Rudarstvo | Croatian.lamareschale.org

Rudarstvo

Rudarstvo

Pitanje:

Imajući u vidu opreme u današnjem tržištu i bilo reklamirao nadolazeće rudarske opreme, na današnjoj BTC vrijednosti je moguće više da zapravo generirati profit rudarstvo Bitcoins?

Odgovor:

load...

Hej Larry,
kratki odgovor - to je moguće, ali riskantno i vjerojatno. Morat ćete uložiti nekoliko tisuća dolara u rudarske opreme i da ste u osnovi na milost i nemilost Bitcoin je promjena cijena i promjena rudarstvo težine.

Bez komentaraNedostaje quarkcoin nakon kupnje s bitcoinomPitanje:

„U 11. Siječnja 2014. Virwox tvrtka rukuje moj transfer USD na Skrill, od Skrill za Bitcoin Bitcoin je korišten za kupnju quarkcoin po potrošnji sve Bitcoin koji je bio poslan na ovaj blockchain adresu:.:. 1L2i3QJkFShpUomr8g9wX2BXjfe45x4kGS The quarkcoin blockchain emisije nema rezultata prilikom pretraživanja za novčanik adresu koja se koristi za quarkcoin. QT5giCYYDgU5a5jzN1UjPBAyPD7NQrYQ9H blockchain adresa je gore navedeno, kada se pritisne u blockchain Exploreru pokazuje mnogo, mnogo \ „troši \” ide naprijed Pošto sam se „sve” u Bitcoin na adresu.: 1L2i3QJkFShpUomr8g9wX2BXjfe45x4kGS kupiti quarkcoin....how može postojati bilo kretanje prema naprijed od tog blockchain adresi na kojoj su proveli moji bitcoins za quarkcoins su sada nestale ??? "
možete li objasniti zašto quarkcoin novčanik adresa: QT5giCYYDgU5a5jzN1UjPBAyPD7NQrYQ9H skreće se ništa u Quark istraživač.... Ali kad podvrgnuti „chain.so” blok koji adresa odgovara s upisom u „LiteCoin-test”. Ništa ne čini da ima smisla u tome ??

load...

Odgovor:

Bok Ivana,
ako sam koristiti razmjenu, te će tada morati povući Quarkcoin od razmjene do svog osobnog Quark novčanik biti u punom posjedu njega.

Bez komentara


MLM BitCoin tvrtkePitanje:

Zadnja promjena 16. Siječnja 2018. U 02:13 sati

Imate li kakvih iskustva s OneCoin ili OneLife?

Odgovor:

Pozdrav Brentlee,
nisam istražio tih tvrtki temeljito, ali na temelju onoga što sam pročitao na internetu izgleda da se klasična Ponzi shema. Predlažem Googling naziv tvrtke, a zatim riječ „muljaža” i vidjeti što se s.

Komentari:

Da http://www.stocksforexfutures.com/btc-make-money-with-bitcoin/

load...

Da oni koji su na Bitcoin vijesti blogove.

Nije da ja znam

Nije da ja znam

Postoji li MLM koji nudi ulagati u Bitcoins da nije prijevara ili Ponzi?


Mobitel Ethereum NovčanikPitanje:

Pozdrav,
DZ

Odgovor:

Hej DZ,
Žao mi je da se Downer, ali to je razlog zašto PayPal gotovo nikada nisu prihvatili kripto prodavača i zašto razmjene koji prihvaćaju kreditne kartice naplatiti veliku premiju.

Bez komentara


Monero RudarstvoPitanje:

HI pa sam nedavno počeo mina Monero s minergate. Ali ja još uvijek nisam dobio novčanik neke vrste, a ja ne znam da li sam rudarstvo na najučinkovitiji način. Nadao sam se da bi dobili neke smjernice u nekakvu me uputiti u pravom smjeru.

Odgovor:

Zadnja promjena 15. Listopada 2017. U 10:07 sati

Hej, lijepo da zadovolji vas.
Nisam Monero stručnjak pa neću biti u mogućnosti da vam pomoći puno. Predlažem tražeći na MorenoTalk - službeni Monreo forum.

Bez komentara


MoneroPitanje:

Bok,

Koja je tvoja se na Monero?

Hvala

Odgovor:

Hej JMB,
baš kao i bilo koji drugi Altcoin ja ne mislim da je „borba testiran” dovoljno kako bi postali pravi Bitcoin konkurenta u ovom trenutku. To je vjerojatno vrijedi za sve altcoins vani. To ne znači da to nije dobra investicija, to je samo da ne troše svoje vrijeme na druge nego Bitcoin novca u ovom trenutku, tako da stvarno ne mogu vam dati thourough pregled tome.

Bez komentara


Premještanje datoteke wallet.dat na drugo računalo i novčanik ElectrumPitanje:

Zadnja promjena 17. Siječnja 2018. U 06:12 sati

Bok,
Nadam se da sam što sam jasan. Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite. Hvala vam toliko za svaki odgovor.

Odgovor:

Hej AZ,
Sljedeći put kad otvorite svoj novčanik, trebali biste vidjeti svoj stari Bitcoin ravnotežu u novom osnovne novčanik. Zatim možete koristiti ovaj novčanik normalno. Ako i dalje želite izvoziti svoje bitcoins da Electrum, to je prilično jednostavno previše, pa neka mi i ja mogu vam pomoći s tim procesom.

Komentari:

[Url = http: //bit.ly/2r83vv5] Kupi i trgovina Bitcoin i Altcoins. Vrh 1 Razmjena! [/ Url]

= $ =


Premještanje iz razmjene na novčanik - naknadePitanje:

Zadnja promjena 20. Prosinca 2017. U 02:10 sati

Ja sam još uvijek čeka na svoj hardver novčanik. Navodno su mnoge tvrtke koje proizvode su Zaostali. U međuvremenu, mi Bitcoin i ethereum sjedi na Coinbase. Čini se općenito misli da je njegova nije dobra ideja ostaviti svoje novčiće u zamjenu. Dakle, ja skinuti micelija.

Budući da nikad nisam prenosi Bitcoin prije, odlučio sam riskirati 10 $ i vidjeti ako sam to učinio ispravno. The $ 10 bio je prenesena bez problema, ali sam bio optužen preko $ 2 in pristojbe. Wow, odnosno 20%.

Ja sam sada nerado prenijeti više preko micelija i mislim da ako moram platiti naknade svaki put kad sam premjestiti moj novac negdje drugdje (što ja inače ne morate platiti kada elektronski kreće digitalni fiat kao što su Paypal ili između banaka), ja bi trebao samo zagristi metak i čekati da primi moj hardver novčanik negdje sljedećeg mjeseca. Također sam pitam, ako plaćate puno svoje račune u bitcoin, to bi vas koštalo više (ne nužno 20%, znam), pa zašto se stvari na taj način?

Odgovor:

Bok Dan, kada se prijenos novca između novčanike morate ih držati u BTC. U tom slučaju plaćate samo za nakandu. Othwerwise biti će vam naplaćena za prevođenje Bitcoins USD na Coinbase, zatim naknadu povlačenje iz Coinbase, a zatim još jedan naknada može javiti na novčanik primateljice. A također su izloženi tečajnom riziku za vrijeme vašeg novca su u fiat valute. Ako želite platiti svoje račune s Bitcoin, vjerojatno najjednostavnije rješenje je da se Bitcoin zaduženje cardand izvrši uplata putem.

Komentari:

1Mrr1kWSNYRzXvDxA1ZTA36DTBADs4NPe

1Mrr1kWSNYRzXvDxA1ZTA36DTBADs4NPe

load...

Povezane vijesti


Post Litecoin

Poslali smo BCH na BTC adresu

Post Litecoin

Pohranjivanje Paycona

Post Litecoin

Prilagođavanje isplate bitcoina na temelju cijene Bitcoina

Post Litecoin

Možete li mi predložiti neku pravu, pravilnu poslovnu lokaciju oblačnih rudnika

Post Litecoin

Budućnost valova i Stratis

Post Litecoin

Antinom i računalo

Post Litecoin

Vidim 2 transakcije na vezi transakcije koju ste mi poslali - zašto?

Post Litecoin

Coinbase zatvara moj račun

Post Litecoin

Imate poteškoća prilikom mijenjanja moje bitcoin adrese

Post Litecoin

Postavljanje slavine kroz svoj videozapis za Guidence

Post Litecoin

U pitanje - velika rupa u praznom ne ispunjenom u velikoj slici. Ili veliki upitnik u ne zbrajanju ideja koja nije prije nego što je objašnjena i stoga nikada nije shvaćena

Post Litecoin

Crystafox rudari muljaža ili legit?