Kako mogu koristiti Bitcoin za svoju web lokaciju e-trgovine? | Croatian.lamareschale.org

Kako mogu koristiti Bitcoin za svoju web lokaciju e-trgovine?

Kako mogu koristiti Bitcoin za svoju web lokaciju e-trgovine?

Pitanje:

Želim koristiti ethereum ili Bitcoin kao valutu na moj e-trgovine tržištu. Želim da se minimizira uvjete ugovora između kupaca i prodavača. Bilo koji sugestija o tome koje kripto bih trebao koristiti i ako je payment gateway koje mogu koristiti. Također kako kripto može pomoći da se izbjegne ugovor između kupca i prodavatelja?

Odgovor:

Bok Zulfiqar,
predlažemo da koristite Coinify ili GoCoin kao svoje Bitcoin plaćanja procesora. Ja ne znam način kako bi se smanjili upotrebu ugovora na žalost. To zvuči kao nešto što bi potrebno konzultirati dobru poslovnu odvjetnik o tome.

Bez komentaraKako mogu potvrditi bankovnu žicu na novčanici?Pitanje:

Ja sam težak da biste dobili svoj novac s mog računa USD u moj bankovni račun putem bankovnog transfera, ali kaže da su na „potvrditi bankovni žice” svaki put kad sam kliknite na gumb za potvrdu, a ja nemam pojma što da radi... Molim pomoć ako možete !

Odgovor:

Hej Griffin, trebali imati 2 opcije za potvrdu svog bankovnog računa sa Coinbase koliko ja mogu sjetiti. Prvi je da im daju pristup vašem računu za dobavu svoje vjerodajnice. Drugi je unosom PIN koda s vašeg bankovnog računa. Predlažem kontaktiranja svoju podršku ako i dalje ne mogu dobiti to riješeno.
Evo video nisam davno prikazuje proces provjere (počinje u 2,27):

Komentari:

Hej, mislim da je bolje uzeti s Coinbase podršku. To je vjerojatno zbog ograničenja računa. Koristite ovaj link da se obratite njima:
https://support.coinbase.com/customer/portal/emails/new

Zašto ja ne mogu svrgnuti mony bankovnim žica na Coinbase?
možeš li mi molim te pomoći


Kako podići polog iz bitconnecta?Pitanje:

Pohranjena sam Bitcoin u Bitconnect.co obzir sam registriranih više od tjedan dana. Sredstva su BTC a ja sam bio koristeći ovaj račun kao novčanik zbog problema s Coinbase. Želim povući svoju BTC od Bitconnect i poslati ga u novčanik sam stvorio jučer, ali ne želim Bitconnect mi naplatiti za povlačenje moje BTC koji nikada nisam koristi za investiranje ili bilo što drugo. Plaća li se povlačenje feed Bitconnect?

Odgovor:

Hej Lee,
 

Bitconnect Recenzija: Je li čitljiv?


https://hooktube.com/watch?v=BRCmZal5J_M

Bez komentara


Kako rade veći rudariPitanje:

Razumijem kako koristiti manje minters kao antminer1.6-2gh modela. Jednostavni da se samo uključi u računalo i pokrenuti program. No, kako su rudari kao Avalon 2. Generacije modela, koji su sami zatvorena sustava, radi? Da li to treba postaviti na računalo i dalje ili se to samo treba monitor i to radi na vlastitu?

Odgovor:

Hi Jakov,
u redu, tako da govorimo o USB rudara ovdje. Koliko ja znam, Avalon Nano 2 potrebni su preglednik Chrome i instaliranu aplikaciju na uređaju je priključen na kako bi se mina.

Bez komentara


Kako rudari odabiru transakcijePitanje:

Napisala si:
Ivana

Odgovor:

Hej, Ivan, veliko pitanje!
Pokušat ću saznati odgovor za to, ali u međuvremenu možda možete zatražiti na Bitcointalk u rudarstvu forumperhaps oni će imati više informacija. Ako to ne učinite saznati odgovor bih zahvalan ako bi mogao podijeliti.

Bez komentara


Kako kupiti Verge ili Vox iz Velike Britanije?Pitanje:

Bok, Za prošli tjedan sam bio težak da rade kako kupiti, trgovine i prodati neke od manje poznatih altcoins iz Velike Britanije, ali bez uspjeha. Naime Vox i rubu.
Nitko od web stranice koje popisa valuta čini se da su sve upute o tome kako koristiti svoje web stranice za kupnju ili prodaju. Već sam propustila 50% povećanje u pragu i sam uzimajući prilično frustriran. Molim pomoć!!!

Odgovor:

Bok Sandy,
možete provjeriti novac tržišta Cap stranice, koja razmjenjuje trgovina Voxand rubu i probati neki od tih. Što se tiče knjiga ne vidim te kovanice na popisu podržan altcoins. Predložio bih da se pridruže društvenim medijima platforme tih altcoins i pitati zajednicu gdje se mogu kupiti i pohraniti ove.

Bez komentara

Povezane vijesti


Post Litecoin

Širokopojasna brzina za rudarstvo

Post Litecoin

Koliko puta novčanik za papir može biti swept

Post Litecoin

Etereum zamrzava

Post Litecoin

Kako se prijaviti za korištenje slavine? Nema mjesta za prijavu na stranicu

Post Litecoin

Bitcoin propisi u Indiji

Post Litecoin

Pohranjivanje Paycona

Post Litecoin

Bitcoin Uvjeti

Post Litecoin

Je li poželjno kupiti bitcoin gotovinu sada?

Post Litecoin

Bitcoin pukotina i faucethub

Post Litecoin

Usporedba razmjene

Post Litecoin

Acepting bitcoin za konzultantske usluge

Post Litecoin

Prilagođavanje isplate bitcoina na temelju cijene Bitcoina