Sigurnosno pitanje o novčanicima na računalu | Croatian.lamareschale.org

Sigurnosno pitanje o novčanicima na računalu

Sigurnosno pitanje o novčanicima na računalu

Pitanje:

Što će se dogoditi ako imate stolno novčanik sadrži cryptocurrency, a vaš hard disk je izbrisala? Pod pretpostavkom da smo pohranili sve lozinke sigurno

Odgovor:

Hej Quriash,
najbolje ne riskirati - sigurnosna kopija tvoj sjeme fraze / wallet.dat i lozinku (ako ih ima), kao sigurno moguće!

Bez komentaraMože li isto Bitcoin adresa?Pitanje:

Koja je mogućnost da dva različita HD novčanik će generirati isti Bitcoin adresu dao isti sol i slučajne odjela?

Odgovor:

Bok Manas,
moguće je generirati istu Bitcoin adresu u teoriji, ali u stvarnosti, to je vrlo malo vjerojatno da će se dogoditi. Možete provjeriti matematiku iza hereand tehničku pozadinu ovdje.

Bez komentara


SMAKITI ILI NE!?Pitanje:

Bok! Može bilo tko ugoditi pomoć mene vidim ove stranice je muljaža mi ili ne, kao da je to sa muljaža onda neću ići preko njihove stranice više....
 

Odgovor:

Bok Areewan,
možete pronaći naše slavina pravila ovdje. U našem špine možete samo povući ravnotežu preko 13.000 satoshis, ne siguran o tome kako drugi pipa rad, oni mogu imati svoja pravila.

Bez komentara


Želite li dobiti podatke o bankovnom računu radi trgovanja u drugoj zemlji?Pitanje:

Dobar dan
mi je potrebna pomoć kao što sam ja bio „angažirao otvoriti Luno i Kraken računa i bankovni račun u svojoj zemlji. Je li to muljaža kao ovaj. Nemam bitcoins ne novac kako bi scammed, ali to sve samo ne sjedi u pravu?

Odgovor:

Bok, Luno i Kraken se Bitcoin razmjene koji prihvaća Bank Wire transfer uplatiti novac. No nisam upoznat s detaljima i čini sjenovito mi zašto bi netko želio da otvorite račun na burzama. 

Bez komentara


Scammed !!!Pitanje:

Vi dečki su mi 160 $ ​​didn \ 't dajte mi bitni novac i nikada ga vraća pa drugim riječima u momački me prevari :(

Odgovor:

Hej Aron,
Ofir

Komentari:

Samo sam vam e-poštom s nekim više detalja o meni. Odgovor na mene pa ćemo dobiti ovaj shvatio što je prije moguće

Ok ja ništa, ali novca iz ur web stranice (odnosno treća strana) su mi uzeli novac i nije mu dati novca


PrevarantiPitanje:

Na početku sam bio uzbuđen početi ulagati Bitcoin, ali nakon što sam pročitao recenzije iz više izvora na mnogim burzama uključiti Coinbase, shvatio sam da puno ljudi tamo pate od gubitka svoj novac, jer oni razmjene su sami ili sjeckan hakeri prevarante. Osim lošeg korisničku podršku i oni ostaviti na miru ili se zaključati svoj račun. Ne razmišljam da ulažu u ovu opasnu sektoru više. Tvoje misli!

Odgovor:

Hi Ahmad,
doista postoji puno prevarante na internetu, ali to jednostavno nije ograničen na cryptocurrency industriji. Međutim, postoji nekoliko povjerenja web-mjesta nude jedinstvene usluge na tržištu stalno raste i mijenja tehnološkog područja. Ako ste ikada u nedoumici je li stranica je čitljiv ili muljaža, predlažem da koristite naš Bitcoin Prijevara Test tooland pokušati izvući svoj zaključak. 

Bez komentara


PrevaraPitanje:

Jako sam razočaran što sam ripped kroz usluzi nekog escro koji mi je prodao uslugu koja nisam dobio, iznos je $ 1300, što privitku ćete naći pojedinosti transakcije i ja \”Želiš li me naći rješenje ili li mi pomoći pronaći pravi kontakt poslati moje žaliti, hvala vam pomoć biti cijenjen

Odgovor:

Pozdrav Kamel, nisam siguran što uslugu pričaš. Ne dostaviti sve usluge zaloga. Također ne pridaju nikakve detalje transakcije. Mislim da možda imate ovaj informacije site pogrešno s različitim stranice koja opskrbljuje uslugu.

Bez komentara


Sigurnosna provjera nije uspjelaPitanje:

Pozdrav Ofir, samo htjela znati da li je to normalno da se ovu poruku „sigurnosna provjera nije uspjela” na slavine zahtjeva, ja sam bio uzimajući ga za prošli tjedan, vrlo često (ne uvijek), te im slučaj nije normalno ako znate zašto ja sam uzimajući ga. Moja adresa je 3236pPJMjUAH7oGcL5PjgwCMU6XL2MJZau

Hvala unaprijed

Lijepi Pozdrav!

Odgovor:

Bok Hector smo istražili problem i korijen izazvao je fiksna upravo sada. Možete li molim vas provjeriti opet? Ako još uvijek imate bilo kakvih problema, molimo da nas kontaktirate ovdje.
 

Bez komentara


Sigurnosna provjera nije uspjelaPitanje:

Bok. Ja držati dobivanje sigurnosna provjera nije uspjela, kad god sam napraviti zahtjev. Kako mogu popraviti ovo? Hvala vam.

Odgovor:

Bok Samantha,
Molimo provjerite jeste li unijeli captcha ispravno. U slučaju da vaš problem i dalje javlja, obratite nam se na kontakt formwith poruci o pogrešci i kako ste došli tamo, a mi ćemo istražiti dalje.

Bez komentara

Povezane vijesti


Post Litecoin

Ozbiljan problem za kupnju bitcoina Ethereum

Post Litecoin

Mogu li mijenjati različite valute s protusmislom s9?

Post Litecoin

Moja je postavljena protiv hostinga treće strane

Post Litecoin

Ulagao je malo u HashFlare

Post Litecoin

Razmjena šifriranja

Post Litecoin

Trgovina kriptocinom

Post Litecoin

Bitcoin Cash novčanik na novčanik Issuiranje pologa

Post Litecoin

Izgubljeni bitcoin

Post Litecoin

Paytrading.org

Post Litecoin

Mogu li kupiti etereum i poslati ih u svoj wallet?

Post Litecoin

Budućnost valova i Stratis

Post Litecoin

Kupnja mravinjaka