Ulagao je malo u HashFlare | Croatian.lamareschale.org

Ulagao je malo u HashFlare

Ulagao je malo u HashFlare

Pitanje:

Tako je u osnovi Što mislite o tome? Ja sam novi u ovom, čitajući komentare itd, čini se oblak rudarstvo nije dobro, a niti je rudarstvo,

Odgovor:

Doista, kako rudarstvo i oblak rudarstvo ne smatraju isplativo ako ih ne učiniti kao svoj primarni posao ovih dana. Evo još malo informacija.

Bez komentaraUlaganje u Bitcoin?Pitanje:

Tko li će preporučiti sljedeće za ulaganje u Bitcoin da ga gleda kao zaliha i daje preporuke o tome kada kupuju i prodaju? Netko koji slijedi svijećnjaka kao stock.

Odgovor:

Mislim da ne možete slijediti i određena osoba kada je u pitanju Bitcoin ulaganja. Mislim da je potrebno napraviti svoju odluku. Ovog četvrtka ću objaviti detaljan post o mojim mislima o Bitcoin ulaganja.
 

Komentari:

Bok Milosz, sljedeći put, molim vas objaviti zasebnu pitanje. Mi ne nametati investicijskog savjetovanja na ovim stranicama. Možete, međutim, check out naš članak o Bitcoin ulaganja kako bi vidjeli koji su faktori morate uzeti u obzir: https://99bitcoins.com/should-i-invest-in-bitcoin-heres-what-you-need-to -znati/. Ako ste u potrazi za informacijama o rudarstvu, pročitajte ovaj post prvo: https://99bitcoins.com/bitcoin-mining-profitable-beginners-explanation/

Bok, trebam pomoć. Trebam pomoć u pronalaženju pouzdan, etički i pametne investitora da mi pomogne ulaganje u bitcoin, alcoins ili MOO-a - bez obzira radi. Bilo vodi će se poštovati, hvala! Isto tako, koliko novca mogu dobiti mjesečno sa rudarstvo? Znam, različite kovanice, ali možete dobiti 50-100 mjesečno na laptop, ako kupite neki dodatni hardver? Tražio sam na internetu, i želite pronaći pouzdane i povjerljive izvore. :) Hvala!


Ulaganje u rudarstvoPitanje:

Bok, ja je došao preko stranice bitcoingo.cc i davanje 5 do 10% dnevne dobit na ulaganja. Je li to dobro ili muljaža

Odgovor:

Bok Arun, dnevni profit od 5-10% čini izuzetno su visoki, što bi trebalo postaviti pitanje čak i ako je čitljiv. Također možete koristiti naše Bitcoin Prijevara Test Tooland pokušati izvući svoj zaključak ako su čitljiv ili ne.

Savjetujemo vam da ostanu daleko od mjesta koja nude umnožiti svoje Bitcoins ili vam izuzetno visok prinos na njima (također poznat kao hyips) jer su obično prevare. Možeš


Investicijska vrijednost bitcoinaPitanje:

Draga gospodo;
Volio sam zapravo imao sreću namijenjen od strane kreatora Bitcoin i mnogim drugim internet početnike u posljednjih 25 godina predstaviti svijetu, tako da je stupanj kiselo grožđe u svojim zapažanjima i pitanja. Ipak, još uvijek imam teško vrijeme zadržavajući svoje osjećaje da su svi obećanje i napredak Bitcoin i dr je stvarno više od više za one koji imaju najviše i nije puno za sve ostale.

Odgovor:

Bok Patrick,
kao i za Bitcoin potencijala za stvaranje boljeg svijeta, pa... Bitcoin je rješenje za loše strane fiat valute, ali ne i siromaštva ili nejednakosti. Međutim, bolje valuta je vjerojatno da će dovesti do boljeg ekonomskog sustava. Glavni problemi s fiat valutu dovesti do puno problema iz stvarnog svijeta. Na primjer:

  1. Fiat je dug bazi znači da su svi dug nikada ne može biti vraćen bez gašenja ponude novca. Kao kamata se plaća na svaki fiat jedinici stvorio, beskonačan rast je potreban za održavanje financijske stabilnosti - iako dugoročno, to je matematički nemoguće učiniti. To dovodi do sve vrste društvenih problema, kao što su obijesne potrošnje, beskrajne iskorištavanja resursa, i tako dalje.
  2. Fiat je centralno upravlja politički usklađen entiteta. To im daje ogromnu moć nad gospodarstvo - i samim time, sve i svi ostali. Prema austrijskom ekonomiju, sposobnost središnje banke da kontrolira kamatne stope dovodi do bum i poprsje ekonomske cikluse i sve otpad one za sobom povlače.
  3. Ne postoji ograničenje na izdavanje fiat. To stvara inflaciju, koja prisiljava ljude da ni potrošiti, a spremanje ili loviti prinos u sve rizičnijih investicija. Masivni pogrešna raspodjela sredstava, drugim riječima.

To su samo neki od problema koji Bitcoin adresa. To ne znači da Bitcoin je savršen ili ne će dovesti do drugih problema u budućnosti, ako ona postaje dominantan oblik novca.

Bez komentara


UlaganjePitanje:

Kako početi trgovanje na bitcoin

Odgovor:

Bok Daniel,
imamo članak koji detalje važna stvar koju trebate znati prije nego što počnete ulagati u Bitcoin. Možete ga pronaći ovdje.

Komentari:

Zsofia molim sam u potrebi za pomoć, ja bih investirati u Bitcoin, ali ja bih saznati više o od vas i trebamo razgovarati više. Molimo može li mi pisati putem ove e-mail adresu za više rasprave. Hvala Mike.

Povezane vijesti


Post Litecoin

Coincheck promocija?

Post Litecoin

BitPay App

Post Litecoin

Odvojio sam 300 $ USD kao svoj proračun na rudarstvu

Post Litecoin

Bitcoin atm 2

Post Litecoin

Trebate znati korake Bitcoin farmi

Post Litecoin

Kako mogu kupiti i prodati valovitost u Pakistanu

Post Litecoin

Postavljanje slavine kroz svoj videozapis za Guidence

Post Litecoin

Bitcoin Uvjeti

Post Litecoin

Poslali smo BCH na BTC adresu

Post Litecoin

Jesu li njihovi posvećeni rudari etereuma?

Post Litecoin

Možete li mi predložiti neku pravu, pravilnu poslovnu lokaciju oblačnih rudnika

Post Litecoin

Vidim 2 transakcije na vezi transakcije koju ste mi poslali - zašto?