Ulaganje $ 100K USD u bitcoine. Najbolje prakse? | Croatian.lamareschale.org

Ulaganje $ 100K USD u bitcoine. Najbolje prakse?

Ulaganje $ 100K USD u bitcoine. Najbolje prakse?

Pitanje:

Zadnja promjena 12. Studenog 2017. U 02:21 sati

Bok
ja sam planira uložiti oko $ 100.000 USD u bitcoins... I htjela pitati što su na najbolji mogući način za početak?

Strana napomena: ne ulagati što ne možete priuštiti da izgubite. Ja sam u fazi u kojoj gubi $ 100K je loša stvar... Ali to me neće ubiti ili staviti svoj život ili živote mojih članova obitelji u opasnosti!
Naravno da će se ljutiti ako sam izgubio toliko novca, ali ja još uvijek posjeduju moju kuću i drugu imovinu, kao i da dobar offline i online tvrtkama da se brine o računima i staviti djecu u školi! :)

load...

Ok, natrag na moje pitanje...
Moja pitanja su svuda oko najbolje prakse i savjete tijekom početne faze ulaganja:

1-trebam položiti sve moje fiat kapitala u 1 zamjenu? ili distribuirati preko recimo 5 razmjene?
ili premjestiti kovanice od papira novčanik 3-5 razmjenu i prodaju tamo?

Bilo koji drugi savjet za novu Bitcoin investitora? Otkrio sam ovaj articlevery koristan, kao i ovaj.
Hvala za svoje misli.

load...

Odgovor:

Pozdrav Tamer,
 

  1. Razmjena nisu jedina opcija. Za veću financijsku privatnost, mogli biste razmisliti over-the-counter (OTC) obrta nego razmjene. Izravna nabava iz pouzdanih pojedinaca neće zahtijevati od vas da pošaljete splav dokumenata provjeru identiteta, to je sigurnije, iz perspektive zaštite. Naravno, to je također složeniji dogovoriti na siguran način. Određene razmjene, kao Bitfinex i ItBit, nude OTC uslugu predstaviti kupcima pouzdanim prodavača i nadzirati proces. Rekao bih da je $ 100k blizu razine na kojoj OTC obrta postati razmatranje (minimalni ItBit-a je 25 BTC). Decentralizirani razmjene kao LocalBitcoins su još jedan način da ide. Ipak, teško ćete dobiti svoj puni red sastali su se u jednoj trgovini na ovaj način, i da će morati upravljati više od sebe opasnosti. Konačno, šireći svoje kupovine između različitih razmjene je samo stvarno korisno ako namjeravate pohraniti svoje fiat ili bitcoins na tim burzama tijekom dužeg razdoblja - koje se apsolutno ne bi trebao učiniti. Odabir jednog pouzdanog razmjenu s dubokim likvidnost također će značiti samo trebate proći kroz proces provjere jednom - to može biti dugotrajan čekati i svaki entitet dijelite svoje podatke s povećava izglede krađe identiteta dolje liniju. Dodao bih da, ako ne s namjerom da provesti sve svoje kapitala odjednom, nema smisla slati cijeli iznos na bilo razmjene. Neka ga sjesti u svoje banke, umjesto toga, uz godišnju kamatu, a samo poslati onoliko koliko se namjeravate koristiti za kupovinu. Nakon potvrde, treba uzeti samo dan ili dva za financiranje razmjenu računa.
  2. load...
  3. Pa, kupnja određeni iznos tijekom vremena poznat kao Dollar cost usrednjavanje. Ključna taj izraz za detalje, to je prilično dobra strategija za izgradnju pozicije. U pro i kontra ovdje su da, ako ste dovoljno sretan da kupi Bitcoin sa svim svojim novcem na low, onda ćete povećali zaradu kao i cijena raste. Međutim, kako je vrlo vjerojatno da ćete dobiti pravo vrijeme za kupiti u na niskim, kupovina vremenom je vjerojatno da bi vam bolje prosječnu cijenu.
  4. Ja bih rekao da je apsolutno daleko bolja strategija za kupiti i držati - i ne nužno s vremenskom roku od nekoliko mjeseci, ali godinama, čak i desetljećima. Dok sam uvjeren da Bitcoin će uspjeti u dugoročno, ja sam apsolutno nema pojma gdje će cijena biti u sljedećih nekoliko tjedana ili mjeseci. Za nekoliko godina, ipak, mislim da su šanse vrlo dobro da će cijena biti veća nego što je sada. Rekao bih da bi trebao uložiti mali% sredstava sada, dok je cijena nestabilnim i tržište buka i kaos je visoka, i vidjeti ako ste u mogućnosti da se držite ovu poziciju kroz previranja. To je emocionalno teško to učiniti kada ste novi u ovome. Vidjet ćete sve vrste vijesti i mišljenja koji će vas želite prodati - u Fud (strah, nesigurnost, sumnje) kampanja harala u punoj snazi ​​upravo sada. Ako ste u mogućnosti to držati tvoj mali otvor poziciju kroz sve to dok Bitcoin oporavi, a zatim biste trebali osjećati ugodno stavljajući više i drži dulje.
  5. Opet, ako koristite pouzdanu razmjenu, to nije stvarno potrebno podijeliti stvari na ovaj način. To je vrsta osobnih preferencija, ali ako samo poslati koliko Bitcoin na razmjenu kao što želite razmijeniti u jednom trenutku, možete držati niskim rizikom. Zapamtite da pohranjivanjem fiat ili bitcoins na burzi je ne-ne, oni se trebaju koristiti samo za trgovanje. Unutra i van. Neka vaš banka i hardver novčanik podnijeti teret skladištenja; to je ono što oni namijenjeni, gdje razmjene nisu (kao što je dokazano u raznim hack). Naša sekcija Kupnja Vodiči> Kupi Bitcoin treba pomoći da riješiti na dobre razmjene koristiti.

Bez komentara

load...

Povezane vijesti


Post Litecoin

Paytrading.org

Post Litecoin

Bitcoin kalkulator - računanje tijekom produljenog razdoblja (>1. mjesec)

Post Litecoin

Imate poteškoća prilikom mijenjanja moje bitcoin adrese

Post Litecoin

Prilagođavanje isplate bitcoina na temelju cijene Bitcoina

Post Litecoin

Budućnost valova i Stratis

Post Litecoin

Moj Bitcoin je zaglavljen u Mempoolu. Što mogu učiniti sada?

Post Litecoin

Da li rudari na kraju posjeduju sve kružne bitcoine

Post Litecoin

Kako pregledati BCC i BTC u Trezoru

Post Litecoin

Kako zamijeniti doge novčiće za dolare?

Post Litecoin

Novčanik Bitcoins

Post Litecoin

Kako mogu prenijeti bitcoine iz Coinbasea u Mycelium novčanik?

Post Litecoin

Kako se mogu žaliti na tvrtku bitcoin?