Videozapis je bio dobar | Croatian.lamareschale.org

Videozapis je bio dobar

Videozapis je bio dobar

Pitanje:

Ja sam još uvijek pokušava zamotati glavu oko toga. Pa tko drži knjigu i gdje se naš papirnati novac ići? Isto tako, čovjek u video, da li ste jedan.

Odgovor:

Bok Chuck
Vaš papirnati novac ide onome tko ti je prodao bitcoins, to bi mogao biti razmjena ili pojedinac, ovisno o kupnji metode. Knjigu je hardverski novčanik koji držite... Osim ako misliš na Bitcoin blockchain, koji se ponekad karakterizira kao „javna knjiga”. U slučaju potonjeg, svi ljudi koji vode cijelu Bitcoin novčanik ima kopiju knjige.

Bez komentaraThebillioncoin.infoPitanje:

Ja sam nedavno upoznati s ovom „cryptocurrency”, ali i dalje sam skeptičan oko njegovog opstanka. Imate li pojma kako je čitljiv je to? Je li to stvarno cryptocurrency ili samo Ponzi kao što neki tvrde? Biste li savjet ulaganja u njega? Hvala unaprijed kao što sam čekaju svoj odgovor.

Odgovor:

Bok,
ja sam čuo puno o tome i iz vrlo brzi pogled to nije nešto što bih uložio moj novac u. Ne mogu reći ništa za sigurno, jer nisam išao u preduboko, ali čini se da je još jedan „hypecoin” da nema ništa konkretno iza njega. Samo moja dva centa, ne uzeti ovo kao bilo koji investicijski savjet.

Bez komentara


Thunderbit.io je microhash ponovno rođenPitanje:

Microhash.net je muljaža trčanje do 20. Kolovoza, a njegovo povlačenje preklapala s thunderbit.io koja je kopija. Ne ulagati. To je isto.
ako ste izgubili novac to prijaviti policijskoj / FBI. Nemojte pretpostavljati da znaju. Ako želite Bitcoin zajednicu koja funkcionira za novozaposlene prijaviti ovu vrstu prijevare na policiju u suprotnom će samo nastaviti truju BTC zajednicu.

Odgovor:

Bok Ana,
hvala za dijeljenje informacije o ovim stranicama. Ako ste ikada u nedoumici je site je čitljiv ili muljaža, predlažem da koristite Bitcoin Prijevara Testtool izvući svoj zaključak.

Komentari:

Thunderbit.io njegove prijevare na istog vlasnika sa microhash.net biti cerrefull i dont ulagati
preporučiti pridružiti ovdje http: //future.bitcoinmaker.xyzis čitljiv stvarno platiti

ThunderBit je otišao.
Danas je prvi dan

Ja sam počeo s https: //lunarbit.ltdit's dobar kao ovo zapravo


Vremenske razlike i 120 zahtjeva preko 24 sataPitanje:

Bok!
Već dosegla 120 zahtjeva jučer. To je granica tijekom 24 sata pravu? Sada želim ponovno početi tvrde, ali ne znam vremensku differnece između nas i stvarno ne mogu reći koliko bih trebao ponovo početi. Ja sam iz Filipina. Nadam se da je poruka ili dio koji nam može pomoći da znam da li da je sigurno opet tvrditi za sljedeći dan / nakon 24 sati. Hvala i Godbless.

Odgovor:

Bok Kaye,
Granica od 120 zahtjeva je primjenjiv za prozor 24 sata, nije povezan s bilo kojim vremenskim zonama.

Bez komentara


SavjetPitanje:

Moje pitanje je jedan što je nekoliko savjeta za početak Bitcoin korisnika i 2. Kako ću znati kada kupiti kako bi se povećala dobit Ja sam trenutno koristi Coinbase kupiti prodati i zadržati moju Bitcoin

Odgovor:

Bok Sean,
rekao bih da je najbolji mogući Bitcoin savjet je da se hardver novčanik i preciznu sjeme backup i držati da je vrlo siguran. To će vas spasiti od svih vrsta potencijalnih gubitaka zbog krađe, zlonamjernih programa, kvara opreme i slično.

Bez komentara


Za Ofir Beigel, gdje mogu kupiti bitcoin u Izraelu?Pitanje:

Zadnja promjena 17. Prosinca 2017. U 10:38 sati

Ja sam izraelski državljanin i žele ulagati u bitcoin i drugim kripto valutama. Vidim da neki razmjene ograničiti samo stanovnika SAD. Postoji li razmjena koja ne ograničava ne-prebivalište u SAD? Također imam kanadski građanstvo da Hep-ove.
Neki savjet?

Odgovor:

Bok Sharon,
Ofir

Bez komentara


Praćenje kriptekune u stvarnom vremenuPitanje:

Da li postoji funkcija u Excel ili Google tablicama koje će pratiti cijene cryptocurrency u realnom vremenu? Imam proračunske tablice koje se povezuju s Yahoo financija za praćenje moj portfolio dionica. Želio bih učiniti s mojim portfelja valuta u Poloniex - ili nekako povezati s podacima koje koristi coinmarketcap.

Odgovor:

Bok Gary,
morate koristiti API ključ razmjenu i razvijati nešto za svoju ruku, kao ta funkcija trenutno ne postoji u Poloniex izravno izdvojiti stvarne podatke o vremenu u Excel. Hereyou može financirati neke dodatne resurse o tome kako primijeniti web upita u Excel izvor u stvarnom vremenu Bitcoin podataka o cijenama. 

Bez komentara

Povezane vijesti


Post Litecoin

Kako započeti s miningom s Antminer s9 nakon kupnje rudarskog stroja? TQ

Post Litecoin

Acepting bitcoin za konzultantske usluge

Post Litecoin

Kako mogu koristiti Bitcoin za svoju web lokaciju e-trgovine?

Post Litecoin

Znati za bilo koji Ethereum novčanik koji prihvaća Tensorbit (TENB)?

Post Litecoin

Mogu li kupiti BTC bez mobitela?

Post Litecoin

Kako se sigurno pohranjuju altcoins?

Post Litecoin

Pozvati kod kod CoinAd?

Post Litecoin

Dobivanje novca od prijevare

Post Litecoin

Recenzije za coins.com. og

Post Litecoin

Etereum zamrzava

Post Litecoin

Paytrading.org

Post Litecoin

Pregled Bitcoina o kockanju