Paytrading.org | Croatian.lamareschale.org

Paytrading.org

Paytrading.org

Pitanje:

Zadnja promjena 23. Listopada, 2017 u 06:35 pm

Tu je platforma paytrading.org koji nude 40% mjesečno se vrati. Volio bih znati da li ste čuli o tome prije, ili ne.

Ja sam planira investirati u tu, ali bojim se kako sam mogao biti Ponzi shema. 

Odgovor:

40% mjesečnih vraća? Čak i bez gledanja na mjestu, mogu vam reći da je to Ponzi. Nema legitiman način da se jamči takve ogromne vraća...
Provjerite u našem vodiču za uočavanje online prevare: https://99bitcoins.com/bitcoin-scam-test/

Komentari:

Hej Marina,

Pa, ako se ispitati povijest Ponzi shema, vidjet ćete da oni mogu raditi za iznenađujuće dugo vremena. Ako pogledaš u nedavnim high-profile Ponzi shema vodi Bernie Madoff, jasno je da je trčanje za oko 8 godina prije nego što se srušio.

Uzmimo primjer iz Bitcoin svijeta, provjeriti Trendon brijala aka pirateat40 Ponzi. Tijekom oko godinu dana, brijači uzeo oko 146.000 BTC (gotovo 1 milijarde dolara u tekućoj vrijednosti) s obećanjem o ~ 7% tjedno povrat na investiciju.

Tvrdim da 40% mjesečno povratak je jednostavno previše dobro da bude istinito. Na mjestu, primijetio sam obećanja od 25% mjesečnog povrata, što je također previše dobro da bi bilo istinito. Savjetovao bih vam da povući svoj novac iz danas.

Molimo pogledajte naš vodič koji sam vezan, kao i DIP-a Ponzi info stranice:

Https://www.sec.gov/fast-answers/answersponzihtm.html

Mogu sa sigurnošću reći da paytrading nije muljaža, jer ja sam bio ulaganjem s njima 5months sada i oni su platili sve ispravno. Steven sijeno molimo uvijek biti sigurni prije zaključivanja.Transakcije na čekanju na blok mrežiPitanje:

Molimo trebam pomoć o tome što učiniti. Imam 2 nepotvrđena transakcije u mom blockchain novčanik i to je više od 48 sati. To pokazuje 0/3 potvrde i pokazuje sam poslao bitcoins. Isto tako mogu naći bilo rudar koji može potrajati više naknade za moje transakcije biti potvrđen?

Odgovor:

Hej Akin ne brinite, mi smo tu da vam pomognemo.
Sretno!

Komentari:

Pa kao što piše u članku, ako to ne ide kroz oko 2 dana da bi trebao dobiti povrat novca. Dakle, pretpostavljam da ako nije prošla ali to će se uskoro vratiti. Može li zalijepiti ID transakcije ovdje tako da mogu pogledati?

Ja sam poslao svoj transakcijski ID viabtc ali ona kaže: „Podnesci su izvan granica. Pokušajte kasnije.” Ovo je stvarno frustrirajuće? Blockchain trebao biti u mogućnosti da nam pokaže točnu rudarsku naknadu za svaku veličinu transakcije. Bilo koji ideja kad sam se potvrdila ili naknadno?

Moj transakcija je u tijeku više od 24 sati danas. I ja sam napisao da BlockChain, kako ga mogu ubrzati gore.

Https://blockchain.info/tx/ed0840da66beb810fe736532847216b71240c5f0b955571fb633dfc51a4ce3df


Osobna poruka izvršnom direktoruPitanje:

Zdravo

Imam projekt koji je o cryptocurrency rudarstvo

Ako vam ne smeta, možete li pregledati moj projekt kao što je to u fazi ideje, a gotovo na grupno financiranje faze,

Želim da budeš moj savjetnik

Odgovor:

Bok lijepo te upoznati!
Ofir

Bez komentara


Podignite vilicePitanje:

Zadnja promjena 31. Prosinca, 2017 u 07:21 pm

Bok tamo. Zahvaljujući Ofir za pomoć u tvrde Bitcoin Novac i Bitcoin Gold. Ali što je sa svim ostalim vilice? Pokušao sam koristiti iste metode kako bi ih tvrde, ali oni ne rade, ili zato posrednik ne podržava novčić ili nema trgovanje platforma ga proslijediti, ali postoji nekoliko značajne one koje za mene bi biti vrijedan stotine dolara, ako ih mogu trgovati - dodao do tisuća dolara! Samo sjedi na stolu... Wikipedija ima koristan popis Bitcoin vilice ovdje: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bitcoin_forks
Hvala ti puno!

Odgovor:


PlatformePitanje:

Bok
James

Odgovor:

Hej James, mislim AvaTradeuses ovu platformu, iako nisam siguran.
No nisam svjestan ikakvog stvarnog Bitcoin razmjene koji ga koristi.

Bez komentara


Igranje s MacMinerom (vrlo) starim ANT-USB1 i lijepim užetomPitanje:

Ok, napokon je dobio pitanje formira prema gore.
]

Čini se da su pali natrag u nicehash bazen u svakom slučaju, što je loto kao što su bili. Savršeno sam svjestan da je to get-bogata-polako gubljenje vremena u zarađivati novac smislu, a to je iz jedinog interesa.
Robert

Odgovor:

Komentari:

Hej Robert hvala na obavijesti. Nisam siguran što točno mišljenje tražite? Je li to bilo tehnički ili samo u vezi s primjenom ovog kao srećka?


Molim pomoć, prije nego što se ovaj nasilnik ludiPitanje:

Prije nekoliko dana sam pohranjena 300,00 dolara u Bitcoin bankomata. Bitcoin pojavio u mom novčaniku na moj telefon, a ja sam poslao Bitcoin sanjati tržištu. Iz nekog razloga samo 222,00 dolara je tu... Ali taj nije problem, problem je to bilo prije 3 ili 4 dana i san tržište i dalje pokazuje polog u tijeku... Ja provjerio blockchain s adrese koja se nalazi na mom novčaniku, ali to wasnt puno pomoći. To samo govori imam nepotvrđen transactionn od 16,00 Bitcoin ili 222.00 ili bilo što drugo. Trebala sam naručiti nešto za nekog drugog, a on je vrsta svađati... Ja ne želim da razmišljam da mu ukrali novac....how mogu nabaviti ovaj depozit da san tržište proći? Što trebam učiniti? Hvala na pomoći.

Odgovor:

Bok Magdalena
Općenito govoreći, sve što je potrebno za razumijevanje problema s neriješenim transakcija je ID transakcije i Bitcoin novčanik koristi. Vidjet ćete da kada drugi korisnici daju samo takve informacije, to nikada nije problem da im pomogne.

Bez komentara

Povezane vijesti


Post Litecoin

Upit za transakcijsku naknadu - Bitcoin Core novčanik

Post Litecoin

Kupnja iz Bruneja

Post Litecoin

Issue with Seniority bonus

Post Litecoin

Embeding coinmama widget u moj website wordpress

Post Litecoin

Lisnica za papir u slučaju vilice

Post Litecoin

Altcoiner.net je legit ili muljaža?

Post Litecoin

Coinbase računa za Ledger Nano S Novčanik?

Post Litecoin

Trgovina kriptocinom

Post Litecoin

Moja je postavljena protiv hostinga treće strane

Post Litecoin

Bitcoin pukotina i faucethub

Post Litecoin

Bitcoin kalkulator - računanje tijekom produljenog razdoblja (>1. mjesec)

Post Litecoin

Piramidalne sheme protiv legitimnog pristupa stjecanju BC