Brisanje od slanja maksimalnih sredstava novom novčaniku | Croatian.lamareschale.org

Brisanje od slanja maksimalnih sredstava novom novčaniku

Brisanje od slanja maksimalnih sredstava novom novčaniku

Pitanje:

Zdravo,

Upravo sam dobio nano S i ja napravio novi Electrum novčanik za to. Želim premjestiti sve iz moje druge Electrum novčanik na ovo.

U početku sam bio pravedan idući u poslati cijelu stvar pomoću max funkciju, ali onda shvati ima puno adresa promjene i trebao sam ih objediniti inače plaćaju visoku naknadu.

Je li lakše / jeftinije pomesti? Ili Jeli TX pristojbe isto?

Isto tako, ako sam brišući, kako mogu znati da li se moj novčanik Sredstva koristite više od jednog privatnog ključa i u tom slučaju, kako to može biti pometen?

Hvala unaprijed :)

Odgovor:

Hej Batman (tako cool imati Batman ovdje),
Što se tiče vaše drugo pitanje - ako koristite više od jednog privatnog ključa, nisam siguran da mi je jasno. Možete li objasniti?

Bez komentaraŠvicarska banka u vašem džepuPitanje:

Promatrao sam Bitcoin vijesti pod pokroviteljstvom BitMedia od siječnja. Oni oglašavati švicarska banka u džepu, tvrdi novčanik. Otišao sam na švicarske u džepu web stranice to provjeriti. Informacije bio uvjerljiv, a cijena je atraktivna. Ali nisam čuo ili vidio nikakve recenzije za ovaj novčanik bilo gdje drugdje. Znate li išta o ovom proizvodu? Biste li ga preporučili?

Odgovor:

Hej Pearl,
možete li molimo vas pošaljite mi link na stranice koje ste posjetili. Nisam siguran u kojem mjestu ste odnosi.

Komentari:

Stranica je tako dobar nada thatvit će nam pomoći s detaljnim informacijama o Bitcoins.


Swisscoin IPO obećao 1. Kolovoza 2017Pitanje:

Dobar dan 99bitcoin, želim iskoristiti ovu priliku da zahtjev i mi pomoći, kao i druge investitore kako bi saznali ili ažurirati nas, ako je to moguće o swisscoin (swisscoin.eu) od kojih sam investitor. Mi smo pouzdano informirani o swisscoin platformi da novac će početi kojima se trguje na javnom od 1. Kolovoza 2017. Godine, ali do danas sam još vidjeti novčić na coinmarketcap. Do danas sam još pročitati kakvih vijesti u vezi razloge zbog kojih je novac tek treba trguje kao što je ranije obećao na web stranici kovanice ili na vijesti dijelu armaturne ploče za investitore.
Vic.

Odgovor:

Bok Vic, mi ne stvarno imati bilo kakve informacije o Swisscoin, tako da nismo upoznati s pozadinskom pričom zašto ICO je odgođena. Možda možete pokušati pratiti s izravno razvojnom timu ili provjeriti društvenih medija kanala ako ostali korisnici znati više. Što se tiče buduće vrijednosti, predlažem da provjerite našu video o tome kako evaluirati altcoinand pokušati izvući svoj zaključak o Swisscoin.

Bez komentara


Označavanje autora osmrtnicaPitanje:

Bilo bi lijepo ako osmrtnica ulaz će odrediti autor članka u pitanje (gdje je dostupno), uz sve ostalo što se trenutno prikazuju. To bi riješilo problem nepoštene novinara i drugih „stručnjaka” prodaje nam što je u biti slobodan izbor, u kojem oni mogu igrati na „rekao sam ti” igra ako Bitcoin ne uspije, ili šutjeti ili čak izbrisati svoj izvorni članak ako Bitcoin postane veliki uspjeh. Bilo bi prisiliti te promašaj „stručnjaci” da su neke kožu u igri, i zauvijek biti odgovorni za svoje „stručne predviđanja” na temelju tih predviđanja uvijek su povezani s njihovim imenima i jedan Google pretraživanje daleko.

Odgovor:

Jon hvala na ponudi poboljšanje. No svi članci trenutno imaju vezu izvor na njih tako da mislim da saznate tko je autor bio je prilično jednostavan. Isto tako, ako se odlučite izbrisati članak uvijek postoji web Archivethat sprema sve što je ikada bio prenesen u mrežu.
Međutim, ja razumijem tvoj točku „jedan Google pretraživanje daleko” - ja ću pokušati uključiti ime autora unutar Google naslov barem kada je to moguće. Veliki savjet!

Bez komentara


Porez na dar?Pitanje:

Recimo moji roditelji u drugoj zemlji pošaljite mi 100 bitcoins.
Ja sam stanovnik Kalifornija.

Odgovor:

Bok Jake 
Regulacija Bitcoin je vrlo različit tretman u svakoj zemlji i postoje razlike između čak američkih država kako se odnose prema cryptocurrencies. Predlažem da pronaći lokalnog poreznog savjetnika koji je upoznat s digitalnim sredstvima i lokalnim propisima o Bitcoin na svom području.

Bez komentara


PorezPitanje:

Im američki državljanin i živi u Ca. Trebam platiti porez na IRS kada se bave s Bitcoin transakcija? Hvala vam.

Odgovor:

Bok Ahmad
Regulacija Bitcoin je vrlo različit tretman u svakoj zemlji i postoje razlike između čak američkih država kako se odnose prema cryptocurrencies. Predlažem da pronaći lokalnog poreznog savjetnika koji je upoznat s digitalnim sredstvima i lokalnim propisima o Bitcoin na svom području, a oni bi trebali biti u mogućnosti da vam pomogne.

Bez komentara

Povezane vijesti


Post Litecoin

Usporedba razmjene

Post Litecoin

Pozvati kod kod CoinAd?

Post Litecoin

1 hash

Post Litecoin

Kupnja bitcoina s debitnim kreditom paypal

Post Litecoin

Kako mogu kupiti i prodati valovitost u Pakistanu

Post Litecoin

Novčanik Bitcoins

Post Litecoin

Zbunjeni početnik 1

Post Litecoin

Bitcoinovu politiku povlačenja

Post Litecoin

Bitcoin mining na Linux Mint 32 bitnom ili 64 bitnom sustavu u pozadini moguć?

Post Litecoin

Novo u Bitcoin 1

Post Litecoin

Kako mogu prenijeti bitcoine iz Coinbasea u Mycelium novčanik?

Post Litecoin

Bitcoin Cash novčanik na novčanik Issuiranje pologa