Kako započeti s miningom s Antminer s9 nakon kupnje rudarskog stroja? TQ | Croatian.lamareschale.org

Kako započeti s miningom s Antminer s9 nakon kupnje rudarskog stroja? TQ

Kako započeti s miningom s Antminer s9 nakon kupnje rudarskog stroja? TQ

Pitanje:

Kako započeti rudarstvo s Antminer S9 nakon kupnje rudarskih mašina? TQ

Odgovor:

Bok Thiam,
 

Antminer S9 Vodič za instalaciju


Nadam se da pomaže!

load...

Bez komentaraKako započeti bez SMS-aPitanje:

S kim se mogu prijaviti za trgovinu bez smartphone (za SMS) kako sam samo fiksne linije i svatko želi da barem u početku napraviti neki vedrifying SMS-om?

Odgovor:

Bok Bill,
ima dosta razmjene u većini mjesta. Bojim se da ću morati da ih isprobate sve dok ne pronađete onaj koji zahtijeva samo provjeru e-pošte. Sjećam Bitfinex je e-samo natrag u dan, ali vjerujem da se to promijenilo. Kraken ne zahtijeva SMS obavijesti za obrtu bilo, prilično siguran da ne treba da vas provjeriti putem SMS bilo. Rekao bih da je Kraken vrijedi probati jer je dostupan u većini mjesta i prilično dobre razmjene.

load...

Bez komentara


Kako prenositi novčiće iz Hot wallet-a na Hard walletPitanje:

Ako sam kupio novčiće (bitcion, ethereum, litecoin) pomoću vruće novčanik na Coinbase, je li moguće da ih prenijeti na hard novčanik sam kupio za sigurno čuvanje?

Odgovor:

Hej Braden,
Pustiti mene znati ako bilo koji dio ovog procesa je nejasno, a ja ću vam dati neke preciznije upute. To će pomoći da znate što tip HW novčanik imate.

Komentari:

Ja sam naručio knjigu nano s, a Trezor crno. Planiram na korištenje jedan kao „sigurno” za veće quanities, pohranjene za više dugoročne uporabe i jedan za potrebe trgovanja. Počela sam kupnje bitcoins pomoću Coinbase nedavno i htjeli vodič ili upute o tome kako ih prenijeti i potvrditi da sam vlastiti privatni ključ. Kupio sam Bitcoin licem u lice pomoću deponovan kako trgovati online, ali to je bio teže proces.

load...

Kako razumjeti crveno i zeleno pod novcem na Coinmarketcap.com? Kada trgovati: crveno ili zeleno?Pitanje:

Što to znači kada kliknete na znak reći OMG, a ispod je crveno (ili zeleno) BTC cijena ili ETH cijena? Tako, na primjer, sada OMG je na 7.76ish $ i „-7,62”, to mi je jasno to, ali ispod toga je „0,00168521 BTC (-10,84%), BTC” i „0,02524400 ETH (-6,54%),”
@OhTheFuture

Odgovor:

Pozdrav Ty,
Imajte na umu da ove promjene u postocima u odnosu na kovanog novca cijeni USD, koja je prikazana u stupcu cijene.

Bez komentara


Kako koristiti staru datoteku wallet.datPitanje:

Zadnja promjena 3. Siječnja, 2018 u 08:37 am

Bok
Rob

Odgovor:

Bok Rob
Četvrto, prije nastavka sa stvarnim metodom ekstrakcije, javite mi se na koji operacijski sustav i uređaj namjeravate koristiti. Windows će vjerojatno biti lakši, a ako imate stroj koji se ne povezuje s bilo kojim drugim računalima ili na internetu, da bi se moglo koristiti. Moj plan je za preuzimanje vrlo staru verziju Bitcoin softver (nove verzije neće pročitati novčanik datoteke) i vraćanje vašeg brata wallet.dat datoteku tog softvera, prije izvoza privatne ključeve za moderne novčanik.

Komentari:

Pošaljite e-mail s wallet.dat prilogu i broj telefona da vas kontaktirati na, kako ja mogu pomoći oporaviti wallet.dat datoteku za vas za naknadu od 5%, ako postoji nešto u njemu. Baš nedavno je pomogao dobiti pristup par na svoje izgubljene wallet datoteku naći od 2009!

Molimo pucati mi e-mail: i pričvrstite wallet.dat i kontakt broj telefona, tako da možemo govoriti da mogu pomoći oporaviti Bitcoin sredstva za Vas!


Kako koristiti monero mikser? Trebam lako razumjeti korake. HvalaPitanje:

Bok,
Moj glavni cilj je da ostane anoniman. Želim ostati unbanked. Želim biti plaćen u bitcoin i popravljanje novac u fiat valute od lokalnog bankomata. Kako mogu miješati bitcoins s monero? Ja sam noob. Znam da imaju uslugu za to, ali to je previše komplicirano za mene razumjeti. Možete li molim vas objasniti da mi je u vrlo jednostavnih koraka ??

Odgovor:

Hej,
ja stvarno ne imati vodič za to. Imam vodič za ostanak anonimni sa Bitcoin. Osobno nisam koristio Monero ja još, tako da se ne može pomoći toliko.

Bez komentara


Kako da.?Pitanje:

Bok, ja sam zainteresiran za dobivanje moja tvrtka dodan u vašu stranicu o popisu koji se sada prihvaća Bitcoin. Ja sam znatiželjan o koracima koje moram poduzeti da se to realizira! Hvala toliko za svoje vrijeme!

Odgovor:

Pozdrav,
Sretno!

Bez komentara

load...

Povezane vijesti


Post Litecoin

Upit za transakcijsku naknadu - Bitcoin Core novčanik

Post Litecoin

Kako napraviti Block Explorer CryptoCoin

Post Litecoin

Imate poteškoća prilikom mijenjanja moje bitcoin adrese

Post Litecoin

Je li postupak provjere standardiziran za svaku jurisdikciju koju služi razmjenom?

Post Litecoin

Crystafox rudari muljaža ili legit?

Post Litecoin

Izgubljeni bitcoin

Post Litecoin

Kineski juan na Bitcoin cijenu?

Post Litecoin

Molim te

Post Litecoin

Kako mogu kupiti AltCoins ako sam stanovnik Havaja?

Post Litecoin

Prodaja Bitcoina

Post Litecoin

Coinbase računa za Ledger Nano S Novčanik?

Post Litecoin

Jesu li njihovi posvećeni rudari etereuma?