Ulaganje u srednju školu | Croatian.lamareschale.org

Ulaganje u srednju školu

Ulaganje u srednju školu

Pitanje:

Bok, ja sam student u srednjoj školi i želim početi ulagati kako bi se pomoglo moji roditelji plaćaju za svoje obrazovanje naknade za sveučilište. Ja razumijem da je novac da se u kratkom roku i dugoročno s obzirom na ulaganja. Trenutno imam mogućnost da investiraju par stotina dolara, ali ja bih radije dobije neko iskustvo počevši s nekoliko dolara ili eura. Kao takav, imam nekoliko pitanja:

load...
 1. Je li to bolje za mene da ulažu u cryptocurrencies dugoročno? Ili bih trebao ulagati u dionice? Ili bih trebao učiniti oboje?
 2. Ako sam ulagati u Bitcoin ili altcoins, što je najbolji način za mene za početak ulaganja kao što sam ja malo da bez znanja i bez iskustva u investiranju?
 3. Kako mogu smanjiti rizik istovremeno povećavajući svoj potencijal za nagradu? Ja znam da je nizak rizik = nisku plaću, ali uvijek može biti iznimka.
 4. load...
 5. Koji je najbolji novac za mene da investiraju u ovom trenutku? Trenutno nemam posao, a ja ne namjeravam na dobivanje jedan u skorije vrijeme, ali ne bi trebali imati problema ubijao dogovor s mojim rođacima.
 6. Koja je vjerojatnost Bitcoin cijene padaju po nekoliko tisuća dolara, tako da mogu kupiti više satoshies za manje? Slično kao što se dogodilo prošle nedjelje.
 7. Ima li dobit u cloud-rudarstvu za nekoga poput mene? I kako mogu provjeriti da tvrtka nije muljaža?

Hvala vam na pomoći.

Odgovor:

Pozdrav Walyullah,
Ti si ispred igra uzimajući u ulaganja rano, to je sigurno. Uobičajeni savjet je da je mlađi si, više rizika možete priuštiti da se. Razmišljanje je da ako je vaša rizičnijim ulaganjima ide loše, imate više vremena da zaradite novac natrag. Međutim, kao što želite investirati s pogledom prema plaćati za uni, umjesto svog dalekog mirovinu, to je vjerojatno najbolje da ne preuzimaju pretjeranog rizika.

load...
 1. Ako ste ulaže 100 $ mjesečno, onda bih rekao da je najbolje da se prilično fokusiran u svom portfelju. Dionice i cryptos su vrlo različite klase imovine. Cryptos su puno veće volatilnosti većine dionica, tako da više rizika, ali i više nagrada... Nisam siguran u svoje mjesto, ali na mnogim mjestima je teško ulagati u dionice bez plaćanja puno naknade i tako dalje. Vjerojatno bi trebao uzeti u obzir nešto poput tržišta praćenje indeksa / ETF umjesto pojedinih dionica. Oni imaju tendenciju da imaju niske troškove.
 2. Najbolji način je kupiti kovanice i pohraniti ih na svoj osobni novčanik. Pogledajte naše Kupnja Vodiči i novčanik Recenzije odjeljak za više detalja o razmjeni i sigurne novčanike.
 3. Kao pridošlica, to je stvarno teško smanjiti rizik i maks svoju nagradu. Općenito govoreći, više prije imaš u daljnja Bitcoin bi trebala pasti prije nego što ste doživjeli gubitak (za razliku manjoj dobiti). Uzimajući u sada neizbježno riskira vjerojatnu mogućnost da su u gubitku... Međutim, ako držite, unatoč padu cijena, Bitcoin * trebala * na kraju oporaviti i porasti više. To je opravdanje iza kupiti i držati / HODL strategija zaposlen od strane mnogih Bitcoiners.
 4. Najbolji cijele kovanice je Bitcoin. Najbolji novčić za stvaranje velike, brze dobitke je vjerojatno nešto drugo, neki novčić koji će niknuti 300% u jednom danu, ali ja ne mogu ti reći što je to novac je... Samo pumpa i izvatkom tim odgovoran za pumpanje može, i samo oni reći svojim prijateljima (i ostatak nas kada dođe vrijeme za deponij). Uvijek možete riskirati na vjerojatne izgleda kovanica (ako slijedite altcoins za neko vrijeme, trebali naučiti ih prepoznati), ali ne bih riskirao više od 10% svog investicijskog kapitala na tom vrstom nagađanja.
 5. Pa, velike poteze prema gore ili dolje u Bitcoin su prilično neizbježan. Kroz svoju povijest, Bitcoin ima mnogo takvih poteza. Ako želite čekati za one vrste dips kupiti, to je dobar način da se igraju - kupiti niske, visoke prodati stvarno bit trgovanja, nakon svega. Ne mogu vam reći kada će se pojaviti sljedeći veliki dip, samo da će doći oko kraju. Potražite vilice drame i velikih novosti događanja. Za npr. * Ako * ovo Bitcoin budućnosti stvar otkazana od strane CME, ja bih očekivati ​​znatan pad.
 6. Ofir je li pokriven na temu cloud rudarstva. Provjerite svoj vodič na njega ovdje: https://99bitcoins.com/cloud-mining-profitable-just-evolution-scam/and pregled Postanka ovdje: https://99bitcoins.com/genesis-cloud-mining-review -scam-čitljiv-ulaganja /

Imajte na umu, gore savjet je sve samo moje mišljenje. Ja nisam financijski savjetnik. Nadam se da će se stvari rade za vas! Moj savjet je da i dalje ostane jednostavan, kupiti malo Bitcoin svaki mjesec, a možda i zadržati neke gotovinu natrag za dip-mogućnosti kupovinu. Stavi neki u indeksnom fondu previše, ako želite saznati više o tradicionalnim tržištima.
 

Bez komentara

load...

Povezane vijesti


Post Litecoin

Bitcoin mining na Linux Mint 32 bitnom ili 64 bitnom sustavu u pozadini moguć?

Post Litecoin

Acepting bitcoin za konzultantske usluge

Post Litecoin

Sigurnosno pitanje o novčanicima na računalu

Post Litecoin

Kako čitati glasnoću na burzama

Post Litecoin

Vidim 2 transakcije na vezi transakcije koju ste mi poslali - zašto?

Post Litecoin

Ključ hardvera protiv Coinbase Vault - newbie

Post Litecoin

Kako izračunati dobit ulaganja ili Trading Bitcoin?

Post Litecoin

Bitcoin kalkulator - računanje tijekom produljenog razdoblja (>1. mjesec)

Post Litecoin

Odvojio sam 300 $ USD kao svoj proračun na rudarstvu

Post Litecoin

Novčanik Bitcoins

Post Litecoin

Registracija ili kupnja od Bitcoin

Post Litecoin

Kako dodati minimalnu količinu na isplatu u paketu za bitcoin