Prodaja Bitcoina | Croatian.lamareschale.org

Prodaja Bitcoina

Prodaja Bitcoina

Pitanje:

Bok, pročitao sam dosta članaka o kupnji Bitcoins (što je svakako pomogao), ali ih nema na prodaju iste. Moja pitanja su:
Rohit

Odgovor:

Bok Rohit,
prodaja Bitcoins je sličan proces kao kupnje. Ovdje je članak za vas da direktno objašnjava kako prodati Bitcoins.You može trgovati s Bitcoins na burzama, valutu možete trgovati s Bitcoins ovisi o razmjeni koji koristite. Na burzi te se daje cijenu za koju je vaš red za prodaju može biti ispunjen, ne morate brinuti o pronalaženju kupca kao i vaše narudžbe automatski se povezuju. Ne postoji standardna stopa za Bitcoin cijenu, svaka razmjena postaviti svoje cijene i naknade. Ovdje možeteSlanje BTC iz Ledger Nano SPitanje:

Počela sam slati $ 18 u vrijednosti od bitcoin iz mog Nano-S i vidjela da su me namjeravali naplatiti $ 4 za to! Nepotrebno je reći, nisam \ 't ga poslati.
Što je s tim ?? To je otprilike naplatiti 25% za slanje $ 18 BTC, oni uvijek naplatiti mark-up kao što je ovaj?

Odgovor:

Bok Ken
Vjerojatno je najbolje pitati knjiga podršku tima o naknadi ono što je točno. Naknada Bitcoin transakcija ovisi o nekoliko čimbenika, možete


Slanje btc ručnoPitanje:

Mogu poslati ručno ili samo skeniranjem QR koda pomoću kruh BTC novčanik

Odgovor:

Bok Rick,
možete skenirati QR kod ili kopirati i zalijepiti adresu. Vi ne želite da ga unijeti ručno, kao da je to posao za unos adrese u 26 do 35 znakova... A pogreške mogu se lako dogoditi s ručnog unosa.

Bez komentara


5 ETH iz bazena na GateHub i samo 20 XRPPitanje:

Zadnja promjena 10. Siječnja 2018. U 11:53 sati

Noob ovdje a ja samo sent.5 ETH na moj novi račun na GateHub. Moj gatehub novčanik sada ima 20 XRP, ali ono što se dogodilo s ostatkom ETH?

Odgovor:

Bok Steve,
ako to ne postoji, obratite GateHub podršku i pokazati im svoj ID transakcije (txid) za ETH plaćanje na njihovu adresu primatelja. Vaš Ethereum novčanik trebao biti u mogućnosti da Vam ponudimo txid ako upita da određene odlazne plaćanja.

Komentari:

Ja sam istu transakciju sinoć 12/11/17 19:01 ET s istim rezultatima. Coinbase transakcija završena u malo više od sat vremena. Gatehub pokazuje 20 XRP jutros

Polaganja ETH iz Coinbase ne gatehub pretvoriti da bi XRP i omogućiti novčanik jer preko 20 xrp deponiran? Čekam satima. Prebačen sam 1 ETH i Coinbase kaže da je otišao s uspjehom.

Ja sam istu transakciju sinoć 12/11/17 19:01 ET s istim rezultatima. Coinbase transakcija završena u malo više od sat vremena. Gatehub pokazuje 20 XRP jutros 12/12/17 Međutim, moj račun s Gatehub još uvijek u tijeku. Što je krajnji rezultat Steve?

Na kraju, koliko je vremena potrebno? Koristio sam kovanice bazu za slanje ETH dobiti hub prije 31 sati. Ona kaže da je bio uspješan slanje i sam dvaput provjerio adresu i to je točno, ali to se nije pokazalo u gatehub još. Hvala!

O Isuse, hvala za ažuriranje dude / dudette. Prepala govno od mene, ja sam istu stvar s 300 dolara vrijedan BTC, a ja sam bio kao... Uhhhh, gdje je zajeb ostatak svog novca. Hvala za update, kao i sve drugo samo izgleda kao i njegov spor proces od njih.


Poslana CEX.IO BCH na novčaniku Btb CoinbasePitanje:

Nedavno sam poslao moj BCH od CEX.IO aplikacije na moj Coinbase aplikaciju prije prelaska na BTC slučajno. Bilo je oko 450 $ vrijedan BCH like.3. Zvao sam Coinbase i rekli su da je izgubljen. Ja sam očito poludjeti. Pročitao sam koliko sam mogao na ovo pitanje, ali ja ne razumijem privatnih ključeva i ovo i ono. Također sam vidio postoje neki ljudi koji imaju pristup ovoj BCH ako ih platiti. Ja ću platiti pouzdanu osobu da biste dobili moj BCH natrag. Ja ću platiti 25% od onoga što imam nekome da može pomoć mene dobiti moj BCH natrag. Molim te, nemoj biti grub u odgovorima, ja već znam da je zabrljao...

Odgovor:

Hej Nick,
rekao bih da si trebao otvoriti potpornu ulaznicu, kao i zatražiti pomoć na Coinbase društvenih medija kanala, kao i njihovi Twitter i subreddit. Što bolje razumjeti problem, više koncizan ćete biti u mogućnosti da se u zahtjevima za podršku, koji će im pomoći da se bave problemom. Sretno!

Bez komentara


Poslao sam svoj novac s bitcoinom u elektruPitanje:

Zato sam poslao moj Bitcoin novca za Electrum zatim ga vratiti, ja pokušao preuzimanje elektronski novac i ja ga prenese u sat samo lisnice. Sada želim provesti one kovanice, ali ne mogu. Pokušao sam brišući privatni ključ na druge novčanike, ali postoji problem kompatibilnosti, onda sam pokušao na coinami. To pokazuje da nema sredstava na adresu / privatni ključ no blockchair mi govori da još uvijek ima sredstava u novčaniku i elektron novčani sat novčanik također pokazuje sredstava. Je li moguće da se glavni privatni ključ za stvaranje nove elektron gotovinu novčanik, molim pomoć

Odgovor:

Bez komentara

Povezane vijesti


Post Litecoin

Sigurnost kriptovalute

Post Litecoin

Sigurnosno pitanje o novčanicima na računalu

Post Litecoin

Postavljanje slavine kroz svoj videozapis za Guidence

Post Litecoin

Nije moguće poslati novac iz podataka o blokovima

Post Litecoin

Kako napraviti Block Explorer CryptoCoin

Post Litecoin

Kako mogu prenijeti bitcoine iz Coinbasea u Mycelium novčanik?

Post Litecoin

Upit za transakcijsku naknadu - Bitcoin Core novčanik

Post Litecoin

Mogu li mijenjati različite valute s protusmislom s9?

Post Litecoin

Bitconnect

Post Litecoin

Bitcoin Cash novčanik na novčanik Issuiranje pologa

Post Litecoin

Budućnost valova i Stratis

Post Litecoin

Embeding coinmama widget u moj website wordpress