Što je Bitcoin i zašto su banke i tijela za provedbu zakona u pitanju? | Croatian.lamareschale.org

Što je Bitcoin i zašto su banke i tijela za provedbu zakona u pitanju?

Što je Bitcoin i zašto su banke i tijela za provedbu zakona u pitanju?

Pitanje:

Možeš li molim te objasni mi kako u običnom i jednostavnom engleskom o tome što Bitcoin je i zašto bi se zabrinuti banke i tijela za provedbu zakona u vezi toga? Hvala.

Odgovor:

Odlično pitanje Jake,
mislim da su mnogo razloga da oni mogu biti zabrinuti, ali ovdje su neke mogu sjetiti:

  1. Bitcoin ponekad se koristi u nezakonite svrhe (baš kao i bilo koji drugi oblik novca), a umjesto rješavanja stvarni problem (dobavljači) pokušavaju uhvatiti u koštac način plaćanja. To je u osnovi isto što i reći „ljudi koriste novčanice za kupnju droge, pa ćemo zabraniti novčanice”.
  2. Bitcoin je u osnovi neprovediva, što znači da nitko ne kontrolira - i to plaši puno vlasti. Po mom mišljenju to ih plaši ne nužno iz pravih razloga. Način na koji ja vidim da su uglavnom u pitanju gubljenja svoju moć i autoritet. Ovdje je stvarno super talkby Andreas Antonopoulos objašnjavajući ovo pitanje malo više u dubinu. 

Naravno, ako ih zamolite da će vjerojatno reći da je to valuta koristi silovatelja, dilera i kriminalaca. To je u osnovi tvrdnja koja dolazi od bilo koje nove remeti tehnologije (to je ono što je i rekao o Internetu u svojim ranim danima).

Komentari:

Mislim da će banke biti zabrinuti zbog toga što:
2. Fiat valuta je bio razmjena u Bitcoin koji uzrokuje ih izgubiti novac na naknade

Provedba zakona bi se zabrinuti zbog:
2. Neprovedivim valute - teško kontrolirati / zaustaviti ljude da korištenjem

Nadam se ovo pomoglo malo

Pozdrav Ofir,

Koji su najvažniji zabrinutost da bi Bitcoin uzrokuju za banke? Osim što je vrlo teško regulirati i kontrolirati? Bilo 4 do 6 razloga u običnom jednostavnom engleskom bi bilo sjajno.

Pokušavam staviti to zajedno u PowerPoint slajd koji bi stvari u običnom i jednostavnom lako razumjeti svaki dan engleskom.

U ovom trenutku sam zadržao boda objasniti zašto su u pitanju obje banke i tijela za provedbu zakona, ali ja sam ne siguran ako postoji dovoljno velike važne točke koje bih trebao napraviti na 2 odvojena stakalca umjesto:

EG 1. Tobogan, navodeći glavne točke zbog čega su u pitanju banke, a onda na drugom slajdu navodi točke zašto tijela za provedbu zakona u pitanju.

U ovom trenutku sam ga na 1. Slajd kao što je ovaj, sa 3 glavne točke, a ja uvijek pokušati zadržati 6 natuknica maksimalno:

Zašto su banke i tijela za provedbu zakona u pitanju?

-Bitcoin je teško ili nemoguće regulirati
-Bitcoin može poremetiti vrijednost pravog novca

Sve dodatne savjet je mnogo poštovati. Nisam bila sigurna hoće li biti dovoljno valjanih glavne točke kako bi bilo za kategoriju (banke, za provedbu zakona); više od 6 bodova za obje kategorije, ako se ne bih sve to držati na jedan slajd.

Vidio sam neke članke kad sam googled zašto su banke zabrinuti bitcoin? Ali oni nisu bili organizirani i jasno pomoću natuknica jasno istaknuti sviđa kako si to jasno objasnio mi je u običnom engleski.

Kao što je ovaj na primjer: „Zašto su bankari se boje Bitcoin je utjecaj lako, to će dovesti do valova preko financijskog sektora, što će stvoriti nove pobjednike i gubitnike, a to će vjerojatno decentralizacija bankarske usluge i stvaranja mikro tržišta u mjeri? nije vidio od napretkom naturalne privrede i tržišne ekonomije u kombinaciji. U stvari, to je ono što je internet od vrijednosti je sve o-brisanjem razlika između bartering, novca i razmjeni usluga u bilo kojem tržištu. Nakon svaka potencijalna dobra ima financijski trgovati i pohraniti ekvivalent, „a Bitcoin”, ako će, trgovina će eksplodirati u bezbroj pravaca nemoguće predvidjeti sadašnjim algoritmima. Posrednici će doći i otići, a krajnji točke razmjene čvorova će postati važnija. Za mnoge bankara, to je zastrašujuće. Za sve ostale to je vjerojatno prilično oslobađajuće.” odavde: http://fortune.com/2014/11/20/why-banks-fear-bitcoin/

Kao što možete vidjeti da je objašnjenje bilo jako razvučen, a ne svaki dan običnom engleski. No, ono što ja razumijem iz toga je da će to narušiti vrijednosti pravi novac u stvarnom svijetu.

Još jednom je nešto bolje ovdje: http://www.coindesk.com/real-reason-banks-dont-like-bitcoin/

Hvala vam što ste mi stvarno poštovati vaša pomoć.

Povezane vijesti


Post Litecoin

Ligitimacy of bitcofarm.com

Post Litecoin

Problem s isplatama i XAPO-adrese na 99bitcoins.com

Post Litecoin

Pregled Bitcoina o kockanju

Post Litecoin

Bitcoin Cash novčanik na novčanik Issuiranje pologa

Post Litecoin

Pozvati kod kod CoinAd?

Post Litecoin

Izgubljeni bitcoin

Post Litecoin

Kupnja mravinjaka

Post Litecoin

Kako dodati minimalnu količinu na isplatu u paketu za bitcoin

Post Litecoin

Sigurnosno pitanje o novčanicima na računalu

Post Litecoin

Molim te

Post Litecoin

Trgovina kriptocinom

Post Litecoin

Referentna veza za WordPress vodilicu?