Ažuriranje novčanika uzima dobne granice | Croatian.lamareschale.org

Ažuriranje novčanika uzima dobne granice

Ažuriranje novčanika uzima dobne granice

Pitanje:

Preuzeto sam Ethereum magla novčanik, a prvo predstavljanje je započeo s održavanjem blok lance. Isprva update je bio brz, ali više je potrebno sporije ažuriranje postaje. Ja sam već treći dan kad je moj novčanik gotovo non-stop ažuriranje i nisam ni napravio to kroz 2 trećine puta, neki puta se zaustavlja samo za cijele minuta.

Ima li nešto što mogu učiniti kako bi se ići brže?

Odgovor:

Bok Alex,
iako nismo naišli na ovo pitanje izravno, vidim par drugih korisnika žalili na isti problem na Ethereum Stack Exchangeand GitHubforums. Predlažem vam da provjerite ove teme, ako postoji rješenje za vas.

Bez komentaraNovčanik u zamjenuPitanje:

Dobar dan. Hvala za video. Ukratko ono što je razlika između razmjene Bitcoin i vaš novčanik. Vaša Bitcoin također raste u novčaniku, trebate novčanik? što ja razumijem od ljudi ako koristite Luno depozit novca od svoje banke na njihov račun, a zatim kupiti Bitcoin, a to ide gore i dolje prema markets.Where ne novčanik dolaze u

Odgovor:

Bok Anton, 
ovo je dobro pitanje kako pohranjujete Bitcoin na burzi u novčanik, kao dobro. Razlika leži u različitim vrstama novčanike. Razmjena smatraju vruće novčanike, što znači da se novci koji su online, a tu su i hladne novčanik mogućnosti za offline rješenja. No, u oba slučaja, pohraniti bitcoins koja vrijednost mijenja s vremena na vrijeme po potražnje i ponude na tržištu. Možeš


Novčanik s, iz transakcija blockchainPitanje:

Pozdrav, njegova je dok sam čitao svoje stranice, a samo ovih dana im u potrazi za nešto ja ne mogu naći još, ja sam htjela pitati o izmjenjivača s izvan blockchain transakcija, koliko ja znam Coinbase ima ovu vrstu transakcija između njihovi novčanici, pitam se, ako theres bilo koji drugi novčanik usluga radi istu stvar?
Znate li bilo koji novčanik da neka poslati malu količinu satoshis kroz one iz blockchain transakcija između istih korisnicima usluga novčanik?

Odgovor:

Hej Ana lijepo da zadovolji vas :)
Mislim da postoje neki novčanik kao Blockchain.info koji će vam poslati manje od 10.000 Satoshis, ali s današnjim naknade će to biti vrlo skupo.

Bez komentara


Novčanik s ponavljajućim plaćanjemPitanje:

Znate li novčanik postoji koji može automatski poslati fiksni iznos USD na Bitcoin adresu automatski dnevno? npr Pošalji 5.00 USD u 8 ujutro svaki dan na određenu Bitcoin address.I koristim Coinbase to postići, ali rudar naknada previsoka biti jako korisna za male iznose, a ja ne mogu promijeniti naknadu. Ne treba mi brzo potvrdu transakcije tako da minimalna naknada će biti savršen.
Hvala

Odgovor:

Hej Francois,
 

Bez komentara


NovčaniciPitanje:

Pozdrav, g Offir.
I kao dobar kao pregled Coinmama je pregled drugih na to je zastrašujuće.

Odgovor:

Bok Oluseun, 
postoji nekoliko različitih vrsta walletson tržište i papira novčanici se smatra vrlo sigurno rješenje ako ga postaviti na siguran način. Predlažem čita članke, jer to može biti koristan za vas.

Bez komentara


Novčanici i razmjenePitanje:

Bok,

Ja sam novi korisnik. Gledajući nakon kupnje ETH, a sada Iv'e dobio malo problem.
Mogu li zadržati novac na burzi mjestu (a ne unutar „novčanik)?

U osnovi mislim početi s razmjenom male količine i vidjeti kako to ide. U budućnosti ja planiramo imati račun u novčanik, ali samo za početak

Mnogo hvala
Oren.T

Odgovor:

Bok Oren,
možete kupiti Ethereum bez novčanika, samo kupnjom direktno na exchangeand pohranjivanja tamo. No imajte na umu da nije siguran da držite novac u zamjenu za duži vremenski period. Možeš


Novčanikova recenzijaPitanje:

Bok, hvala za sve prethodne novčanike mišljenja. Nedavno su neki od Bitcoin novčanika je najavio, da moraju obustaviti uslugu na debitnih kartica za korisnike koji žive izvan europskog teritorija. Hoćete li da bi bilo koji novi pregled za userd izvan Europe? Čini se, da su sve tvrtke pripremaju nikakvu alternativu, ali tamo nije bilo svježe informacije o tome. Thnak vam unaprijed.

Odgovor:

Bok Irina,
Hvala za spomenuti ovaj važne informacije. Čini se da su sljedeće Bitcoin debitne kartice više ne rade za većinu zemalja izvan SEPA zone: BTCC, Bitwala, Xapo i Shakepay. Članak svakako treba ažurirati uključiti ove važne informacije. Obavijestio sam vlasnik web-ovog pitanja, a mi ćemo dalje istražiti problem.

Bez komentara

Povezane vijesti


Post Litecoin

Videozapis je bio dobar

Post Litecoin

Kako mogu prenijeti bitcoine iz Coinbasea u Mycelium novčanik?

Post Litecoin

Nezaposleni! Tražite posao povezan s bitcoinom

Post Litecoin

Mogu li koristiti svoje kućno računalo na moje bez nanošenja problema s mojim OS ili drugim programima

Post Litecoin

Crtež novčanika

Post Litecoin

Prijenos na Binance

Post Litecoin

Kako čitati glasnoću na burzama

Post Litecoin

Stope neuspjeha

Post Litecoin

Kako napraviti Block Explorer CryptoCoin

Post Litecoin

Veza između Exodus novčanika do Ledger Nano S

Post Litecoin

Najbolje mjesto za kupnju bitcoina u Indiji po tečaju?

Post Litecoin

Bitcoinovu politiku povlačenja