Usporedba razmjene | Croatian.lamareschale.org

Usporedba razmjene

Usporedba razmjene

Pitanje:

Zašto se ne Poloniex razmjena pregledani na svom tečaju stolu pregled? Mislio sam da je jedan od najvećih ??

Odgovor:

Hej Graham.
Poloniex samo vam omogućuje da trgovina između cryptocurrencies. Što znači da se ne može kupiti Bitcoin s američkom dolaru, na primjer. Na stranici za razmjenu navodimo samo razmjene koji omogućuju ljudima da kupuju Bitcoin sa fiat valute, jer to je ono što većina naših čitatelja su poslije.

Bez komentaraRazmjena za njemačke osobePitanje:

Pozdrav,
THNANKS: 0)

Odgovor:

Bok Kai,
Ako još uvijek osjećaju izgubljeni, vjerojatno biste trebali uzeti jedan korak natrag i registrirati se na naš Bitcoin Crash Courseto bi bili sigurni da su upoznati s osnovama Bitcoin.

Bez komentara


Exchange NL pouzdani novčanik koji prihvaća višu valutuPitanje:

Pozdrav gospodo,
Maroun Kreidy

Odgovor:

Hej Maroun,
 

Jaxx pregled novčanik - sve oko Bitcoin novčanik


Jedan dobar izbor za veliku sigurnost novčanik je da se hardverski novčanik (razmatramo one previše). Knjigu podržava oko 13 kovanica ukupno je Trezor malo manje. Sve Jaxx novčanik radi kada razmjene između novca je koristiti Shapeshift.io mjesto za vas - to je lako pretvoriti ovaj način sami. Imajte na umu da Jaxx / Shapeshift pristojbe su više nego što ćete platiti na burzi u svakom slučaju. Ne možete unovčiti iz bilo novčanik, samo se prodaje na burzi ili pojedinca.

Bez komentara


Regija razmjene i minimalna količinaPitanje:

Hoće li ova razmjena mi dopustiti nalazi u St. Lucia (Karibi) za kupnju bitcoins sa svojom Visa kartica, a što je minimalni ja mogu kupiti?

Odgovor:

Hej Aldrean,
mislim svoje najbolje (a možda i jedini) opcija je CoinMama.com! Njihova minimalna veličina kupnja je 60 USD (ili ekvivalent u eurima).

Bez komentara


Razmjenjujte s niskim naknadamaPitanje:

Molim vas predložiti provjereno izmjenjivač sam mogao kupiti od toga prihvaća žica za prijenos / WU / MG i ima najniže fees.I sam iz Južne Afrike pa mora prihvatiti sve zemlje

Odgovor:

Howzit Michael,
to je bolje koristiti lokalne razmjene, kao što će vam uštedjeti puno na naknada za prijenos. Ostale opcije osim Luno su Ice3x.co.za ili AltcoinTrader.co.za - možete probati LocalBitcoins.com jer postoji dosta pojedinaca trgovanje Bitcoin u SA.

Bez komentara


RazmjenaPitanje:

Gledao sam video tvoje da navedene imate pouzdane razmjene. Pretpostavljam da mi treba „razmjenu” za početak, ono što je „razmjena”, to je platforma koja moram koristiti nositi u bilo / sve Bitcoin?

Odgovor:

Hej Viki
Provjerite naše Kupnja Vodiči> Kupi Bitcoin sekcije za više savjeta!

Bez komentara


Iskustvo s rudnicima NLO NekrosMinerPitanje:

Imate li kakvih iskustva koristeći opremu iz NLO rudara, neka kažu „NekrosMiner”.?
Ja ne mogu naći nikakve najnovije recenzije na NekrosMiner, a željeli biste dobili povratnu informaciju o tome.

Odgovor:

Hej Jonas hvala za dovođenje to moj pažnja.
Čudno mi je da tvrtka koja nitko nije čuo o moći će proizvoditi rudara koji su jeftiniji i brži nego bilo što drugo na tržištu. Nakon malo Googling pronašao sam ovaj BitcoinTalk threadanalysing tvrtku i pokazuje da je vjerojatno muljaža. Ja bih izbjeći kupnju od njih sve dok ne mogu naći jednu pravu osobu koja može potvrditi oni zapravo izbaviti.

Komentari:

Bok Ofir.

Već sam naručio i poslali uplatu -u BTC od course- :-) Dakle, u vrlo bliskoj budućnosti ćemo saznati. Ili ja primiti opremu možemo pregledati. Ako se ništa ne dobio sigurni smo da su prevarama, a onda možemo upozoriti druge.

Tako izlaska! :-)

/ Jonas

Evo moj odgovor na pitanje zašto se taj članak je korist Društva:
https://imgur.com/a/AmA0P


Izvoz privatnog ključa iz primljene adrese primateljaPitanje:

Zadnja promjena 26. Siječnja 2018. U 01:17 sati

Dao sam prijamne adresu blockchain novčanik nekome koristi i imam neka sredstva, ali ne mogu ga koristiti bez privatnog ključa. Novo sučelje ovog novčanika ne daje opciju izvoza i podršku blockchain.info nije bila uspješna. Postoji li neki način da pronađete privatni ključ?

Hvala vam

Odgovor:

Ako imate svoj oporavak izraz koji bi trebao biti u mogućnosti koristiti ga. Pogledajte ovaj članak na blogu Blockchain.info. Malo sam zbunjen oko svoje pitanje jer ne razumijem, ako možete pristupiti svom računu ili ne.

Komentari:

Bok Flair,

Trebat će vam privatni ključ na tu adresu da bi mogli trošiti sredstva. Pretpostavljam da je napravio novčanik na Blockchain.info. Jeste li rezervnu privatni ključ za taj novčanik? Ako ne, bojim se da nije puno može učiniti... Neću ništa reći, jer možda ako se obratite Blockchain.info oni mogu vam pomoći.

Pa ako ja izbrisati moj novčanik greškom dalje ostaje li adresu sa sredstvima na njega kako mogu otključati moj sat samo Bitcoin adresu

Pozdrav dečki imam rod isti problem ali sa dogecoin. Ja preuzeli aplikaciju za Android s dogecoin.com i stvorio adresu koristeći ga i dobio novac. Se pojavljuje na lancu, ali ne u toj aplikaciji.
moje pitanje je, postoji li uopće dobiti privatekey na adresu pomoću datoteke sigurnosne kopije ili pomoću bilo koji drugi način ??

Bok Nanda, nažalost bez privatnog ključa ili oporavak sjemena rečenica ne možete pristupiti svom računu.

Moj Bitcoin adresu. Ne vidim svoju. Osobni ključ

Bok Nanda, ako imate frazu oporavka još uvijek možete pristupiti svojem računu, provjerite stranicu spojene Ofir iznad.

Ugoditi pomoć pronaći svoj privatni ključ

To'

Kupio sam BTC od nekoga i nakon uplate odbija poslati privatni kod mene, a novci još uvijek u novčaniku. Molim što da radim?

Bok Nuhs, zaista morate imati privatni ključ kako bi kontrolirali svoju Bitcoin adresu i poslati kovanice. Ovdje možete

Povezane vijesti


Post Litecoin

Kako započeti s miningom s Antminer s9 nakon kupnje rudarskog stroja? TQ

Post Litecoin

Mogu li kupiti etereum i poslati ih u svoj wallet?

Post Litecoin

Kompatibilni novčanici s HF lancem Split

Post Litecoin

Ulaganje u srednju školu

Post Litecoin

Besplatni Bitcoins?

Post Litecoin

Kupnja bitcoina s debitnim kreditom paypal

Post Litecoin

Firstcoin

Post Litecoin

Kako se sigurno pohranjuju altcoins?

Post Litecoin

Moja je postavljena protiv hostinga treće strane

Post Litecoin

U pitanje - velika rupa u praznom ne ispunjenom u velikoj slici. Ili veliki upitnik u ne zbrajanju ideja koja nije prije nego što je objašnjena i stoga nikada nije shvaćena

Post Litecoin

Kako podnijeti zahtjev za gotovinu bitcoina

Post Litecoin

Kako pronaći wallet.dat?