Moj Bitcoin je zaglavljen u Mempoolu. Što mogu učiniti sada? | Croatian.lamareschale.org

Moj Bitcoin je zaglavljen u Mempoolu. Što mogu učiniti sada?

Moj Bitcoin je zaglavljen u Mempoolu. Što mogu učiniti sada?

Pitanje:

Hej Ofir,
što je najbolja stvar za učiniti sada?

William

Odgovor:

Zadnja promjena je 12. Prosinca 2017. U 02:41 sati

Bok William,

Žao mi je to čuti vaše pitanje. Prva stvar za probati je unosom ID transakcije (txid) u tim TX ubrzavače:

Https://confirmtx.com/

I

Https://bitcointalk.org/index.php?topic=2204426.0

Mempool je čišćenje se u ovom trenutku, nakon što je izuzetno pun u proteklih nekoliko dana. Nadam se da vaši txs će se potvrdio u roku od dan ili tako što ih pošaljete. Ako nije, predlažem da se obratite blockchain.info i vidjeti što oni mogu učiniti...

Bez komentaraMoj je novčanik s bitcoinom dobio scammedPitanje:

Zadnja promjena 23. Siječnja, 2018 u 03:10 pm

Moja adresa se koristi na oba Milli i Bitcoinker. Moj novčanik za ovu adresu je s Bit.ac, no ja sam bio u mogućnosti da se prijave na svoje web stranice za više od tjedan dana, tako da sam uz pretpostavku da su scammed mi Bitcoin novčanik. Jasno mi je da ako promijenim adresu, ja ću izgubiti ravnotežu s gore navedenu adresu, jer ne želim da mi se stanje poslan Bit.ac. Međutim, moja adresa je gore također je prihvaćen na Faucethub. Je li moguće prenijeti na Faucethub ?? Ako da, mogu li ostaviti svoju adresu na miru i nastaviti. Ako ne, onda ću odustati od stanja natrag na vas i početi sve više nekad mogu dobiti novi novčanik. Hvala vam. Ekusano
.

Odgovor:

Bok Ekusano,
Niste sigurni što detalje koje ste dali na site koji bi mogli muljaža vas. Ako je samo javni Bitcoin adresu, onda ne morate brinuti, jer imate samo zadržati privatni ključ u sigurno. U Bitcoin adrese su vidljivi na blockchain, ali morate privatni ključ u cilju kontrole salda na njega. Možeš


Moja trgovina e-trgovinom upravo je započela s prihvaćanjem bitcoinaPitanje:

Imate li kakvih savjeta o promociji moj dućan u Bitcoin zajednici?

Odgovor:

Bok Travis, 
slobodno komentirati naš, koji prihvaća Bitcoinpage s pojedinostima Vaše tvrtke i mi ćemo ga odobriti. Ako ste u potrazi za reklame na našim stranicama, molimo da nam se javite putem obrasca za kontakt. Također se može širiti riječ o Bitcoin Talk forumu, ako ste pronašli odgovarajući thread.

Bez komentara


Moja glava se vrti, treba pomoć!Pitanje:

Ja sam nalaz svoju web stranicu vrlo korisna. I dalje trebate pomoć pri razumijevanju procesa. Evo što sam uzimajući iz onoga što sam do sada pročitao....
Ovdje je pitanje... Mogu kupiti s američkih dolara, valute, pohraniti ga u novčanik, a zatim kada je spreman prodati, okrenite valutu natrag u dolare? Ako je tako, mogu to učiniti na istoj burzi sam kupio valutu? Ili ću morati kupiti Bitcoin, da se uključite u Alt-novac, onda kada je cijena Alt-novčića dođe do točke želim prodati, okrenite Alt-novac natrag u Bitcoin, zatim tu Bitcoin natrag u dolarima?

Odgovor:

Hej Ronnie,
to traje neko vrijeme, ali na kraju to glava vrti osjećaj ide dalje... :)

Bez komentara


Moj linux stroj ne prepoznaje Ledger Nano S novčanikPitanje:

Zadnja promjena 17. Prosinca 2017. U 01:23 sati

Upravo sam dobio svoj knjiga Nan S novčanik i danas, ali moj Linux Mint stroj ne prepoznaje.

Googling problem, našao sam samo jedno rješenje ovdje (https://ledger.groovehq.com/knowledge_base/topics/ledger-wallet-is-not-recognized-on-linux) i sve ostale stranice se odnose na isto rješenje u a ili drugi način.
Bilo koja ideja

Odgovor:

Bok Anas,
Žao mi je, ne znam kako riješiti ovaj pored uputama li povezani. Predlažem kontaktiranja podrške knjigu.

Komentari:

Te bi trebao navesti naredbu jer je veza mrtav

Moj linux ubuntu stroj ne prepoznaje knjiga nano e novčanik ili


Moj pravi BTC nestala je na novčaniku JaxxPitanje:

Jaxx trebao biti novčanik da bi bitcoins i altcoins sigurno, ali 15. Listopada sam napravio 2 BTC depozite iz moje digitalne valuta na moj račun na Jaxx. Nakon što je transakcija pokazala o povijesti i status potvrđen, ja sam notted da je moja ravnoteža bila veća od bitcoins sam poslao i, u isto vrijeme, spendable novac bio niži od iznosa koji sam poslao, pa sam ih kontaktirati.
Nakon nekoliko e-pošte s Rhonda, rekli su mi da je moj pravi balans je stvarna 0 (nula), pa čak i spendable pokazuje određeni iznos, što znači da nemam bitcoins na raspolaganju, što je nemoguće, jer nisam napravio bilo kakve daljnje transakcije (ODUSTANAK, depozit ili promijeniti u drugi medalje), jer sam poslao bitcoins na listopad 15. Do mog Jaxx novčanik. Zamolio sam je da eskalirati ovu situaciju, a ona je rekla da će to učiniti, a to je bio zadnji komunikaciju s njima lis 18 (nakon što sam poslao 2 poruke e-pošte, ali ništa). Ja sam pokušao pomaknuti spendable novac za provjeru je li to radi, ali to mi je pokazao grešku tako, bottonline, ono što imam je da su moji bitcoins otišao !!

Odgovor:

Bok Marko,
ne mogu sa sigurnošću reći što se dogodilo s vašim bitcoins, ali čini se kao najvjerojatnija objašnjenja.

Komentari:

Oh, samo kao brzi praćenja, nismo upozoriti na Jaxx ranjivosti odmah nakon što je otkriveno i koje se ne preporučuju korištenjem Jaxx. Shvaćam to ne pomaže, ali sada... Uvijek istražuju svaki potez vas učiniti u kripto što temeljitije. Biti svoj vlastiti banka je velika, ali također nosi neku ozbiljnu odgovornost.

Povezane vijesti


Post Litecoin

Acepting bitcoin za konzultantske usluge

Post Litecoin

Budućnost valova i Stratis

Post Litecoin

Bitcoinovu politiku povlačenja

Post Litecoin

Upit za transakcijsku naknadu - Bitcoin Core novčanik

Post Litecoin

99bitcoin i Coinbase

Post Litecoin

Prilagođavanje isplate bitcoina na temelju cijene Bitcoina

Post Litecoin

Dobivanje unosa na vašoj web lokaciji

Post Litecoin

Novčanik Bitcoins

Post Litecoin

Možete li mi predložiti neku pravu, pravilnu poslovnu lokaciju oblačnih rudnika

Post Litecoin

BitPay App

Post Litecoin

Crystafox rudari muljaža ili legit?

Post Litecoin

Zlatni sindikalni novac