Moja je postavljena protiv hostinga treće strane | Croatian.lamareschale.org

Moja je postavljena protiv hostinga treće strane

Moja je postavljena protiv hostinga treće strane

Pitanje:

Ja sam gleda na kupnju 16 Antminer S9-a i imam nekoliko pitanja.

  1. Sam našao nekoliko tvrtki (u Kanadi) koje nude hosting usluge. Oni naplatiti naknadu za postavljanje i kućni opremu kupaca. U Ontario cijena električne energije nije jeftin. Mjesečna stopa se naplaćuje za hosting je ljepušan velik dio isti kao što je moj dodano u troškovima kuća električne energije će biti. Tako da mislim da ima smisla, ali ja sam zadivljen, ako imate kakvih iskustva s takvim tvrtkama. Oni pokrivaju internet naknade i redovito održavanje.
  2. Je 16 S9 je dovoljno da jamči pokušava mina na svoje ili ću staviti s bazenom umjesto? Ako je tako ti preporučiti jedan?
  3. Sa 16 S9-a, ja sam guestimated na ostvarivanje jednog Bitcoin mjesečno na trenutnu poteškoća. Možete li mi reći koji je ispravan ili daleko. Koristio sam nekoliko različitih računala.
  4. Kada bismo trebali očekivati ​​povećanje težine i za koliko.

Hvala vam!!

Odgovor:

Bok Ryan,
 

  1. Pa, što bi trebalo učiniti vaš domaći na hosting tvrtku... Ali, kao rudarska je glasan, vruće posao, to zvuči više odgovara. Onda opet, ako imate odgovarajući prostor za rudarske operacije, to je lijepo imati potpunu kontrolu i vlasništvo nad hardverom... Ja bih to svodi na vlastitoj situaciji i željama. Ako imate vremena za rudarstvo kao hobi i pravo mjesto, zatim kuće će biti bolje. Ako je čisto poslovna odluka, a vi ne želite biti previše koji su uključeni u dana u dan, a zatim hosting.
  2. Rekao bih da je bazen pruža mirniji vraća. Preporučujem Slushpool kao da ste stalno su Bitcoin-friendly odluke, za razliku od čisto jurnjava profit na štetu ekosustavu. To je ideološki, a ne ekonomski položaj, doduše. Možete vidjeti usporedbu različitih bazena ovdje (ali nemojte koristiti kineski bazena, ima previše rudarstvo centralizacija u Kini već): https://en.bitcoin.it/wiki/Comparison_of_mining_pools
  3. 1 BTC mjesečno izgleda pravo (po trenutnoj težini).
  4. Poteškoće prilagođava svaka 2 tjedna. Možete očekivati ​​da značajno porasti u srednjem i dugom roku jer neki veliki igrači u Rusiji i Japanu uzimajući u BTC rudarstvo.

Bez komentara

Povezane vijesti


Post Litecoin

Ligitimacy of bitcofarm.com

Post Litecoin

Sigurnosno pitanje o novčanicima na računalu

Post Litecoin

Dobivanje novca od prijevare

Post Litecoin

Veza između Exodus novčanika do Ledger Nano S

Post Litecoin

Ulagao je malo u HashFlare

Post Litecoin

Kako dodati minimalnu količinu na isplatu u paketu za bitcoin

Post Litecoin

Sortiraj Bitcoinobituarije od najstarijih do najnovijih članaka

Post Litecoin

Rudarstvo

Post Litecoin

Kako izračunati dobit ulaganja ili Trading Bitcoin?

Post Litecoin

Ozbiljan problem za kupnju bitcoina Ethereum

Post Litecoin

Koliko puta novčanik za papir može biti swept

Post Litecoin

Rudarstvo sa životnom galaksijom