Novčanici | Croatian.lamareschale.org

Novčanici

Novčanici

Pitanje:

Ja kupujem broj cryptocurrencies na tjednoj osnovi s namjerom da ih jednostavno drži - možda za mnogo godina. Nemam namjeru da ih koristiti za kupnju, da ih šalju bilo gdje, ili trgovanja i tako mi treba sigurno parkirno mjesto za one koji osigurava sigurnost i privatnost. Valute Zainteresiran sam u ovom trenutku Bitcoin, Ethereum, Litecoin, crtica, Ripple i Golem.
Nadam se da mogu pomoći

Al

Odgovor:

Bok, Al, 
imamo articleabout najbolje Bitcoin novčanike na tržištu, nekoliko ovih novčanika, kao Ledgerand Trezoralso podržava gore navedene altcoins kao dobro. Možete provjeriti naše recenzije o njima previše.

Bez komentaraŽelite kupiti Cryptos NEM & XRP iz Kuwait pomoću DEBIT karticePitanje:

Dragi stručnjaci,
I m potpuno novi pčela u kripto svijetu. Nedavno sam dobio zainteresirani za ovu kripto currecncies nakon čitanja nekoliko članaka. Nakon što prolazi kroz webu puno, odlučio sam početi s NEM, XRP kao početak i držati ga u novčanik za dugo razdoblje... Ali im zbunjeni o kojima razmjena \ novčanik odabrati koji podržava ove valute i zemlju. Ti r moje upite u nastavku

  1. Predložiti novčanik trebam odabrati koji podržava ove valute
  2. Predložiti izmjenu koja trguje na tim valutama i dopustiti da se kupiti pomoću debitnih kartica iz Kuvajta

Pozdrav

Odgovor:

Bok Nabeel,
 

  1. Predlažem uzimajući bilo koji tip novčanik koji je naveden na službenim stranicama za ove cryptos. Ukoliko namjeravate kupiti znatan iznos, onda je najbolje da biste dobili softver novčanik koji radi na računalu. Online novčanici su niske sigurnost i mobilni novčanici nisu puno bolje, no njihova praktičnost može biti pogodna za male količine vrijednosti. Također možete provjeriti multicurrency novčanike kao Jaxx i Izlasku da li oni podržavaju obje ove kovanice.
  2. Da, ja predlažemo da koristite bilo CoinMama razmjena ili BitFils brokera. Obje usluge prihvaćaju debitne kartice u Kuvajtu. Međutim, oni samo prodaju Bitcoin... Pa kupi Bitcoin onda možete poslati na bilo cryptocurrency razmjene koji podržava XRP & NEM kako za swap BTC za njih. Preporučujem ovu metodu kao što sam ne svjestan od bilo altcoin razmjene pogodnim za lokacije i načina plaćanja. Neki dobar kripto pretvorbe usluge Shapeshift i Changelly i neke dobre kripto razmjene su Poloniex i Bittrex. Sve ove web stranice bi trebao zahtijevati samo e-mail adresu na većini kako bi se omogućilo trgovanje.

Bez komentara


Želite kupiti nekoliko kripto valutePitanje:

Zadnja promjena 21. Prosinca, 2017 na 12:06

Bok Steven,
vaši prijedlozi će biti visoko poštovati.

Hvala,
Rohit

Odgovor:

Hej Rohit,
kao i za kupnju tih kovanica, najlakši put je stjecanje Bitcoin - možda putem Kraken.com ili QuadrigaCX.com koji su i prihvatiti CAD - a zatim razmjenu BTC za ove ALTS na burzi kao Poloniex.com ili Changelly.com.

Komentari:

Hvala Steven za odgovor, ja u potpunosti razumiju rizik koji su uključeni u kripto valutu, ali bez dobitka bez bola će morati riskirati, želim uložiti oko 10k u njemu pa sam mislio o kupnji 10 različitih valuta $ 1000 svaki i ostaviti ih za godinu dana ili tako, čak i ako se na to klikne onda ću biti bogat.......ili druga mogućnost je da se ulaže $ 2000 svaki u 5 različitih valuta što predlažeš, a može pokupiti 5-10 valute za mene kao što ja mislim da imate dobro poznavanje svih valuta, moje trenutne pijucima su Bitcoin, Bitcoin Novac, Bitcoin Gold litecoin, Etherum i Monero
nemojte brinuti o gubitku, ja u potpunosti razumijem da je potpuno nova era i puno neizvjesnosti je tamo.

Hvala


Želite znati o hostinguPitanje:

Što hosting koristite ili preporučiti mi niz pokrenuti blog vezane za Bitcoin? Želim pisati o Bitcoin Indiju.

Odgovor:

Pozdrav Jatin,
Sretno!

Bez komentara


Upozorenje o WIREX naknadiPitanje:

Samo upozorenje o WIREX naknade koje su vrlo visoke.
Sličan posao koji radi debitnih kartica je kripto plaća čija naknada baza je znatno niža.

Odgovor:

Bok Jonathan,
hvala za dijeljenje svoju priču s Wirex. Nisam siguran ni što je visoka naknada koje vidite na transakcije. Ti bi mogao provjeriti ID transakcije na blockchain a naknada za transakciju je transparentan za svakoga, možda možete povećati kako bi Wirex kao dobro.

Bez komentara


Webcoin koji će se koristiti na webhits.ioPitanje:

Zadnja promjena 24. Studenog 2017. U 06:18 sati

Je li to ICO čitljiv? U Webcoin tokeni oni nude moraju biti održan u Waves novčanik na https://wavesplatform.com/

Odgovor:

Bok Es,
to je stvarno teško dati definitivan odgovor. Izgleda da se iznad ploče iz svoje web stranice i nisam čuo niti muljaža izvješća, ali ako ste Insider projekt zaista nema načina da znam sigurno. Ja općenito savjetuju ljude da budu oprezni s ICOS a ovaj nije iznimka. Ne stavljajte bilo više novca nego što si možete priuštiti da izgubite.

Bez komentara

Povezane vijesti


Post Litecoin

Firstcoin

Post Litecoin

Ulaganje u srednju školu

Post Litecoin

Cointherum

Post Litecoin

Možemo kupiti bitcoine od vas

Post Litecoin

Hardver

Post Litecoin

Postavljanje slavine kroz svoj videozapis za Guidence

Post Litecoin

Možete li mi predložiti neku pravu, pravilnu poslovnu lokaciju oblačnih rudnika

Post Litecoin

Novčanik Bitcoins

Post Litecoin

Kako dodati minimalnu količinu na isplatu u paketu za bitcoin

Post Litecoin

Doublebitcoin prijevara ili legit

Post Litecoin

Kupite Bitcoin s Walmart poklon karticom

Post Litecoin

Odvojio sam 300 $ USD kao svoj proračun na rudarstvu