Molim te | Croatian.lamareschale.org

Molim te

Molim te

Pitanje:

Ima li šanse da sam mogao dobiti da mi netko reći što učiniti... Ja početi s bebom korake poput uložiti neki način, ali nemaju znanje. Moram znati je li je i donts. I moram znati što učiniti, gdje ići kako bi ga i najmanji iznos trebam početi raditi s učiniti. U nije pametno ali ja znam svi resursi su mnogo razumjeti trebam ga više pojednostavljeno. Pomozi mi molim te. Ja sam izgubljen, ali stvarno bih pomoć i cijeniti to jako. Molim PM mene lcsphx @ yahoo. Com hvala i Bog te blagoslovio

load...

Odgovor:

Bok Lauren,
 


 

load...

Bez komentaraPriznata samo bogata kriptovaluacijaPitanje:

Dobro jutro gospodine, želim da mi pomogne shvatiti mogućnost da ovaj novac će ikada doći do pretpostavljeni cijenu 1billion EUR po novac.
Stranica je http: //www.thebillioncoin.infosir i njihovo trgovanje platforma je http://www.thebillioncoin.trade

Hvala unaprijed kao što sam čekaju svoj take gospodine.

Odgovor:

Pozdrav Michael, ja sam čuo milijarde kovanica (TBC), ali nisu uzeti dubok pogled u njega. Od prvi pogled čini se da je Ponzi shema, a ja vjerojatno ne ulagati u njega. Međutim, nisam provela bilo u analizi dubine, ali tako da se ne može sa sigurnošću reći. Predlažem da pogledate to Google resultsand pokušati izgraditi cjelovitu sliku za sebe. Pustiti mene znati što ste pronašli! Ofir

load...

Bez komentara


Prljava tajnaPitanje:

Zadnja promjena 25. Listopada 2017. U 01:55 sati

Vaš vodič je sada 2 godine starosti. Je li to još uvijek primjenjuje u 2017. Te će i dalje napraviti profit?

Hvala vam.

Odgovor:

Pa je stranica još uvijek radi, zar ne? :)
Osjećam da su opće smjernice prikazani u knjizi su još uvijek relevantni danas kao dobro. To je samo da je natjecanje postalo je teže.

Komentari:

Ja sam newbie i uživajte svoje stranice i njezin sadržaj. Hvala.


Pojava mjesta s ogromnim dobitkomPitanje:

Uz val tvrtki na internetu prikazuju ogromne profite na ulaganja kao što su 300%, 3000%, ect; kako se može znati pravi online tvrtke da ulažu u bez hassles.
Hvala.

Odgovor:

Hej Phillip sam uredio Vaše pitanje malo. U izvornom pitanju ste govorili o slavine kao ulaganja stranice. Slavine su web stranice koje daju daleko male količine Bitcoins, nisu investicijski stranice.
Ofir

Bez komentara


Kutija medija za prikaz captcha nije se pojavila za mene više od 2 tjedna, što da radim?Pitanje:

Mediji okvir za prikaz captcha nije pokazao za mene više od 2weeks sada što da radim?

Odgovor:

Bok, molimo pogledajte sve slavina pitanja komentar odjeljak na stranici slavina. Ako ste vlasnik slavina otvoriti potpornu ulaznicu putem dodatka.

Bez komentara


Zajednički fond simetrijePitanje:

Puno ti hvala za stvaranje 99 Bitcoin stranice. Informacije koje je korisno i lako shvatiti. Na napomenu da ono što je vaše mišljenje u vezi uzajamnog fonda simetrije. Fond nastoji diverzificirati svoje investicije preko različitih kovanica. Hvala vam na pomoći.

Odgovor:

Hej Gregory,
dobro, po mom mišljenju, to je nešto što svatko može učiniti za sebe bez plaćanja fond menadžer to učiniti za njih. Vidio sam Weiss izvješće iz neke Wall Street tvrtka, koja ocijenjeno cryptocurrencies prema nekim stvarno upitnih mjerenja... I jedini zaključak sam mogao izvući je da je Wall Street ne znaju svoj lakat iz rupe u zemlji kada je u pitanju kripto. Simetrija može biti bolji od Weiss ali ne bih kladio na to. Vjerojatno samo treba napraviti svoj vlastiti istraživanja i držati vlastite cryptos - to je sigurnije u svakom slučaju plus ćete uštedjeti tonu novca.

Bez komentara


Vrijednost u dolaru i vrijednost u jenuPitanje:

Upravo sada, vaše web stranice pokazuje vrijednost dolara i Yen vrijednost jedne Bitcoin je, dakle, moje pitanje je zašto je toliko različita vrijednost kada je u usporedbi normalno valuta tečaj između $ i ¥? U drugoj riječi, moram platiti oko 4000 $. Za jedan Bitcoin. Pravo? Ali, ako sam platio japanski jen, ja mogu samo platiti oko ¥ 27.864. Za isto jedan Bitcoin, je li to točno bivši ??? ¥ 27.864. To ravno konvencionalna mjenjačnica bi biti oko 255 $. To me čini zbunjen.

Hvala na vremenu.
Najbolje,

Yoshi.

Odgovor:

Bok Yoshiyuki,
Naša stranica prikazuje cijenu Bitcoin u četiri različite valute: američki dolar, kineski Yuan, Euro i britanske funte. Cijene prikazane ovdje su tržišne cijene navedene na Cryptocompare hranjenje iz raznih razmjene koje trgovanja koji valutni par. Tečaj na određenu zamjenu može se razlikovati od toga i morate uzeti u obzir i druge faktore kao što su vrijeme i pristojbe, kao dobro. Možete pročitati o Bitcoin arbitraža mogućnosti u ovom članku.

Bez komentara

load...

Povezane vijesti


Post Litecoin

Možemo kupiti bitcoine od vas

Post Litecoin

Besplatni Bitcoins?

Post Litecoin

DasCoin - DasPay - je to pravi kriptoturen

Post Litecoin

Vidim 2 transakcije na vezi transakcije koju ste mi poslali - zašto?

Post Litecoin

Bitcoin atm 2

Post Litecoin

Mogu li koristiti svoje kućno računalo na moje bez nanošenja problema s mojim OS ili drugim programima

Post Litecoin

Kupnja mravinjaka

Post Litecoin

Upit za transakcijsku naknadu - Bitcoin Core novčanik

Post Litecoin

Ozbiljan problem za kupnju bitcoina Ethereum

Post Litecoin

Znati za bilo koji Ethereum novčanik koji prihvaća Tensorbit (TENB)?

Post Litecoin

Coincheck promocija?

Post Litecoin

Kako zamijeniti doge novčiće za dolare?