Trgovina kriptocinom | Croatian.lamareschale.org

Trgovina kriptocinom

Trgovina kriptocinom

Pitanje:

Bok Ofir,
Nir

Odgovor:

Bok Nir, predlažem vam da počnete s čitanjem naše guideto Bitcoin trgovanje. Prije skakanja u trgovanju predlažem vam učiniti neke istraživanja na tržištu, a možda početi s demo račun kako bi bili sigurni da je samo početak riskirajući svoj novac kada uvjeren sa svojim znanjem. 

Komentari:

Bok Parveen, možete se prijaviti na naš ubrzani tečaj za slobodne i saznati o Bitcoin. Možete se registrirati ovdje: https://99bitcoins.com/subscribe-to-newsletter/

Ja sam bio čitanje kroz web trgovanja cryptocurrency želim kako se mogu pridružiti i kako se to radi.Trading Bitcoins s Coinbase u NigerijiPitanje:

Zadnja promjena 19. Prosinca 2017. U 06:55 sati

Pozdrav,
bio sam pokušava trgovati preko Coinbase mjestu, te je rekao kupuje nije dostupan u Nigeriji.

Ako je tako, kako mogu dobiti moj novac?

Odgovor:

Bok,
 

Komentari:

Dobro poznati na Reddit i BTCTalk kao BTC Trader, imate paypal / banka žica ili kreditna kartica? Ako je tako ja mogu dobiti BTC na 90% troškova.

E-mail mene, zemlja ne smeta ja kupiti od Coinbase i prodati vama, pokazat će ugled prvo

Pokušao sam trgovanje na Bitcoin, ali nisu dostupni u Nigeriji, molimo kako mogu trgovati

Pročitaj ovo:
https://99bitcoins.com/buy-bitcoins-cash-using-local-bitcoins/

Kako trgovati s lokalnim Bitcoin?


Trgovanje iz Bosne i HercegovinePitanje:

Gdje mogu kupiti i prodati cryptos ako sam stanovnik Bosne i Hercegovine? Svaka razmjena idem držati udaranje neravnine i prepreke. Stvarno želim početi raditi s kripto valutu, ali smo blokirani ionako idemo? Je li moguće da je moja jedina opcija je eBay?
Želim početi rudarstvo da ali gdje bih ja gotovinu zarade? Ja sam potpuni noob, ali ja želim učiti i raditi, a što je dolar osvetnik kaže da biste dobili daleko od sustava

Odgovor:

Bok Radenko,
u smislu Bitcoin mining, predlažem da počnete čitajući ovaj članak.

Bez komentara


Trgovanje bitcoinom?Pitanje:

Ima li nešto što možemo trgovati u bitcoin očekuju valutni par ?? Koje su različite skripte imamo u trgovini u bitcoin, primjer možemo direktno trgovati BTC index futures / mogućnosti (poziva i stavlja)
Žao mi je ako thhis je glupo pitanje

Vaš pitati ništa doesnot dati nikakvu potvrdu da li post podnosi ili ne, plz provjerite ur code.it samo sjedi tamo i mi r ne siguran ako post je objavljen ili ne

Odgovor:

Hej Isuse - vi u pravu su u vezi dodatka kod - Ja ću dobiti ovaj fiksni ASAP hvala.
Što se tiče vašeg pitanja - ovdje je potpuni vodič o Bitcoin CFD tradingthat može vam pomoći trgovati ovaj valutni par, mislim da je ono što si tražio.

Komentari:

Hej,
Obično je najbolje odabrati jedan od većih razmjene (tj GDAX, Kraken, Bitstamp) i koristiti njihove cijene kao vodič. Također možete koristiti BitcoinAverage.com dobiti prosjek od svih burzama.

Prilično mnogo gore veza pokriva većinu mojih sumnji na trgovanje bitcoin. Moj sljedeći pitanje bi bilo,
4) kao i Google Finance, je li moguće da se Bitcoin O, L, H., Zatvori vrijednosti u tablici na recimo 1 min vremenskom okviru

Valjda imaju pucati puno glupih pitanja, probajte odgovoriti ako ima smisla you.lol.your web dosad sam našao pravu imovine u razumijevanju bitccoin concepts.thanks za svoj trud


Trgovanje novcem za nekog drugogPitanje:

Bok;
Ja sam zainteresiran za alguin doživjeli kao što mi upravljati neki kapital u forex, binarne opcije, itd

Odgovor:

Hej Orlando,
pretpostavljam postoje neke usluge kao što je ovaj, ali nisam upoznat s bilo kojim od njih, tako da neće biti u mogućnosti da vam pomogne tamo, ispričavam se.

Bez komentara


Naknada transakcije i MicrowalletPitanje:

Pozdrav, želio bih pitati o naknadama za transakcije i microwallet. Ja planiram prenijeti 0.036 Bitcoin od moje stare novčanik na moj novi novčanik, međutim, moj stari novčanik ima fiksnu naknadu od 0,0002 bitcoin, a ja ne mogu promijeniti naknadu. Bojim se da je naknada će biti preniska i zapeti u blockchain. No, što ako ja prenijeti Bitcoin na mom starom novčanik na microwallet provider ?? će moj posao biti potvrđena normalno, ili će zapeti? Hvala vam

Odgovor:

Bok Tommy Jip,
jedna stvar koju možete učiniti je uvoz (ne pomete, jer to će zahtijevati transakciju) privatni ključ iz svog starog novčanik na novom, koja vam omogućuje da postavite prilagođeni naknadu. Ako li mi reći što je vaš trenutni novčanik, ja mogu pomoći dalje.

Bez komentara

Povezane vijesti


Post Litecoin

Jesu li njihovi posvećeni rudari etereuma?

Post Litecoin

Zlatni sindikalni novac

Post Litecoin

Ulaganje $ 100K USD u bitcoine. Najbolje prakse?

Post Litecoin

Coincheck promocija?

Post Litecoin

BitPay App

Post Litecoin

Je li poželjno kupiti bitcoin gotovinu sada?

Post Litecoin

Litecoin

Post Litecoin

O Rudarstvo

Post Litecoin

DasCoin - DasPay - je to pravi kriptoturen

Post Litecoin

Bitcoin Uvjeti

Post Litecoin

Referentna veza za WordPress vodilicu?

Post Litecoin

Brisanje od slanja maksimalnih sredstava novom novčaniku