Koliko puta novčanik za papir može biti swept | Croatian.lamareschale.org

Koliko puta novčanik za papir može biti swept

Koliko puta novčanik za papir može biti swept

Pitanje:

Pozdrav, imam investicija koja plaća mjesečno za papir novčanik. Želim provesti neke od BTC i spasiti ostatak. Pročitao sam da je svaki put kad sam provesti / poslati od papira novčanik javni ključ se može pratiti i na neki način to čini rad novčanik učiniti podložnijima u budućnosti. Zatim tu je i pitanje, što se događa s preostali iznos. Hoće li ostati ili je izgubio nakon prvog pomesti

Odgovor:

Bok Jeff,
 

Bez komentaraKako funkcioniraju rudarske nagrade?Pitanje:

Bok,
Ali je web stranica koja nudi raspršenja ovlasti i rudarstvo softver i pokazuje saldo se stalno povećava, a ne očekuje se da će se povećati, korak po korak, kada ste pronašli novi blok. Čak Bitcoin mining Dobit Kalkulator alata i web stranice izračunati svoju dobit po danu.

Pa kako to stvarno radi?

Odgovor:

Hej Belhassen,
 

Cloud Rudarstvo - isplativo ili Evolucija muljaža?


rod svih stanja van, pod uvjetom da je bazen je iznad određene veličine. Kalkulatori * su * samo procjena međutim.

Bez komentara


Koliko bitcoin moja s Antminer S5 danasPitanje:

Bok ja bih znati koliko malo kovanice mogu mina s Antminer S5 danas. Znam da sve ovisi o tome koliko sam platiti na struju. Odem u tropskom otoku gdje je njegov sunčani 98% u godini i razmišljanja spaja sustav solarni panel samo za pokretanje rudare dalje.

Odgovor:

Bok Eltnopiko,
 

Bez komentara


Koliko je bitcoin tekući kao valuti papiraPitanje:

Koliko Bitcoin je kao tekućina kao papirnatog novca?

Odgovor:

Bok Alpesh,
dobro, 16710912 BTC od maksimalnih 21 milijuna bitcoins je minirana u ovom trenutku, tako da je dostupan za korištenje. U praksi, manje nego što je zapravo dostupna zbog izgubljenih privatnih ključeva. Dakle, vjerojatno oko 13 milijuna?

Bez komentara


Koliko prima prosječni korisnik faceta (dnevno, tjedno, bez obzira na sve)Pitanje:

Ne koristim pipa itd puno, ali s oko 10 mjeseci sam dobio 0,17 BTC - što je 0,00056666 po danu. No, do google izvukao oglasa na većini slavine bilo dosta plaćati 1000 po posjetu. Volio bih dobiti ideju što prosječan je sada. I koliko vremena je potrebno po 10k na primjer. To bi zanimljiv članak!
Andy

Odgovor:

Pozdrav Andy.
Maksimalna dnevna tvrdnja o 99Bitcoins je oko 10.000 Satoshis - ako tvrdite 120 puta u 24 sata. I u pravu si, to bi mogao biti zanimljiv članak, ja ću staviti u red.

Bez komentara


Koliko košta ronilac za pokretanje s mojim računalom?Pitanje:

Bok iam trčanje računalo s MSI GeForce GTX 1070 ARMOUR 8g OC. 1920 CUDA jezgre PCIE 3.0 8 GB GDDR5 256-bitna grafička kartica u njemu, njegov vrlo moćan kartica sada kada im pomoću Bitcoin bazen, ja dont čuti rade vrlo naporno? tako sam zadivljen što ja obično ostaviti ovu zvijer radni dan i noć bez da ga isključite? računi nisu previsoke, misliš da će napraviti veliku razliku, ako im to koristi previše mina novca? što ja dont ga isključiti u svakom slučaju?

Odgovor:

Hej Bob,
danas nećete biti u mogućnosti da mine ništa Bitcoin vezane uz grafičku karticu. Ja predlažem da pročitate ovaj post i razumjeti nešto o ASIC rudara i zašto su u osnovi čine GPU zastario za rudarstvo Bitcoins. Možda možete pokušati mina drugim cryptocurrencies ali nemam puno znanja o tome osobno.

Komentari:

To ovisi o cijeni električne energije u vašoj zemlji mislim. Ti bi mogao koristiti Bitcoin mining kalkulator shvatiti troškove:
https://99bitcoins.com/bitcoin-mining-calculator/

Ok dobro koliko se ASIC rudari koštati? što ako ga ran samo oko 4 sata dnevno nešto slično, mislim ja navika znati ako je određena snagom košta puno, mislim ja ostaviti moj bogati GPU dan i noć, ja wouldnt želite tisuću Ddller račune


Kako kvragu kupujem?!?Pitanje:

Ja sam se u Brazilu.
Hvala unaprijed! )

Odgovor:

Bok Pat, 
možete pogledati ovaj članak o tome kako kupiti Ethereum, osim Cex.io i Coinbase možete kupiti od Coinmama. Ukoliko niste u mogućnosti pronaći zamjenu, prvo možete kupiti Bitcoin, a zatim ga pretvoriti u Ethereum.

Bez komentara

Povezane vijesti


Post Litecoin

Zbunjeni početnik 1

Post Litecoin

99bitcoin i Coinbase

Post Litecoin

Kako napisati podršku u Blockchain.info

Post Litecoin

Jesu li njihovi posvećeni rudari etereuma?

Post Litecoin

Odvojio sam 300 $ USD kao svoj proračun na rudarstvu

Post Litecoin

Litecoin

Post Litecoin

Bitcoin atm 2

Post Litecoin

Kupite Bitcoin s Walmart poklon karticom

Post Litecoin

Kako napraviti Block Explorer CryptoCoin

Post Litecoin

Kako mogu kupiti AltCoins ako sam stanovnik Havaja?

Post Litecoin

Registracija ili kupnja od Bitcoin

Post Litecoin

Microhash je opasan muljaža