Kako tržište pokretanja Bitcoina? | Croatian.lamareschale.org

Kako tržište pokretanja Bitcoina?

Kako tržište pokretanja Bitcoina?

Pitanje:

U svom tekstu si glavna funkcija je da vam dati razgovora o marketingu i kako na tržištu Bitcoin pokrenuti.
Arvind Patel

Odgovor:

Bok Arvind,
naravno, ako ste dobri u redovnoj marketing onda možete primjenjivati one tehnike na gore stvari sam spomenuo.

load...

Bez komentaraKako minirati alt kovanice s Asic minerom?Pitanje:

Da li itko zna kako mogu koristiti svoj stari antminer S7 mina alt novca kao monero, zcash...?

Odgovor:

Pozdrav Renan,
različite kovanice koriste različite rudarske algoritme. Na primjer - Bitcoin koristi SHA-256. Monero i Zcash koriste različite algoritme i za njih svoj ASIC Rudar (tj Antminer S7) nije u skladu s njima. Nisam siguran da li još uvijek možete mina s njim, ali siguran sam da to neće biti vrlo učinkovit. Evo vodič o Monero, tu je i poglavlje o CPU rudarstvo.

load...

Komentari:

Od ono što ja razumijem to svakako trebalo biti moguće, ali ja predlažem savjetovanje s rudarskom stručnjak (što nisam)

Pozdrav Ofir Begel,
ako sam korisnik antminer S7 za druge alt novčić koji ima SHA-256 algoritam, nego što je to moguće? ako da od ugoditi pustiti mene znati kako ??


Kako minirati alt kovanice (sha-256) s Asci minerom (sha-256)?Pitanje:

Bok,
mogu li koristiti stari zastario antminer S5 / 57 strojeva za rudarstvo i druge alt kovanice koje imaju SHA-256 algoritam? Ako da od podijelite link ili video za nju

Odgovor:

Bok Nitin,
predlažem da objavite ovo pitanje u rudarskom dijelu Altcoin u Bitcoin Razgovor forumwhere iskusniji rudari trebali biti u mogućnosti da vam pomogne u vezi postavljanja.

load...

Bez komentara


Kako mina za bitcoin, načine rudarstva bitcoin i koji rudarski softver je najbolji ?????Pitanje:

Kako mine za bitcoin i što su načini za rudarstvo je Bitcoin?
Čekivanje za tvoj odgovor.

Odgovor:

Hej Shiva, ovdje je osnovni poslije ćete needabout Bitcoin mining. Mislim da će vam dati uvid u ono što trebate znati.

Bez komentara


Kako otvoriti farmu bitcoina i koliko to košta?Pitanje:

Pozdrav želim znati kako mogu otvoriti Bitcoin farmu i koliko to košta

Odgovor:

Bok Sumair,
sve u svemu, ja bih rekao oko 3 milijuna $ i gore, ako ste to učiniti na prilično velikoj skali. To je samo moja gruba procjena, a ja nisam stručnjak za rudarstvo... Za preciznije citirati, ja predlažemo da zatražite stručni (ili barem, iskusni amater) rudari više o rudarstvu sekciji BitcoinTalk foruma.

Komentari:

Je to će biti vrijedno potrošiti 3 $ milijuna dolara na opremu i nema bitfury čini one hardwares koji nije samo moj Bitcoin ili SHA256 algoritam valuta, ali hardver može mina druge valute i previše je ne bitfury dati dobar sustav za podršku Ima li šanse ja može pokrenuti one hardvera na solarni sustav još jedno pitanje molim te koji je najbolji način za početak rudarstvo od kuće coz želim pokazati svoje investitore kako se to radi hvala unaprijed


Kako proći bitcoine svojim nasljednicima kad umretePitanje:

Što je najviše jednostavan način kako bi se osiguralo svoje bitcoins može prenijeti na sigurno svojim nasljednicima u slučaju vaše smrti? Napominjemo da je ovo pitanje ima dvije razine težine: 1) sigurno prolazi na bitcoins nekome i 2) prolazi ih u skladu s uvjetima svoje volje, što može podijeliti \ „Bitcoin nekretnina \” dva ili više načina, a ne nužno u isti udio. Točka 2) podrazumijeva davanje kontrolu novčanik s upravnika na dovoljno transparentan način da nasljednici mogu provjeriti lisnice iznose kako bi se osiguralo da primaju sve bitcoins na raspolaganju.

Odgovor:

Pozdrav Bernard,
to bi trebalo biti moguće poboljšati taj proces s nekim daljnjim misli. Ja bih ostati daleko od takvih stvari kao što su pametne ugovora, međutim, Ne bih rekao da su oni koji imaju dovoljno testirani nositi ovako nešto još. Dobar plan ispravno priopćiti svom nasljedniku (e) i / ili povjerenja profesionalni je još uvijek najbolji izbor, po mom mišljenju.

Komentari:

Bok Steven - hvala na savjetima, ja ću istražiti metode koje se spominju. Misao je također palo na pamet da i ja bi trebao drugi, rezervni hardver novčanik za svaki jedan spremanje razmjeran Bitcoin udio mom imanju! Sa suprugom i 3 djece da bi to značilo 8 novčanike! Još jedna stvar: uz pretpostavku da mogu vjerovati mojim nasljednici ne moraju uključivati ​​treću stranu, zašto ne bi li bilo dovoljno da se drže kovanice u softverskom novčanik na USB stick na sigurnom mjestu, a zatim proći lisnicu lozinku na ih? Nedostaje mi neko ključnu stvar o hardveru novčanik, možda.

Dodatna napomena: možete pogledati naš Cryptosteel osvrt ovdje: https://99bitcoins.com/crpytosteel-hands-on-review/

A ovaj link ide na našim hardvera novčanik mišljenja za 2017: https://99bitcoins.com/winners2017-best-bitcoin-hardware-wallet/

load...

Povezane vijesti


Post Litecoin

Firstcoin

Post Litecoin

DasCoin - DasPay - je to pravi kriptoturen

Post Litecoin

Litecoin

Post Litecoin

U pitanje - velika rupa u praznom ne ispunjenom u velikoj slici. Ili veliki upitnik u ne zbrajanju ideja koja nije prije nego što je objašnjena i stoga nikada nije shvaćena

Post Litecoin

Rudarstvo sa životnom galaksijom

Post Litecoin

Kupnja iz Bruneja

Post Litecoin

Pregled Bitcoina o kockanju

Post Litecoin

Koliko puta novčanik za papir može biti swept

Post Litecoin

Issue with Seniority bonus

Post Litecoin

Znati za bilo koji Ethereum novčanik koji prihvaća Tensorbit (TENB)?

Post Litecoin

Kako podnijeti zahtjev za gotovinu bitcoina

Post Litecoin

Kako se sigurno pohranjuju altcoins?