Referentna veza za WordPress vodilicu? | Croatian.lamareschale.org

Referentna veza za WordPress vodilicu?

Referentna veza za WordPress vodilicu?

Pitanje:

Što je format veze preporuke za WordPress špine? Ja to sve namještaljka, ali nisu sigurni što je veza upućivanje imati.

Odgovor:

Dobro pitanje ću ga dodati na doc.
 

Bez komentaraŠto se tiče coinomy novčanikaPitanje:

Bok, hvala za sve vaše savjete Od početka, pomogao mi je lots.i dobio svoju rec o coinomy novčanik ne tako davno. Ja imala 1 već, to je dobar novčanik s centra za podršku koji i dalje se poboljšava, ionako im ne tech pamet uopće, dobio sam prije nove tablet mjeseci bez ikakvih problema dok to samo zamrznuo u nadogradnju, sada to neće spojiti na moj internet i doesnt me pustiti u coinomy u drugom mjestu, ali nakon panike sam stavio sjeme u drugi uređaj i obnovljena novčanik. Sound.all postoji savršen. Što ja ne mogu saznati je! isit i dalje siguran za uporabu sada sjeme se koristi? ili bih trebao premjestiti sve na novi novčanik i dobiti novi sjeme? Ne želim izgubiti bilo! Samo ja vidjela sjeme, ali je morao staviti u coinomy, ja znam da bi trebalo biti ok, ali ja koristiti tablet6 s McAfee, je li to dovoljno siguran ili možete li preporučiti kako da si pomognem? No1 može doći do tableta, a sve lozinke sjemena odvojena i preselili kuće kao advised.Im drago slušao sam vas i brine lozinka etc. Također iv BTC u Trezor prije aug1st i havnt tvrdili btch još, ima li vremensko ograničenje? bilo koji savjet kako to učiniti bez pomicanja BTC? A kako molim? Hvala unaprijed i imajte se dobro djelo, vi ste great.seriously, kada je malo više mainsream im sigurno youl biti puno busier.iv preporuča najmanje 20 N 7 ja znam reći dobre stvari i zahvaliti mi! Lol. U svakom slučaju žao sva pitanja u 1, ali ja znam youl znam odmah tako mislio id vam pročitati 1 veliki hr umjesto ldz od DIF 1s. Hvala puno

Odgovor:

Hej, hvala za lijepe riječi o mjestu i naš rad, mi to jako cijenim.
 

Komentari:

Hvala momci, ur velika kao i obično, a opet pomogli


Što se tiče dobivanja BitcoinsPitanje:

Bok, ja sam novi na ovom Bitcoin okoliš. Jučer, dok je prolazio kroz stranicama Bitcoin. JA je došao preko web stranice „btcminingtool.win gdje sam izabran za 1,50 BTC. Web-stranici navodi daje 1,50 BTC za samo mali amount.Then sam platio 0,018 BTC za naknadu rudarstvo i 0.05 BTC za naknadu obradu. I ja sam utočište \” t primljene Bitcoins iz them.When mogu primiti Bitcoins od njih ili je to Lažni ili muljaža? Navedite rješenje za ovaj problem.Is je moguće dobiti povrat novca.

Odgovor:

Bok Murali,
za sljedeći put predlažem:

  1. Korištenje Bitcoin muljaža testbefore ulaganjem u bilo kojem mjestu
  2. Čitanje ovaj post o Bitcoin ulaganja
  3. Čitanje ovaj post o Bitcoin sigurnosti

Žao mi je čuti o tome.

Bez komentara


Što se tiče plaćenih isplataPitanje:

Nisam dobio nikakvu plaćene izlasci kao što sam već prešao minimalnu granicu od plaćenih izlasci. Je to muljaža stranica?

Odgovor:

Bok,
ako se odnosi na slavinu pa pogledajte FAQ sectionto saznajte zašto ste svibanj ne imati stečen plaćeni. Ako još uvijek osjećate postoji problem koristite kontakt formto javite nam.

Bez komentara


Što se tiče virwox i kupiti prodati BTCPitanje:

Pozdrav,
Hvala vam puno, Ofir!

Odgovor:

Hej George,
koliko ja mogu reći stvari su i dalje kao što su nekad bila.

Bez komentara


Što se tiče WordPressaPitanje:

Hej Ofir. Htio sam da zna da ja mogu napraviti web stranicu kao HYIP Monitor pomoću WordPress. Ako nije nego možete predlagati mene bilo Website Builder alata za izradu HYIP Monitor. Kao što će biti puno ažuriranja dnevno ažurira i tamo je potrebno glasovanje traci. Dakle, možete li ugoditi pomoć mene tiče toga. Pokušavao sam tražiti odgovore na njega, ali ne uzimajući bilo. Možete provjeriti GraspGold.com
Hvala....: ")

Odgovor:

Pozdrav Vivek, ja obično ne odgovaraju na pitanja koja se ne odnose na Bitcoin na ovom blogu. U ovom slučaju, međutim pokušat ću dijeliti ono malo znanja koje imam.
Kratak odgovor je zaposliti programer to učiniti za vas. 

Komentari:

Kao što sam rekao, mislim da će to morati biti prilagođeni kodirani. Postoji svibanj biti neke dodatke koji će vam pomoći postaviti neke od stvari koje se bez programer, ali od onoga što ste ovdje opisano vjerujem da neće biti u mogućnosti to učiniti sve. Kao što si rekao, mislim da je odgovor podrška bila samo kako bi dobili da kupite njihov proizvod.
Samo moja dva centa.

Bio sam prolazio kroz neke blogove, pa čak i do interakcije s SiteGround.com chat podrška, rekli su kao mogu napraviti vlastite koristi WordPress 1 Kliknite Install. No, razlog zbog kojeg ja ne želim da se pretplatite na njihove riječi, jer bi to moglo biti za stvaranje prodaju. Pa sam htjela znati to od vas kao i vi koristite WordPress. Možete li pustiti mene znati postoji li takva značajke dostupne na WordPress da ja mogu napraviti HYIP Monitor. Glavna stvar je Prikazane sekcija i glasanje koje je komplicirano kao što će morati biti ažuriran svakodnevno tako kako promijeniti svoj status i prenijeti popis od Plaćanje na čekanju / muljaža. I ja mogu komentirati odjeljak za svaku listu i mislim da pomoću WordPress. Dakle, ako možete mi pomoći s ovim Confusion to će biti velik :-)

Povezane vijesti


Post Litecoin

U pitanje - velika rupa u praznom ne ispunjenom u velikoj slici. Ili veliki upitnik u ne zbrajanju ideja koja nije prije nego što je objašnjena i stoga nikada nije shvaćena

Post Litecoin

Etereum zamrzava

Post Litecoin

Kako mogu kupiti i prodati valovitost u Pakistanu

Post Litecoin

Rudarstvo

Post Litecoin

Coinbase zatvara moj račun

Post Litecoin

Njemački njemački suradnik. bitnake.com, u btc prostoru, je muljaža odmah iza vrata!

Post Litecoin

Upit za transakcijsku naknadu - Bitcoin Core novčanik

Post Litecoin

MyEtherWallet s Ledger Nano

Post Litecoin

Kako podnijeti zahtjev za gotovinu bitcoina

Post Litecoin

Kupite Bitcoin s Walmart poklon karticom

Post Litecoin

Mogu li kupiti etereum i poslati ih u svoj wallet?

Post Litecoin

Kako se mogu žaliti na tvrtku bitcoin?