Etereum zamrzava | Croatian.lamareschale.org

Etereum zamrzava

Etereum zamrzava

Pitanje:

Čitao sam da je pametan poduzetnik nekako slučajno izbrisane knjižnicu i prouzročio milijune dolara Ethereum postati unaccessable. Kako se to dogodilo? Naravno ne zvuči poput kovanica je vrlo sigurna.

Odgovor:

Hej Roger,
to Ethereum daje puno veću površinu napada; ljudi će probati sve i svašta što su pametni ugovora koderi nikad predvidjeti. Mi samo čuti o stvari ide krivo kada velike količine novca su izgubili, ali sam zamisliti male stvari krenu krivo cijelo vrijeme. Zajedno s pametnim ugovora koji su često slabo kodirani i pun bugova i da uistinu imaju vrlo rizično model za financijske ugovore.

Bez komentaraEterijsko rudarstvoPitanje:

Bok je ethereum rudarstvo dostupna na cex.io i ako jest je li to isplativo moje, ili predložiti neke druge alternative molim.
Hvala

Odgovor:

Hej,
ne mislim Cex.io nudi nikakvu rudarstvo u svih ovih dana. Osobno nisam toliko u rudarstvu pa ja stvarno ne mogu pomoći. Možda možete pitati o rudarstvu odjeljak u Bitcointalk forumu.

Bez komentara


EthereumPitanje:

Zadnja promjena na 26. Prosinca 2017. U 04:34 sati

Ja sam prije svega zainteresiran za kupnju i prodaju Etherum. Potpisao sam za svoj ubrzani tečaj e-pošte, ali kao netko tko nije prethodno trguje imam nekoliko važnih pitanja.
Zahvaljujući u očekivanju vašeg odgovora. Harati

Odgovor:

Bok Harry,
 

Bez komentara


PREPORUKA ETHERIUM CLOUD MININGPitanje:

Pozdrav, Možete li predložiti profitabilan oblak rudarstvo s ROE od 3-4 mos? `Ve testiranih hashflare.io, uložio sam 3,50 USD za ETH rudarstva prošle godine prije BTC prepolovljavanjem... A do sada su još uvijek plaćati. Moj ugovor od 0,1 MW / s će uskoro isteći. I moji 3,50 dolara postao 23USD nakon 11 months.Thanksbryaneustaquio

Odgovor:

Bok Bryan
Zato ja nikada preporučiti oblak rudarstvo. To je samo način da ti zaraditi manje ako cijena ide gore i izgubiti sve ako cijena ide dolje.

Bez komentara


Etherijsko rudarstvo s protusmislima?Pitanje:

Pozdrav, iz onoga što sam pročitao, to isnt moguće mina alt kovanica sa antminers, samo Bitcoin?

Odgovor:

Bok Damir, 
postoje višestruki Antminer serija na tržištu, s S9you može mina Bitcoin, s L3you može mina Litecoin. Antminers su dizajnirani na način da određeni cryptocurrency rudarstvo isplativo jer neke altcoins imaju različite rudarske protokol nije moguće mina različitim altcoins algoritama s istim Antminer. Ethereum je dizajniran na način da bude otporan na ASIC rudara, ovdje možete


Vrednovanje jednostavnosti solo rudarstva novčićaPitanje:

Ja sam student studira poslovni e-trgovine. Čini cryptocurrency je ovdje da ostane. Id željeli pronaći novac koji je lako prikupljati, tržnih ali to ne mora biti najviše vrijednosti, popularan ili najviši volumen. Moj cilj je više akademsko u ovoj fazi, sudjelovanje i učenje proces je primarni cilj. To će vjerojatno postati izvještaj za kreditne i iz prve ruke iskustvo je ključ uspjeha. Postoji li novac koji mogu lako SOLO mina, kao i moja BAZEN.

Odgovor:

Bok medvjed, drago vidjeti da ste uzimajući ozbiljno :)
 

Bez komentara


Jeste li ikad čuli za ANONYMOUS BITCOIN MASTERCARD iz Velike Britanije?Pitanje:

Zadnja promjena 16. Siječnja 2018. U 11:30 sati

Kartica mi trošak $ 35 do BTC. Ja ga kupio i dobio sam karticu na mail (Colorado, SAD) u roku od 3 tjedna. Ja prenose $ 150 u Bitcoin jučer i to je oko 24 sata moj saldo da se pojavi na mom računu na svoje web stranice. Danas, pokušao sam platiti svoj račun mobitela (su ga plaćati s različitim Visa i MasterCard debitne kartice za nekoliko godina - jedna od mojih MasterCard je međunarodna Mastercard iz Velike Britanije i sam mnogo puta koristi ga bez problema), Očigledno, Anonymous Bitcoin Mastercard ne prepoznaje moj mobilni telefon tvrtke (Kriket / AT & T). To se nikad nije dogodilo s bilo kartice prije. Samo se pitam, ako ste ikad čuli Anonymous Bitcoin MasterCard (anonymousbitcoincard.com). I da, ja sam ih već poslao e-mail s obavijesti da je moja kartica ne radi. Hvala vam!

Odgovor:

Bok Laura,
 

Prevara test Bitcoin


 

Komentari:

[Url = http: //bit.ly/2myttm4] Najbolji Cold Storage za Bitcoin i Altcoins «knjiga Nano S» [/ url]

= $ =

Povezane vijesti


Post Litecoin

Kako se mogu žaliti na tvrtku bitcoin?

Post Litecoin

Recenzije za coins.com. og

Post Litecoin

Stope neuspjeha

Post Litecoin

Kako podnijeti zahtjev za gotovinu bitcoina

Post Litecoin

Najbolje mjesto za kupnju bitcoina u Indiji po tečaju?

Post Litecoin

Rudarstvo Bitcoins bez novca

Post Litecoin

Upit za transakcijsku naknadu - Bitcoin Core novčanik

Post Litecoin

Kako izračunati dobit ulaganja ili Trading Bitcoin?

Post Litecoin

Novčanik Bitcoins

Post Litecoin

O Rudarstvo

Post Litecoin

Ulaganje u srednju školu

Post Litecoin

Kako mogu prenijeti bitcoine iz Coinbasea u Mycelium novčanik?