Kako podnijeti zahtjev za gotovinu bitcoina | Croatian.lamareschale.org

Kako podnijeti zahtjev za gotovinu bitcoina

Kako podnijeti zahtjev za gotovinu bitcoina

Pitanje:

Bok Ofir,
molim pomoć!

Odgovor:

Bok Joda,
predlažem da je spor i istraživanja svaki korak temeljito. Ja sam učinio moj najbolji uključiti sve relevantne informacije ovdje, a imajući stvari kao jednostavan kao moguć, ali mogao sam propustio jedan korak ili pogriješio. Molimo da svoj vlastiti due diligence, kao što sam ja ne mogu prihvatiti odgovornost ako nešto pođe krivo. Glavna stvar je da prvo sigurno prenijeti bitcoins za Trezor i točno i sigurno snimiti svoj Trezor sjeme prije nego što bilo što drugo, na taj način barem vaši bitcoins su sigurne. Sretno!

Bez komentaraKako podnijeti zahtjev za bitcoin iz novčanika?Pitanje:

Zdravo. Ja samo treba malo informacija o papiru novčanike. Nedavno sam napravio web stranicu i napravio paypal linkove za ljude kopirati n zalijepiti u svom pregledniku kako bi mi plati. (** veza ukloniti **). Sam napravio offline papir novčanik kroz bitaddress.org. Ja ga stvorio offline pomoću parafrazu kad sam generira novčanik. Problem je nisam imao telefon s kamerom ili pisač. Pa ja ne mogu skenirati crne kvadrata. Koristio sam svoj javni ključ (i izrađen u bit-address.org) primi moju Bitcoin od paxful.com. Dobio sam it.its čak moguće pratiti transakcije kroz blok lanca Explorer. Negdje sam pročitao sve privatne ključeve početi s nekoliko 5.well moje privatnih ključeva počinje s 6.because je nastao s parafrazom one it.I zovu ga zovu lozinku. Sada imam sve privatne ključnih brojki. Moram reći you.when sam odsutan bio sam izbrisati neke znamenke iz mog privatnog ključa. Kad sam se vratio na internetu. I.refreshed i izbrisati predmemoriju i povijest pregledavanja. Tako sam izgubio sve moje bitcoins?. £ 50GBP vrijedan bitcoin.i uvijek mislio da sam imao privatni ključ što sam mogao provesti ili poslati sredstva gdje. Trebao skeniranih enkriptirane crna polja tako da sam mogao ukrasti sredstva lako sada im preostaje puno znamenki počevši s brojem 6 molim Vas pomoći hvala M.Ayyub.

Odgovor:

Bez komentara


Kako potražiti Bitcoin Cash - uputePitanje:

U vaše „Kako zatražiti Bitcoin Novac...”. Upute, što je napisao Prijeđite na „pošalji” i generirati BCH adresu. Vi ćete kasnije poslati vaš glavni novčanik BCH na ovu adresu. Nakon što ste svoj BCH adresu potez za korak 5.Shouldn't piše Prijeđite na „primiti” umjesto Prijeđite na „pošalji” da biste dobili adresu ?? Zbunjen sam.

Odgovor:

Sranje,
ti si apsolutno u pravu. Hvala ukazujući ovo. Ja sam popravljajući što prije.

Bez komentara


Kako stvoriti računPitanje:

Zadnja promjena 28. Studenog 2017. U 04:48 sati

Ja sam novi na stranici, a ja ne znam kako da se prijave

Odgovor:

Bok Juao, 
možete se prijaviti na Bitcoin Crash Course hereand na 99Bitcoins špine ovdje. Nisam bio siguran što neki su nakon toga, tako da sam vezan ovdje i samo u slučaju. 

Bez komentara


Kako deaktivati moj računPitanje:

Otvorio sam račun iz mog mobitela.
Ali ja ne mogu prijaviti.

Odgovor:

Bok George,
Molim Vas da nam se javite putem obrasca za kontakt? Javite nam se e-pošte koju koristite za račun, a mi ćemo imati pogled na to pitanje. Hvala!

Bez komentara


Kako zaraditi zanimanje za btc? 1Pitanje:

Molim vas, ima li pouzdan web može učiniti Bitcoin iz? Koje web stranice mogu se dobiti besplatno BTC? Kako investirati u BTC i ostvariti dobit od njega?

Ja ću cijeniti svoj odgovor.

Odgovor:

Hej, Eddy, ovdje je potpuni vodič o tome kako zaraditi Bitcoins. Međutim ne postoji siguran i jednostavan način da zaradite Bitcoins baš kao što ne postoji jednostavan način da zaradite dolara, eura ili bilo koji drugi oblik novca.
Ofir

Bez komentara


Kako zaraditi zanimanje za btc? 2Pitanje:

Bok,
Je li bilo pouzdanih BTC interesne zarađivati web stranice na raspolaganju?

Hvala

Odgovor:

Hej Shashikant,
postoje neke BTC pozajmljivanje sučelja kao BTCJam i BitBond koji izgledaju čitljiv, ali problem je u tome što su mogućnosti ulaganja postoji vrlo rizično. Evo moje osobno iskustvo s BTCJam- sam izgubila 0,3 BTC s njom.

Bez komentara


Kako učinkovito dobiti vodi do pridružiti se mojim low cost bitcoin MLM?Pitanje:

Zadnja promjena 9. Studenog 2017. U 11:30 sati

Pridružio sam 5 niske cijene Bitcoin MLM programa. Sam dio moje strategije da pomogne sve preporuke zaraditi pasivno, ja ugrađen rotator ponuditi veze preporuke svih članova, tako da će svatko ima svoje izravne downlines bez zapravo radi ništa.
Samo želim pitati za savjet o tome kako učinkovito dobili oduševljen vodi plug-in.

Hvala

Odgovor:

Pozdrav,
ja osobno ne vjerujem u MLM programa kao i većina, ako ne i sve od njih ispasti da se prevare, posebno u Bitcoin svemiru. Zato ja stvarno ne mogu vam pomoći s ovim, jer ja nemam znanja o toj temi.

Bez komentara

Povezane vijesti


Post Litecoin

Je li poželjno kupiti bitcoin gotovinu sada?

Post Litecoin

Bitcoinovu politiku povlačenja

Post Litecoin

Sigurnosno pitanje o novčanicima na računalu

Post Litecoin

Rudarstvo

Post Litecoin

Ulaganje $ 100K USD u bitcoine. Najbolje prakse?

Post Litecoin

Dobivanje novca od prijevare

Post Litecoin

Kompatibilni novčanici s HF lancem Split

Post Litecoin

Kako mogu koristiti Bitcoin za svoju web lokaciju e-trgovine?

Post Litecoin

Kako pregledati BCC i BTC u Trezoru

Post Litecoin

Kako pronaći wallet.dat?

Post Litecoin

Bitcoin mining na Linux Mint 32 bitnom ili 64 bitnom sustavu u pozadini moguć?

Post Litecoin

Lisnica za papir u slučaju vilice