Kako izračunati dobit ulaganja ili Trading Bitcoin? | Croatian.lamareschale.org

Kako izračunati dobit ulaganja ili Trading Bitcoin?

Kako izračunati dobit ulaganja ili Trading Bitcoin?

Pitanje:

Ja sam novi u Bitcoin, a željeli biste znati kako to izračunati iznos dobiti ostvarene prilikom Bitcoin diže. Uz dionice točka je jednaka $ 1 i ja sam dužan platiti punu vrijednost dionica pa računajući dobit kad dionica raste je vrlo jednostavno. Upravo sada, jedan Bitcoin je vrijedan 11.059,51 $ no ja sam se ulagati manje novca za mali komad njega. Mogu investirati $ 100, $ 500, ili bilo koji iznos manje nego što Bitcoin je vrijedno. Ja sam zbunjen o tome kako izračunati dobit. Ako Bitcoin diže i do 20.000,00 $, a ja sam samo uložio 100 $, koliko dobit ću napraviti? Postoji li jednostavan način da se izračunati stvarni profit Bitcoin diže kad netko ulaže u mali komadić njega, a ne kupuju 1 Bitcoin? Hvala na pomoći.

Odgovor:

Bok Floyd,

Pa, postoje aplikacije koje vam omogućuju da snimite svoje nabavne cijene i volumena, te automatski izračunati svoju dobit ili gubitak od tamo. Međutim, kao što su ovi aplikacije vjerojatno curenje podataka, oni nisu najbolji razloga privatnosti, osim ako ih izvoditi na offline uređaja.

Zašto ne probati koristeći tablicu? To je prilično jednostavan za izračun takve stvari.

Za vaš primjer kupnje 100 $ po trenutnoj cijeni (11.600 $), a zatim zabilježite sljedeće podatke:

Nabavna cijena ($ 11,6 hiljada)
volumen kupio (to bi trebao biti oko 0,00862069 BTC ili $ 100 / $ 11,6 hiljada, ali imajte na umu da je konačni iznos će se razlikovati s obzirom na dodatne troškove trgovanja, itd)

U svakom slučaju, ako je cijena onda ide na 20.000 $, možete izračunati svoju dobit kako slijedi: 0,00862069 (volumen kupio) * 20000 (trenutna cijena) - $ 100 (početna nabavna cijena). $ 72 profita, drugim riječima...

Odobren, to je malo komplicirano ako obaviti više kupuje i prodaje, u kojem slučaju vjerojatno ima smisla da koriste aplikaciju za praćenje portfelja. Vidim Blockfolio često preporučuje, ali ne imajte na umu privatnost zabrinutost.

Bez komentara



Kako promijeniti ili ukloniti vezu web mjesta iz komentara



Pitanje:

Želim znati kako promijeniti ili ukloniti URL priključen na moje komentare.

Kapetan Jack

Odgovor:

Hej kapetane.
Mislim da će morati naći svaki komentar koji ste napravili i to promijeniti individualno jer je URL unijeti prilikom svakog pojedinačno. Druga opcija bi bila napraviti preusmjeravanje 301 na web stranici ste povezani na u novu web stranicu.

Bez komentara


Kako podnijeti zahtjev za BCH iz novčanika za papir?



Pitanje:

Gdje ga mogu uvesti?

Odgovor:

Komentari:

Rohan

Pokušao sam neke metode koje se činilo da rade sasvim u redu NAKON Aug 1. Tanjura. Preselio sam neke BCH na redovnoj stare naslijeđene BTC papira novčanik adresi pomoću bitaddress.org. Onda sam skinuti Coinomi novčanik i odabrani BCH a zatim swept privatni ključ iz tog papira novčanik u mom Coinomi BCH novčanik. Ja samo ne imati bilo pre 1 kolovoz BTC papir lisnice stanja za potvrdu će to raditi. Ali ja ne vidim zašto je to wouldnt. Još jedna aplikacija koju bi mogao koristiti je elektronska Novac desktop novčanik koji je vilica od Electrum novčanik. Ja sam korak po korak tutorial na moju web cryptoskim.com, kliknite na karticu „TSP pitanja” a potom se pomaknite na „Epizoda 2068 TSP”. Tu imam sve upute i linkove koji vas tamo. Ja bih rekao da, ako pokušate to, kao mjera opreza molim premjestiti svoje BTC na drugu adresu 1.. Ne mogu prihvatiti nikakvu odgovornost za izgubljene novca ili ako se ne može tvrditi svoj BCH nakon toga, ali to bi trebalo raditi. To je stvarno sranje da više ljudi ne pokušava dobiti više dobre informacije nešto o tome kako to učiniti. Ja sam guessing mnogi ppl preselio svoju BTC na papiru novčanik prije tog tanjura i sada se pitate ovo točno istu stvar. Sretno, i molim ako pokušate da će to biti tako ljubazni da me kontaktirate i potvrditi svoje rezultate? Hvala.

Nisam dobio odgovor na ovo pitanje, molim odgovor što prije possible.Thank Vas


Kako podnijeti zahtjev za gotovinu bitcoina iz novčanika?



Pitanje:

Zadnja promjena 16. Siječnja 2018. U 08:57 sati

Kako poslati BTC iz mog papira novčanik na moj blockchain novčanik, ili što god novčanik mogu koristiti da biste dobili novac? Imam Coinbase novčanik, ali da ne izgleda kao da ima funkciju uvoza.

Odgovor:

Bok James,
 

Kako zatražiti Bitcoin Novac i prodati ga za Bitcoin (Trezor, Ledger, Electrum)


Također bi moglo biti dobro vrijeme da razmislite uzimajući hardvera novčanik i slanje bitcoins tamo umjesto na novi papir novčanik. Tu su vjerojatno da će biti više od tih vilica u budućnost i do sada, knjiga i Electrum učinili dobar posao podupiranja ove vilice u daleko praktičniji način od papira novčanike mogu. 

Komentari:

Http://bit.ly/2DcnvlN- Ovdje možete kupiti gotovo sve Altcoins, jedan od najboljih Razmjena

= $ =

Http://bit.ly/2r83vv5- kupiti i trgovinu Bitcoin i Altcoins. Vrh 1 razmjenu!

= $ =

Povezane vijesti


Post Litecoin

Bitcoin Cash novčanik na novčanik Issuiranje pologa

Post Litecoin

Promjena adrese bitcoina 1

Post Litecoin

Trebate znati korake Bitcoin farmi

Post Litecoin

Novi novčanici

Post Litecoin

Recenzije za coins.com. og

Post Litecoin

Trgovina kriptocinom

Post Litecoin

U pitanje - velika rupa u praznom ne ispunjenom u velikoj slici. Ili veliki upitnik u ne zbrajanju ideja koja nije prije nego što je objašnjena i stoga nikada nije shvaćena

Post Litecoin

Videozapis je bio dobar

Post Litecoin

Možete li mi predložiti neku pravu, pravilnu poslovnu lokaciju oblačnih rudnika

Post Litecoin

1. OŽUJKA

Post Litecoin

Pozvati kod kod CoinAd?

Post Litecoin

Je li ovo pouzdan web mjesto za kupnju bitcoina? cex.io