Kako se sigurno pohranjuju altcoins? | Croatian.lamareschale.org

Kako se sigurno pohranjuju altcoins?

Kako se sigurno pohranjuju altcoins?

Pitanje:

Kako mogu spremiti Altcoins sigurno? Trezor i knjiga ne podržavaju oko 1200 cryptos i ako držim značajan ravnotežu u nešto poput LBRY na primjer ili Jeke ili bilo što drugo osim onoga što podržava Trezor / Ledger, gdje i kako (to bi bilo super ako si video tutorial pokazuje posebno kako se pohraniti ove altcoins sigurno) ti pohraniti ove? Korak po korak od razmjene u novčanik i natrag je ono što tražim. Hvala vam! Također, možete li preporučiti mobilni novčanik za iOS koji podržava altcoins?

Odgovor:

Bok Darik, Pavao i Don,
 

CryptoSteel pregled (zapalili, trčao preko nje i razbio se na masu)


 

Komentari:

Slažem se s vama - mislim da pitanje novčanike za alt kovanica vrlo zbunjujuće. Pitam se zašto ne postoji univerzalno rješenje vani? Dakle, molim vas mogu li pitati... Što je najbolje novčanik rješenje za pohranu raznih alt kovanica u molim što trenutno nemam pojma i sam „prisiljena” koristiti zadani online novčanik mog Burze - što je možda i ne tako dobro jer je WordPress stranica. Hvala puno i volio besplatno intro video tečaj! Srdačan pozdrav iz Tasmanije, Australija.

Sam znatiželjan kako pristupiti i postavljanje vrlo siguran, siguran novčanik i kako postaviti i upravljati kod sjeme? Čini se da je sposobnost da se sjeckan je vani i ako je moguće ukrasti nečije ulaganje u altcoin valuti, kako netko upravljati takvu praksu i biti u mogućnosti koristiti kripto-valuta na internetu na siguran i siguran način? Ako je to budućnost, čini se mnoge greške i zamke i dalje postoji... Postoje video i opisi iz stvaranje koda ili sjeme od 64 znaka sve do 2048. I, mnogi kažu da je najbolje da „pisati” ih je stari modni način, što dovodi do mogućih pogrešaka i kako bi se izbjeglo online sjemena kod kreatori, iz očitih razloga. Molim savjet i opisati najbolje prakse. Hvala vam.

Povezane vijesti


Post Litecoin

Kako mogu prenijeti bitcoine iz Coinbasea u Mycelium novčanik?

Post Litecoin

Kako se prijaviti za korištenje slavine? Nema mjesta za prijavu na stranicu

Post Litecoin

Upit za transakcijsku naknadu - Bitcoin Core novčanik

Post Litecoin

Sigurnost kriptovalute

Post Litecoin

Bitcoin Core pročitajte zamijenjenu datoteku wallet.dat kao 0,0000000 BTC

Post Litecoin

Koliko puta novčanik za papir može biti swept

Post Litecoin

Bitcoin novčanik 3

Post Litecoin

Promjena adrese bitcoina 1

Post Litecoin

Prilagođavanje isplate bitcoina na temelju cijene Bitcoina

Post Litecoin

Coincheck promocija?

Post Litecoin

Kupnja mravinjaka

Post Litecoin

Kako mogu kupiti AltCoins ako sam stanovnik Havaja?