Kakav je posao s Dashom? | Croatian.lamareschale.org

Kakav je posao s Dashom?

Kakav je posao s Dashom?

Pitanje:

Bok ja sam s obzirom uzimajući u Dashcoin rudarstvo. Već sam rudarstvo BTC i LTC i dodavanjem dodatnih rudara u oba novac je jednostavno preskupo / teško naći.
Hvala!

Odgovor:

Zadnja promjena 24. Studenog 2017. U 06:20 sati

Hej Bruce
Za odgovor na vaše pitanje, napisao sam članak o Bitmain je D3 Dash rudara. Možete ga pronaći ovdje:

Pregled Antminer D3 - crtica ASIC X11 rudar


Što se tiče bazena, ja bih predlažemo da koristite bilo koji od onih navedenih na službenim stranicama Dash-a - to bi trebalo biti sasvim čitljiv:

Nakon što nikada minirano crtica, ne mogu vam dati bilo kakve dodatne savjete, ali nadam se da ti linkovi će vam pomoći.

Bez komentaraŠto je to hiper?Pitanje:

Ako imate male frakcije u bitcoin, kako možete kupiti robu? Ako nisu bili dovoljno sretni da uče o bitcoin u 08, ili kad god je zlatna groznica hit, kako to može biti bolje za društvo? Kako možete napraviti one male frakcije u Bitcoin rade za vas? Jesu li ljudi spremni kupiti svoje male frakcije bitcoins? Imam nekoliko aplikacija koje mi plaćaju / daj mi male frakcije, jedna je isplatila već, ali je svrha raditi na 1 cijelo bitcoin? Upravo sam saznao bitcoins prije oko tri dana. Tada sam dobio groznicu. Kako radite na rotators? Hvala vam unaprijed za uzimanje vremena za čitanje kroz moja pitanja i odgovore.

Odgovor:

Zadnja promjena 15. Listopada 2017. U 10:01 sati

Bok Angela, imamo pagesummarizing tvrtkama koje prihvaćaju Bitcoin kao plaćanje. To ovisi o proizvodu koji želite kupiti, vi svibanj biti u mogućnosti provesti samo malu količinu novca, kao dobro. Također možete prodati svoje kovanice na burzama, te se prihvaća transakcije za čak male količine Satoshis. Regaring za Bitcoin rotators, predlažem vam da pročitate ovaj articleabout zarađivati ​​novac sa slavine, to može biti korisno za vas.  

Bez komentara


Kada ću podijeliti BTC iz BTG-a u svoj novčanik?Pitanje:

Bok, sudjelovao sam u Bcash Splita u mom Electrum novčanik s uputama objavljenim na 99bitcoins i to je radio super. Sada sam shvatio da je Bgold podjela je došlo, ali novci nisu raspoređena. Ja inače ne bi smetalo čekanje, ali postoji još jedan vilica dolazi (S2X) i čini se kao da će komplicirati stvari, jer bih htio podijeliti s tamo i tu je cijela ova stvar s replay zaštitu. Dakle, je li moguće podijeliti Bgold iz BTC u mom Electrum novčanik isti kao i prije? Trebam li čekati dok se kovanice distribuirati? Kako ću znati kada je to? A što ako se to ne događa tek nakon sljedećeg tanjura? Imam prilično osnovno razumijevanje replay zaštite, ali čini mi se da neće biti ni na koji način da se sigurno oporaviti sve moguće slobodno distribuira Bgold i S2X.

Odgovor:

Hej ELES,
 

BLOG


Do njihova glavna mreža je gore, to neće biti moguće podijeliti svoje Bgold iz svog Bitcoin. Sadašnje stanje je doista vrlo zbunjujuće, pa predlažem sjedi čvrsto dok stvari dobiti razrađen. To jednostavno nije vrijedno riskiranja svoje stvarne bitcoins loveći ove neodgovorne vilice, po mom mišljenju.

Bez komentara


Kada će bitcoin mining prestati?Pitanje:

Zadnje ažurirano 25. Kolovoza 2016. U 11:55 sati

Što će se dogoditi kada svi Bitcoin su minirana? Kako će Bitcoin nastaviti?

Odgovor:

Bitcoin mining nikada neće prestati kao proces kao što je potrebno za nastavak funkciju Bitcoin. No svi 21 milijuna Bitcoins će biti minirano oko godine 2140. 
izvor

Bez komentara


Gdje su mi bitcoini?Pitanje:

Kupio sam bitcions ovdje i sat kasnije ništa još nije pripisana moje Bitcoin novčanik. WTF
je ovo mjesto muljaža?

Odgovor:

Hej James lijepo da zadovolji vas.
Veselimo se sluh od vas. 

Komentari:

Stjepan, otvorite novo pitanje za ovu temu

Bok,
ja sam prenijela sredstva iz mog HW1 novčanik na moj bitstamp račun i čini se sredstva za nestale. Ona se prikazuju u novčaniku kako prenose, ali ja ne mogu vidjeti ništa na bitstamp kraju. Ja sam kontaktirao bitstamp i nisu se pomoći. Ima li bilo kako za praćenje moje bitstamp sredstava.

Ovdje je ID transakcije
d986800c74b033552463dd36cb9a67d80bb23890ff5e4bcd4a938d4d326e1d6f

Povezane vijesti


Post Litecoin

Kako izračunati dobit ulaganja ili Trading Bitcoin?

Post Litecoin

Bitcoin atm 2

Post Litecoin

Ažuriranje novčanika uzima dobne granice

Post Litecoin

Pozvati kod kod CoinAd?

Post Litecoin

Coincheck promocija?

Post Litecoin

Kupite Bitcoin s Walmart poklon karticom

Post Litecoin

Usporedba razmjene

Post Litecoin

Imate poteškoća prilikom mijenjanja moje bitcoin adrese

Post Litecoin

Kako čitati glasnoću na burzama

Post Litecoin

Jesu li njihovi posvećeni rudari etereuma?

Post Litecoin

Moja je postavljena protiv hostinga treće strane

Post Litecoin

Što se događa kada je posljednji bitcoin miniran?