Pohranjivanje Paycona | Croatian.lamareschale.org

Pohranjivanje Paycona

Pohranjivanje Paycona

Pitanje:

Hvala za uzimanje na moje pitanje. Ja sam farily novi cryptocurrency, učenje više dnevno. Našao sam svoje stranice, dok u potrazi za Trezor vs Ledger savjet (dobar članak, usput), kao i ja imaju neke Bitcoin i Ethereum. Dok sam bio ovdje, pronašao sam svoj „me ništa pitati”... Pa, ovdje ide. To je moje razumijevanje da Paycon je počeo kao šala, ali je razvio svojevrsni kult sljedeće. Evo pitanje: Oni koji imaju Paycon, kako su ga zadržati na sigurnom? Ja ne vidim Paycon novčanik. Razmišlja o davanju malo na moj deset godina stara nećak, znate, nizak unos rizika u svijet alt valute.

Odgovor:

Hej Ivana,
http://dogecoin.com/

Bez komentaraStucked transakcijePitanje:

Dear Sir / Madam
bi u biti tako ljubazni da provjerite svoje transakcije i objasnite mi što se događa? Poslao sam 1,8 litecoins od bitpanda do egzodusa novčanik i još uvijek has not stigao. Unaprijed hvala na vašem vremenu.

Odgovor:

Bok Stathis,
Molimo pogledajte moj odgovor vama u komentarima.

Komentari:

Rekao sam:

Izgleda kao da je potvrđen, čestitamo:
https://live.blockcypher.com/ltc/address/LfLeYRubxQydyPHRsaY8sfb2iXqs1Vv4w3/


Predložena Bitcoin ulaganjaPitanje:

Dobar dan, ja moram stvarno reći da radite dobar posao ovdje. Čitao sam recenzije na Bitclubnetwork.com i morao sam se predomislim.
Molimo ću vas preporučiti crytocurrencies investicije koje su sigurne i nisu Ponzi. Hvala

Odgovor:

Bok Samuel,
kao i danas tamo još uvijek nije pouzdano Bitcoin ulaganja web stranice koje možemo preporučiti.

Bez komentara


Prijedlog za poboljšanjePitanje:

Wow, upravo dobila treću isplatu. Hvala! I bio sam zadivljen.... Je li moguće dodati bot, softver ili kako god se zove, na ovim stranicama, koji automatski mogu učiniti tvrdeći za nas svaki dan za određeni broj puta navedeno? Ofcause u rasponu od dnevnog * 120 zahtjeva, a ako bude potrebno, po cijeni koja je korelaciji s minimalnim povući iznos. Depozit i ručno povući opcija je također dodao, tako da je moguće uplatiti Satoshi na stranici ili koristiti ono što je već pohranjena u obzir izvršiti uplatu za automatskog polaganja opciju? A prosječna Satoshi zahtjev za automatskog polaganja svesti na možda oko 30-100 Satoshi, kako bi se izbjegla iscrpljujućih stranice.

Odgovor:

Hej Elioth, nije siguran da razumijem tvoje pitanje kao što se čini da ste molba za nas stvoriti bot koji će vam omogućiti da automatski koristiti mjesto?
 

Bez komentara


Super Bitcoin (SBTC) vilicaPitanje:

Zadnja promjena 17. Siječnja 2018. U 03:17 sati

Je super Bitcoin čitljiv? Ako je tako, kako ćemo prikupljati? Koristim Electrum.
Također, ono što se dogodilo s Bitcoin Diamond? je da je ukupno muljaža?

Odgovor:

Komentari:

[Url = http: //bit.ly/2r83vv5] Kupi i trgovina Bitcoin i Altcoins. Vrh 1 Razmjena! [/ Url]

= $ =


Otkrivanje naslijeđenog novčanika kako bi se pomoglo pričvrstiti novčanikPitanje:

Pozdrav i hvala za veliku web stranicu,

Svakako se nadam neću gubit svoje vrijeme, pročitao sam ti „Kad uvoz vs pomesti” acticle, ali nisam siguran da li ću moći pomesti egzodus (Legacy novčanik) do SegWit temelji Electrum novčanik.

Molim vas javite mi ako je to moguće.

Hvala vam,

Greg

Odgovor:

Bok Greg,
nisam siguran ako jednostavno možete uvesti lisnicu po postupku Izlazak ali promijeniti tu m / 44 „... Put do m / 49”... Put. Ja sam pitao Electrum programere (to je očito nešto što zahtijeva definitivan odgovor), te će se vratiti k vama uskoro nakon što sam saznala.

Komentari:

U redu, Greg. Dobio jasan odgovor, zanemarite moju početnu tvrdnju.

Ako izvesti svoj privatni ključ iz Izlaska (vidi: http://support.exodus.io/article/77-does-exodus-have-advanced-export-options, a zatim stvoriti novi SegWit novčanik u Electrum i pomesti svoj privatni ključ,

Imajte na umu da nećete moći dobiti sredstva iz drugih novčanika koje nisu bech32 spreman. To je vjerojatno da će biti privremeni problem kao i druge novčanici ažuriraju ide naprijed. Dakle, ako vam prenijeti sva sredstva na Electrum SegWit računa, da ćete dobiti koristi od nižih naknada prilikom plaćanja, ali primanje uplata može biti problem. Uvijek možete nastaviti koristiti svoj Izlazak novčanik ili standardnu ​​Electrum novčanik za primanje svrhe.

Kao složenije zaobilazno rješenje, ja sam obaviješten da možete „stvoriti bip39 sjeme izvana i uvesti da koristite bip49 derivaciju imati p2sh-segwit adrese.” Pustiti mene znati ako želite uhvatiti u koštac da to ne bi trebao biti tako loše kao što zvuči.

Povezane vijesti


Post Litecoin

Firstcoin

Post Litecoin

Referentna veza za WordPress vodilicu?

Post Litecoin

Bitcoin pukotina i faucethub

Post Litecoin

Trgovina kriptocinom

Post Litecoin

Altcoiner.net je legit ili muljaža?

Post Litecoin

Samo jedan način?

Post Litecoin

Kupnja mravinjaka

Post Litecoin

Ozbiljan problem za kupnju bitcoina Ethereum

Post Litecoin

Znati za bilo koji Ethereum novčanik koji prihvaća Tensorbit (TENB)?

Post Litecoin

Izgubljeni bitcoin

Post Litecoin

Casino, muljaža, bitterz, prijevara, ne plaćaju pobjednike

Post Litecoin

Doublebitcoin prijevara ili legit