Kako se mogu žaliti na tvrtku bitcoin? | Croatian.lamareschale.org

Kako se mogu žaliti na tvrtku bitcoin?

Kako se mogu žaliti na tvrtku bitcoin?

Pitanje:

Zadnja promjena 17. Siječnja 2018. U 05:23 sati

Želim da se žale na Bitcoin tvrtke Što je najbolje mjesto za to?

Odgovor:

Hej Alvaro, vrlo mi je žao što to čujem. U odnosu na cloud rudarstva jedino što mogu reći je da je to bilo muljaža ili jednostavno ne isplati ulaganje. Znam da to može biti prekasno, međutim ovdje je komad sam wroteabout ovu temu više od godinu dana.
U principu bih izbjeći bilo kakve oblak rudarstvo / Bitcoin udvostručuje web stranice. Ako želite da se to čuje možda možete postavljati svoje osobne priče + dokaz o Bitcointalk.org ili reddit.com/bitcoin.

Komentari:

Ako dobijete e-poštu od njih, to nije stvarno ih već hahar. Klikom odjaviti samo pušta ih znaju svoju adresu e-aktivan.

Znam što sam učinio ovo....Kada. Nikad koristiti Bitcoin i imala sam jedan pojavi, kliknuo sam odjaviti prije nego što odluči da provjerite svoje e-mail adresu. Pisalo

Ove poruke držati se pojavljuju u mom junk folder, a ja samo držati ih izvješćivanja. Svaki e-mail šalju neku drugu adresu.

Vi ste imali, moj prijatelj. Oni varalice koriste automatizirani e-mail koji se mijenja svaki put tempirana pošiljatelja ih e-pošte van.

Samo ih držati u junk folder. Na kraju će zatvoriti svoju prijevaru i krenuti dalje.

Ja držati dobivanje e-mailove od Bitcoin
nikad nisam pretplaćen, 2. Ih čuvam otkazivanja pretplate 2 ih ali jeben Stalno mi šalju sranje jebi im

Nikad nisam kupio Bitcoin, ali sam se toliko e-pošte. Čini se nemoguće da ih zaustavi. Ja sam kliknuo na link za odjavu, ne sjećam se ikada pretplate, a ja sam poslan inspirativni citat mjestu.

Ja bih ga volio ako Bitcoin prestane slati mi poruke e-pošte, a također i uvredljive telefonske pozive.

Bok Jošua,

Žao mi je to čuti od svojih problema. Bilo bi puno pomoći ako zove stvarne tvrtki uključenih. Vi sigurno ne bi mogao poslovala sa samim Bitcoin, jer nije tvrtka koja posluje s javnošću već prije open source softver projekta i mreže.

Jeste li kontaktirali tvrtku i dobio nikakvo objašnjenje za odgodu? Ako je tvrtka sa sjedištem u svojoj zemlji, to bi moglo biti vrijedno pitati o njima u sekciji Philippino od BitcoinTalk. Netko će vjerojatno biti u mogućnosti potvrditi da li je to muljaža ili ne. Također bih predlažemo da pročitate kroz naš „Bitcoin muljaža test” vodič, kako bi se utvrdilo za sebe, ako tvrtka je čitljiv. Možete ga pronaći ovdje:

Https://99bitcoins.com/bitcoin-scam-test/

Bojim se da čak i ako ste bili da se žale na neke vlasti na Filipinima, oni bi biti u mogućnosti učiniti mnogo... Iznimka je ako je ova tvrtka koja je uspjela poslati svoje zlato se temelji na Filipinima i možete pružiti dokaze, U tom slučaju, možete pokušati otvoriti slučaj prijevare protiv njih. Ako su u inozemstvu, to će sigurno biti više kompliciran proces, ali možda vrijedi pokušati. Inače, samo objaviti incident onoliko Bitcoin vezane društvenim forumima što je više moguće, tako da nitko drugi ne padne na njega.

Ja gotovinu iz svoje Bitcoin vrijedan 70.000,00 filipinski valutu, ja uložio 22.800 pesosa prošle kolovoz 28,2017 i novčani prošlog rujna 20.BUT daljnje upute Bitcoin je čekati 10 dana plus, čekao sam, kao i danas OCT.13 to je gotovo MJESEC ali ništa dogodilo. NIŠTA došao u u moj WALLET.WHO mogu kontaktirati u svojoj zemlji ULOŽITI ŽALBU?

Molim te, prestani mi slati e-mailove, 5 u jednoj minuti je glupo

Razlog:
Imam 500000. Dakle, želim povući. Ja sam kliknite povući, tako da je 500000, ali ne znam gdje su oni? Bcz nisam stavio novčanik adresu. Plz učiniti nešto bcz ovo je moj budući jedan mjesec težak posao.

Mnogi Bitcoin stranice ne objavljuju cashouts. Btcbox.in, rocketbitcoin / litecoin / dogecoin - Ove web stranice cashouts confimed ali ne zaslužan u mom novčaniku. Ne naći svoje kontakt podatke na svojim web stranicama. Kako bi saznali kontakt podatke bilo koje stranice na prigovor?

4. Svibnja 2017. Godine sam prodao 1700.00 vrijedan bitcoin za Bitcoin blagajnik i nikada nije primio novac.

@MD - Nisam siguran da možete, morate probati da bi ih poslati natrag na vas. Bitcoin transakcija su nepovratne (kao što je novac).

Pozdrav,
Hvala

Pa to ovisi što je tvoj prigovor i što želite postići. Možete se žaliti na samoj tvrtki ili vlastima zaduženim za regulaciju u zemlji specifične za tu tvrtku. Možda, ako vam dati neke dodatne informacije o tvrtki i prirodu prigovora ću biti bolje prilagođen da vam pomogne.

Hi Srinivas,

Bitcoin transakcija su nepovratne što ga čini teško za vas da se oporavi sredstva. Najbolja stvar za učiniti da bi se prijaviti tu osobu na vlasti, ako znate na svoje ime i / ili tvrtka detalje. Ako ste naišli na hahar na nekim društvenim medijima kanala, trebali upozoriti ljude tamo o svojim aktivnostima.

Jedna osoba me prevari i nakon što sam ga uložio... Postoji li rješenje za to

Isto iz mog end.I je surađivala s bitconnect iu početku su stvaranje redovite isplate, ali nakon što je iznos porastao je ODUSTANAK se prikazuju, ali nikad posted.Then kroz moje Referalni sam dobio da znaju da su oni promijenili u neku malo -trade.club.I ih kontaktirali i zamolili me da plati pristojbe od $ 100 do povuče moj 450 $... Ja sam im poslao 50 $ s obećanjem da objave $ 300 ali njegove 3 dana i sada nema odgovora ni na e-mail ili on-line service.Such lupeža i nasilnika... Sve mi je teško zarađen novac je nestao.

Čuvajte Bitcoin je muljaža. Velika prijevara

Pozdrav G K. Na žalost ne postoji način da se vaše Bitcoins vratiti nakon što ih je poslao. Pretpostavljam da ste žrtva jednog od mnogih Bitcoin prevare vani. Žao mi je reći da ne mogu puno učiniti kako bi se osim vam ponuditi neke buduće savjete sugerirajući da ste pročitali ovaj post: https://99bitcoins.com/should-i-invest-in-bitcoin-heres-what -moraš znati/

Molimo prestati slati ove e-mail-a na meni.

Povezane vijesti


Post Litecoin

Registracija ili kupnja od Bitcoin

Post Litecoin

Doublebitcoin prijevara ili legit

Post Litecoin

Širokopojasna brzina za rudarstvo

Post Litecoin

Bitcoin Core pročitajte zamijenjenu datoteku wallet.dat kao 0,0000000 BTC

Post Litecoin

Ligitimacy of bitcofarm.com

Post Litecoin

Dobivanje unosa na vašoj web lokaciji

Post Litecoin

Rudarstvo sa životnom galaksijom

Post Litecoin

U pitanje - velika rupa u praznom ne ispunjenom u velikoj slici. Ili veliki upitnik u ne zbrajanju ideja koja nije prije nego što je objašnjena i stoga nikada nije shvaćena

Post Litecoin

Pitanja o mojem novom Pluću - freebits4u.ml

Post Litecoin

Budućnost valova i Stratis

Post Litecoin

Antinom i računalo

Post Litecoin

Je li ovo pouzdan web mjesto za kupnju bitcoina? cex.io