Pozvati kod kod CoinAd? | Croatian.lamareschale.org

Pozvati kod kod CoinAd?

Pozvati kod kod CoinAd?

Pitanje:

Zadnja promjena 16. Travnja 2017. U 07:48 sati

Kao naslovni sugerira. Ja bih znati ako znate pozvati kod ili kako dobiti jedan, tako da ja mogu pridružiti CoinAd... Ja sam uz pretpostavku da znate takve informacije, jer ste ga pregledali u svoj blog i rekao da ga koriste za vlastitu Bitcoin slavina... Hvala vam na vremenu i strpljenju...

Odgovor:

Zadnja promjena na 4. Rujna 2017. U 09:20 sati

Hej Jiggy, možete dobiti pozivnicu ako „kvalificirati” za Coinad, to zapravo znači da morate imati visoku prometnu slavinu (Alexa pod 100K). Ako imate takav slavina slobodno zatražite pozivnicu na njihovim stranicama. 
Ja osobno nemam nikakve pozive pa ne mogu pomoći.

Bez komentaraIOS novčanikePitanje:

Zadnja promjena 21. Prosinca, 2017 u 04:53 pm

Pročitala sam sve svoje mišljenja na stvari i iako se ne bi riješio taj predmet posebno sam zaključio da postoje stvarno nema novčanici za iOS. Ja e I podmetača ili i telefon. Nije teško novčanik. Na primjer, ako bih kupiti NEM nemam mjesto da ga zadrži. Nema internet priključak za radni stol ili lap top. Bilo opcije sam propustio? Btw ja sam naučio tonu sa svoje stranice. Hvala.

Odgovor:

Bok Charles,
 

Preuzimanja


Za ostale kovanice, vidjeti njihove službene web stranice (često je to a.org, kao u slučaju Bitcoin.org) i tražiti iOS novčanike tamo. Na taj način, možete biti sigurni da je novčanik smatra čitljiv od strane developera.

Komentari:

Da oni imaju novčanik, ali mišljenja su poražavajući. Kao što je nedavno kao prije afewdays. Ipak, postoji jedan koji kaže „ko pristup lik kontaktirati kako bi zaustavili pad”. To je posve strani jezik za mene. Bi li itko ulazio u detalje. Prokleto toliko da znam da jednostavno postati milijunaš.


Iphone 4Pitanje:

Koji novčanik može li moj prijatelj koristiti sa svojim iPhone 4? On je pokušao „kruh novčanik”, koji ne bi preuzeli. Hvala vam. 

Odgovor:

Pozdrav,
nisam siguran koje aplikacije rade sa iPhone 4, kao da je prilično zastario. Mislim da bi trebao pogledati na stranici aplikacije na iPhone App Store vidjeti verziju kompatibilnost. Također možete pokušati blockchain.info

Bez komentara


IRA sredstvaPitanje:

Imam novac u ne Roth ira da se želim ulagati u bitcoin ili drugim blok lanca valutama. Postoji jednostavan način da to učinite?

Odgovor:

Bok Jane, 
Ako ste u potrazi za Bitcoin ulaganja, predlažem vam da počnete čitati ovaj articlefirst. Ako imate konkretna pitanja u vezi s IRA-e, najbolje je da se konzultirati s knjigovođu ili financijski savjetnik upoznat s digitalne imovine zbog lokalnim propisima.

Bez komentara


Je li Bitcoin štapić AdSense prihvatljiv?Pitanje:

Bok!
Vidio sam više velikih pipa, vlasništvo njihovih Google AdSense oglasi izbrisani. Oni su dobili zabranu AdSense apparently.Is sigurno staviti AdSense oglase na svojim Bitcoin slavine ili ćete dobiti veliki rizik od bitak zabranjen? Hvala!

Odgovor:

Hej Noa, iz mog osobnog iskustva Google Adsene ne odobrava pipa kao oglašivača. Oni smatraju ove stranice biti „platiti za klik / posjetu” i oni su vjerojatno u pravu.
 

Komentari:

Ako ste ozbiljni o internet marketingu Ne mislim da je vrijedno rizika. Ako je samo za brzi mužjak onda vam svibanj biti u mogućnosti to učiniti - ja osobno ne preporučujem.

Ti misliš da je sigurno da ga pokrenuti za poput 2 mjeseca sa Google AdSense bez njih „obavijest” to?


Je li Bitcoin privatan kao i svi na internetu?Pitanje:

Zdravo,

Već sam pročitao i čuo da Bitcoin je privatna i siguran način plaćanja na internetu, ali svaki novčanik usluga / novčanik usluga treba puno informacija o meni. Na primjer moje ime i prezime, e-mail adresu, adresu i druge stvari. Zašto je to tako?

Ako oni znaju sve ove informacije o meni, to nije stvarno privatna više, zar ne? I što im je činiti s mojim informacijama? Imao sam nekih negativnih iskustava s PayPal i želite koristiti nešto drugo kupiti stvari na internetu.

Hvala puno unaprijed na vašem vremenu! Možda ste već to pitanje odgovorio ili članke o ovom pitanju.
pozdravi

Odgovor:

Hej Felix, veliko pitanje!
Nadam se da ti linkovi će dobiti odgovore na pitanja, javite mi ako trebate bilo što drugo.

Bez komentara

Povezane vijesti


Post Litecoin

Kako se mogu žaliti na tvrtku bitcoin?

Post Litecoin

DasCoin - DasPay - je to pravi kriptoturen

Post Litecoin

Coinbase zatvara moj račun

Post Litecoin

Kako čitati glasnoću na burzama

Post Litecoin

Kupite Bitcoin s Walmart poklon karticom

Post Litecoin

Pitanja o mojem novom Pluću - freebits4u.ml

Post Litecoin

Mogu li mijenjati različite valute s protusmislom s9?

Post Litecoin

Problem s isplatama i XAPO-adrese na 99bitcoins.com

Post Litecoin

BitPay App

Post Litecoin

Moja je postavljena protiv hostinga treće strane

Post Litecoin

Trebate znati korake Bitcoin farmi

Post Litecoin

Promjena adrese bitcoina 1