Trošak za jednostavan Bitcoin App | Croatian.lamareschale.org

Trošak za jednostavan Bitcoin App

Trošak za jednostavan Bitcoin App

Pitanje:

Pozdrav Može bilo tko reći mene koliko cca. Da bi cijene napraviti jednostavnu Bitcoin Mobile App?

Odgovor:

Pozdrav Dixie,
Izrada aplikacije je vrlo složena tema - svaki aplikacija razlikuje, a za to će imati različite cijene. Ovdje su neka od pitanja koja trebate odgovoriti prije nego što možete dobiti procjenu (to su opća pitanja aplikacije nisu ni vezane za Bitcoin):

  • Što će moj app učiniti točno?
  • Hoće li to biti iOS aplikaciju, aplikaciju za Android ili HTML5 aplikaciju?
  • Da li aplikacija samostalno ili to treba server?

Nakon što odgovorite na ova pitanja je vrijeme za stvaranje karakterizacija dokument koji će objasniti detaljno što se aplikacija radi. Nakon što je sve to spremno predlažem objavljivanje na upwork.com i uzimajući ponude za svoj projekt.
Ofir

Komentari:

Ofir, Hvala za info. I suggestiinTrošak električne energije protiv minirane vrijednostiPitanje:

Pročitao sam puno o rudarstvu i nedavno pokušao neke kalkulatore. Čini se da je cijena električne energije je ključni dio izračuna profitabilnosti? Kao povećanjem težine kako će potreba za učinkovitijim hardver, npr od CPU GPU na ASIC. Postoji tvrdnja da Bitcoin-rudarski troši više struje Irske ?!
Da li bi bilo pošteno reći da je cijena electricy može se usporediti s vrijednošću stvorio rudarstvo, s obzirom koliko je teško napraviti profit rudarstvo? A ako je tako, pristup jeftinom električnom energijom će onda biti ključ za profit?

Odgovor:

Bok wouldbe HobbyMiner,
Tako da, za one s puno ulaganja kapitala, rudarstva i dalje mogu biti vrlo profitabilan poduhvat, iako poteškoća raste na stalan isječak.

Bez komentara


Pitanje softvera za slučaj sudaraPitanje:

Bok, što je softver koristite za upravljanje ubrzani tečaj? Ili ste to radili ručno?
Andy

Odgovor:

Hej, Andy, ja koristiti MailChimp kako bi se slijed e-pošte i Camtasia se stvorili video.
Ofir

Komentari:

Hvala, imam Camtasia već, to je super. Će provjeriti MailChimp.


Stvaranje slavinePitanje:

Bok,
Nakon čitanje tvoj članak o stvaranju BTC slavina, odlučio sam napraviti jedan. Ali ja se squarespace domenu i pretplaćeni na WordPress koja je povezana s moje web stranice. Dakle, kada je korisnik upisao u adresi za moju domenu to će ići na WordPress. No, nakon što se pretplatite shvatio sam da ne mogu stvoriti bazu podataka u WordPress. Pitao sam osoblje i to je ono što im je rekao: \”

WordPress.com ne koristi MySQL za to \ 's web stranice. No, možete pogledati ovdje neke upute http://dev.mysql.com/doc/refman/5.7/en/creating-database.html

\”
Je li još uvijek moguće stvoriti svoju slavinu?

Odgovor:

Hej,
ne siguran sam stvarno shvatiti što pokušavaš učiniti. Predlažem da priložite neki screenshot ili dati detaljno objašnjenje. Ako ste se odnosi na wordpress.com - to je drugačija od wordpress.org.

Bez komentara


Kupnja kreditne kartice kako se čini banciPitanje:

Postoji više od samo 3,75 naknada uključena na svojoj strani za kreditnu karticu. Banka može uzeti u obzir da je plaćanje gotovinom unaprijed, te da dodatno dodati da se naplate. Isto tako što se komentar transakcija se pojaviti kao da će se pojaviti u izvještaju? Vidio sam neke izmjene staviti ime u polje za komentar.

Odgovor:

Pozdrav Kevin, ja ću morati malo više informacija kako bi se pronašli odgovor na svoje pitanje, uglavnom ono razmjena se to odnosi?

Bez komentara


CrowdWiz ICOPitanje:

Koje je vaše mišljenje o CrowdWiz ICO?

Odgovor:

Hej Simon,
iako se projekt mogao isporučiti kratkoročne dobitke na hiper, to ne znači da će funkcionirati u praksi na dugi rok. U konačnici njihov uspjeh ovisit će o njihovoj izvedbi protiv Bitcoin ili nekakav kripto prosjeka tržišta. Također smatraju da ICO umor postavlja u ovoj fazi (samo toliko novca da ide runda za sve ove natječu ICOS) i da su regulatorni rizici nazire.

Bez komentara


Razmjena kriptoPitanje:

Zadnja promjena na 26. Prosinca 2017. U 04:15 sati

Bok,
Dietmar

Odgovor:

Bok Dietmar,
naravno, možete trgovati direktno s pojedincima i ova praksa je dobra za ekonomske decentralizacije. Provjerite LocalBitcoins.com ili na Bisq će vam pomoći pronaći i trgovina sigurno s vršnjacima.

Bez komentara


Sigurnost Crypto online novčanikaPitanje:

Bok,
Shane

Odgovor:

Bok Shane,
 

Komentari:

Bok Shane,
Samo da raščistimo to, tokeni posjeduješ ne rade kao datoteka unutar vašeg novčanika. Umjesto toga, svaki puni kopija blockchain sadrži sve žetone ili kovanice koje mogu biti provedene (u ono što je poznato kao neutrošena transakcija Output baze podataka ili UTXO setu).

Vaš novčanik je poput prozora, na onim spendable tokena relevantnim za vas i pod vašim izravnim nadzorom. Možda ih samo provesti pomoću privatnog ključa koji se nalazi u novčaniku, tako da je ovo privkey je što je tako važno za backup i zadržati tajnu.

Povezane vijesti


Post Litecoin

Najbolje mjesto za kupnju bitcoina u Indiji po tečaju?

Post Litecoin

Prodaja Bitcoina

Post Litecoin

Samo jedan način?

Post Litecoin

Kupite Bitcoin s Walmart poklon karticom

Post Litecoin

Trgovina kriptocinom

Post Litecoin

Bitcoinova pouka ili paysites kao altucher ili icoin

Post Litecoin

Registracija ili kupnja od Bitcoin

Post Litecoin

Coinbase zatvara moj račun

Post Litecoin

Mogu li mijenjati različite valute s protusmislom s9?

Post Litecoin

Kako napraviti Block Explorer CryptoCoin

Post Litecoin

Možemo kupiti bitcoine od vas

Post Litecoin

Bitcoin novčanik 3