz dva razloga:

  1. U većini slučajeva to je samo muljaža i tvrtka ni ne mine kovanice. Oni samo izvršavaju razraditi Ponzi sheme kako bi izgledao kao da su rudarstvo.
  2. Ako su oni zapravo rudarstvo kovanice, onda je obično loša investicija za korisnika.

Ja sam razradio o tome dosta u ovom articleand također u ovom jednom.
Nadam se da ovo pomaže.

Bez komentara


Oblak rudarstva protiv kupnje bitcoina?Pitanje:

Želim početi ulagati u bitcoin, da ću dobiti antminer S7 i moja, ali struja košta puno ovdje u Kanadi, tako je ta opcija zatvorena. Trebam li ući u oblak rudarstva? Ili trebam samo kupiti Bitcoin i pohraniti ga?

Odgovor:

Hej Luka veliko pitanje!
 

Bez komentara


Oblak rudarstvaPitanje:

Mrav rudar S9 koštaju oko USD2500 koja osigurava oko 13TH / s, ali za gotovo istu cijenu USD2600 Genesis-mining se pruža 20TH / s.So je isplativo ulagati u genezi ili kupiti antminer. ??

Odgovor:

Bok Santosh,
općenito govoreći, ne preporučujemo oblak miningas u većini slučajeva oni ispasti da se bilo Ponzi shema ili ne bude isplativo, ovdje možete


Dobivanje pozivnice za CoinadPitanje:

Bok Ja sam također Bitcoin vlasnik slavina i ja sam htjela da se registrirate svoj ventil u Coinad, no oni rade samo poziv. Želio sam znati je li to moguće za vas da mi pošaljete link poziv na moj e-mail, tako da mogu otvoriti račun tamo?

Hvala unaprijed Ofir Volim svoje stranice :)

Odgovor:

Zadnja promjena 30. Srpnja 2017. U 12:30 sati

Hej Bizgrat, puno hvala na povratnim informacijama!
koliko ja znam moraš imati određene uvjete kako bi dobili Coinad pozvati (ispod 100k, sa preko 100k dnevnih prikazivanja stranica). Ako se kvalificirate za ove zahtjeve ne treba pozvati - možete samo registrirati na samom mjestu.

Komentari:

Nemam nikakve Coinad poziva

load...

Povezane vijesti


Post Litecoin

Zlatni sindikalni novac

Post Litecoin

Moja je postavljena protiv hostinga treće strane

Post Litecoin

Problemi sa španjolskom bankom za slanje eura za Bitstamp

Post Litecoin

Veza između Exodus novčanika do Ledger Nano S

Post Litecoin

1 hash

Post Litecoin

Je li ovo pouzdan web mjesto za kupnju bitcoina? cex.io

Post Litecoin

Problem s isplatama i XAPO-adrese na 99bitcoins.com

Post Litecoin

Bitcoin pukotina i faucethub

Post Litecoin

Issue with Seniority bonus

Post Litecoin

Coincheck promocija?

Post Litecoin

Antinom i računalo

Post Litecoin

Cointherum