Hardver | Croatian.lamareschale.org

Hardver

Hardver

Pitanje:

Gdje bih mogao kupiti rabljeni Bitcoin mining računalo sa softverom i da netko answere par pitanja

Odgovor:

Bok Petar,
u ovom trenutku ja ne mislim tako da je mjesto gdje možete kupovati i prodavati rabljene rudarskih hardwares izravno. Vjerojatno je najbolje da traži stavke koje tražite na Ebay. 

Bez komentaraHash funkcijePitanje:

Zdravo. Želim razumjeti razlike između hash fucntions ex: SHA-256 i X-11 i kako procijeniti njihovu učinkovitost. Vidio sam u http://www.coinwarz.com/cryptocurrencya puno drugačije opcije fuctions za rudarstvo, ali ja ne razumijem na temelju čega ih usporediti.

Odgovor:

Komentari:

Možda će ovo pomoći: https://99bitcoins.com/bitcoin-mining-profitable-beginners-explanation/

Hvala na odgovoru. Moj porpouse je razumjeti kako procijeniti ulaganje u rudarstvu. Možda, hash funkcija nije promjenjiva trebam brinuti, samo botter mi gleda na različite opcije i ne znajući što je smisao. Ja sam težak za procjenu ponude na: https://www.genesis-mining.com/. Oni samo pogledajte http://www.coinwarz.com/cryptocurrencyand to je sve. Tako da sam pomalo izgubio u tom procesu.

Neću biti u mogućnosti odgovoriti na ovo jer je to izvan moje područje stručnosti, ali mislim da je pitanje malo nejasno. Zašto bi želite usporediti funkcije raspršivanja? Što je vaš cilj?


Hasheer.com mining site?Pitanje:

Hi admin možeš vjerovati hasheer.com, oni nisu imali o nama stranici, možete li mi reći o ovoj stranici? to je vrlo čitljiv U početku je dao Ü 500 GH / s za 7 dana suđenja

Odgovor:

Pozdrav Hafeez lijepo čuti od vas :)
Sretno!

Komentari:

Pomozite mi registrirati Bitcoin račun


Jesam li izgubio moj BCHPitanje:

Ja sam još uvijek jako novi u ovom digitalnom valutom i ja kupio neki Bitcoin iako Coinbase prije par mjeseci. Sve je bilo dobro dok tanjura i ja održao vatru za vrijeme onda sam pročitao da Coinbase ne podržava BCH na sve. Kol 2. Preselio sam 98% svog BTC da Breadwallet i sad mislim da sam se izgubio bilo BCH koja je mogla biti tamo.
Još malo zbunjen sve to, ja sam se još oporavlja od Velike Britanije ide decimale 1971!

Odgovor:

Komentari:

Da ste ih izgubili. Novac baza može u budućnosti bi to pravo, ali sumnjam. Glasine. Pokušajte Kraken ili bittrex za razmjenu i egzodus za stol novčanik

Da ste ih izgubili. Novac baza može u budućnosti bi to pravo, ali sumnjam. Glasine. Pokušajte Kraken ili bittrex za razmjenu i egzodus za stol novčanik


Have wallet - nema glavni programPitanje:

Zdravo! Imao sam neke BTC na moj računalo trčanje punu čvor za oko godinu dana. Prije nekoliko mjeseci, obavijest pojavila na mom ekranu rekavši da su neki alarm više nije valjana i da se ažuriranu verziju BTC programa na Bitcoin jezgri. Pogledao sam gore problem i info sam našao je rekao da je nedosljedan i da instant ažuriranje nije potrebno. Znao sam o tanjura koji je dolazio i odlučio pričekati do poslije 1. Kolovoza preuzeti novu verziju.
Pitanje 2: Pod pretpostavkom da ja ne mogu dobiti glavni program za pokretanje, kako mogu provjeriti svoj stari novčanik da li je novac vraćen je u tome, što je jedna osoba rekla moglo dogoditi ako nitko nije htio potvrditi za naknadu izabrao?

Odgovor:

Hej James, hvala na detaljnim pitanje.
No ja čvrsto savjetujemo da se konzultirati s nekim tko ima jak pozadini.

Bez komentara


Jeste li pogledali Freewallet.org još?Pitanje:

Zadnja promjena 19. Listopada 2017. U 09:49 sati

I \ 'm potpuno novi u altcoin svijetu i gleda u novčanik aplikacija za telefone. Vidio sam da Freewallet.org čini niz novčanik aplikacija, po jedan za nekoliko vrsta novca.
Hvala za sve što radite!

Odgovor:

Bok Petar, postaješ da apsolutno u pravu.
Nadam se da ovo pomaže.

Komentari:

Petar,

Uz Freewallet, vaša sredstva su sigurno pohranjeni izvan mreže u hladnjača s sigurnosnom razina banka razreda. Zahvaljujući hladnom tehnologijom za pohranu, čak i ako izgubite telefon ili ukraden, vi ćete biti u mogućnosti to pristup tvoj novčanik i sredstva s drugog uređaja. 

Mi zapravo imaju Multi novčanik dostupan i na Google Play i AppStore: ona omogućava upravljanje većim brojem kovanica i žetona u jednoj aplikaciji, kao i njima razmjenu u samom aplikacijom, kao dobro.

Možete posjetiti našu web stranicu za više informacija: https://freewallet.org

Ja sam ga freewallet.org koristi i to je apsolutno sigurno i zaštićeno ovo je daleko najbolji i najlakši način za mene za razmjenu BTC na druge kovanice i dati ocjenu 9 / 10.their tim za podršku ima istinski interes za servisiranje svojim klijentima.

Povezane vijesti


Post Litecoin

Problemi sa španjolskom bankom za slanje eura za Bitstamp

Post Litecoin

Kovanice privatnosti

Post Litecoin

Dobivanje novca od prijevare

Post Litecoin

Kako mogu koristiti Bitcoin za svoju web lokaciju e-trgovine?

Post Litecoin

99bitcoin i Coinbase

Post Litecoin

Zlatni sindikalni novac

Post Litecoin

Kako se mogu žaliti na tvrtku bitcoin?

Post Litecoin

Kako dohvatiti svoje bitcoine iz novčanika?

Post Litecoin

Prilagođavanje isplate bitcoina na temelju cijene Bitcoina

Post Litecoin

Bitcoin propisi u Indiji

Post Litecoin

Referentna veza za WordPress vodilicu?

Post Litecoin

Firstcoin