Rudarstvo Ethereum | Croatian.lamareschale.org

Rudarstvo Ethereum

Rudarstvo Ethereum

Pitanje:

Im planira mina ethereum koristeći moj računalo, pomoću GTX1050ti 4GB, Windows 7 64bit sa 8 GB ram.is li moguće ??

Odgovor:

Bok Iqbal,
Da, vjerujem da je postava će raditi za rudarstvo Ethereum. Glavni obzir je vaš video RAM-a (VRAM), jer vjerujem Ethereum rudarstvo zahtijeva minimalno 3 GBS memorije na grafičkoj kartici.

load...

Bez komentaraRudarska mreža u IndijiPitanje:

Pozdrav, ja bih uspostaviti rudarske mrežu u Indiji. Možete li mi pomoći u uspostavljanju trošak mreže po Bitcoin mjesečno. Možemo također mina više valuta s jedne mreže?

Odgovor:

Bok Abhinav,
 

Je Bitcoin Mining isplati?


 

load...

Bez komentara


Rudarstvo Monero?Pitanje:

Zadnja promjena 25. Studenog 2017. U 01:50 sati

Zdravo! Tako iv \ 'e uzeti veliki interes Cryptocurrency u posljednjih mjesec dana istražujući sve što mogu i prijavite se na svaki udžbenik mogu naći uključujući 99Bitcoins! : D Nakon kupnje moj prvi Bitcoin sam počeo da se zanima altcoins potpisivanje do slavine i što su ti i pri tome da sam je rekao onaj koji Monero je najbolji novčić mina bez stručnog postava da je dobio mene zanima je težak ! Vidim da je Monero novčanik je izgrađen u rudar i bio sam zadivljen prije nego što sam probati bilo je to mjesto govori istinu? Da li je vrijedno toga? A koliko niti mogu koristiti bez ranjavanje moje CPU? Hvala unaprijed!!!

load...

Odgovor:

Hej Alex
Da, većina pune novčanike sadrže CPU rudarska funkciju. CPU-mining je još uvijek prilično izvedivo na Monero, za razliku od većine drugih kovanica. To sigurno ne može škoditi da ga probati. Ja bih rekao da možete koristiti onoliko teme kao što želite, iako ćete možda primijetiti vaše računalo nastup je degradirana, a rudarstvo. To ne bi trebao naškoditi na svoj CPU, uz pretpostavku da pravilno se ohladi. Možete preuzeti aplikaciju poput Hardware Monitor za prikaz temperature CPU-a žile dosežu. Trebali biste biti u mogućnosti to traženje za temperature vaš pojedini procesor ne bi trebao premašiti. Ako vidite rudarski je pregrijavanja procesora, samo smanjiti intenzitet ili broj niti. Ako imate poseban GPU, vjerojatno ćete želite prebaciti da je za rudarstvo Monero jer će dobiti bolje performanse. Vjerujem da je čak moguće da mine i na GPU i CPU odjednom.

Komentari:

Hej Alex,

Mislim da ste korištenjem Monero GUI novčanik? Uz to, možete dobiti optimalan broj nit dijeljenjem cache memorije sa 2. Možete provjeriti koliko cache imate gledanjem se procesora i statistike na web-mjestu proizvođača.

Što se tiče GPU rudarstvo: ako imate AMD GPU, a zatim koristite SG-Rudar. Ako imate Nvidia GPU, koristite xmrMiner.

Hvala na pomoći Steven! Možete li me uputiti u smjeru dobrog GPU rudara? Kao novčanik sam koristeći ne čini da imaju mogućnost tužno.


Operacija rudarstvaPitanje:

Koja je maksimalna mjesečna generacija bitcoins s rudarska djelatnost koriste niz Antiminer S9 u vrijednosti od 100.000 $ danas, 13. Decemebr 2017?
Hvala vam.

Odgovor:

Bok Demetris,
https://www.cryptocompare.com/mining/calculator/btc

Bez komentara


Građevinski rudarski kalkulator i profitni kalkulatorPitanje:

Naletio sam na ovog novog rudarskog opremiti alatom: https://outervision.com/mining-rig-builder
se pitao što je vaše mišljenje?

Odgovor:

Bok Mike,
ja sam to testiranje sam upravo sada, ja stvarno volim kako možete dodati sve odgovarajuće komponente i dobiti cijenu, hashrate, troškova energije van. Bi bilo velik ako to postoji i za druge altcoins.

Bez komentara


Rudarstvo protiv kupnjePitanje:

Bok. Vole ovu web stranicu. Ja sam relativno nova na Bitcoin, ali imaju nevjerojatne prijatelje koji su iskusni. Javio sam se za švicarskog Global i Xapo kao moj novčanik. Sad sam vidio da govori o kupnji bio bolji od miniranja. Moji prijatelji trenutno čine 182 $ dnevno od rudarstva. Oni su to postiže ulaganjem 2.000 $ iznos u mljeveno meso snage, a zatim pomoću affiliate program i reinvestiranja što je zaradio tamo. Zar nije bolje na duge staze prema minskim bitcoins?

Odgovor:

Bok Markus,
u većini slučajeva ulaganja u hashpower ili oblak rudarstva ispada da se Ponzi sheme na kraju ili su jednostavno nije isplativo. Napisali smo članak o oblaku miningand drugi post o posebno pregledom Genesis rudarstvo, vjerojatno je vrijedno čitanja ove.

Bez komentara

load...

Povezane vijesti


Post Litecoin

Kovanice privatnosti

Post Litecoin

Problemi sa španjolskom bankom za slanje eura za Bitstamp

Post Litecoin

Zbunjeni početnik 1

Post Litecoin

Dobivanje novca od prijevare

Post Litecoin

DasCoin - DasPay - je to pravi kriptoturen

Post Litecoin

Kupnja iz Bruneja

Post Litecoin

Pozvati kod kod CoinAd?

Post Litecoin

Referentna veza za WordPress vodilicu?

Post Litecoin

Embeding coinmama widget u moj website wordpress

Post Litecoin

1. OŽUJKA

Post Litecoin

Bitcoin propisi u Indiji

Post Litecoin

Ključ hardvera protiv Coinbase Vault - newbie