Zašto Qoinpro Bal Page od OCT 2017, MISSING novčiće? | Croatian.lamareschale.org

Zašto Qoinpro Bal Page od OCT 2017, MISSING novčiće?

Zašto Qoinpro Bal Page od OCT 2017, MISSING novčiće?

Pitanje:

Prijavljeni na rač na Qoinpro.com i novca pojaviti se da nedostaje i Ažurirano Datum pokazuje listopada 2017 bilo tko znati zašto?
Već tweeted da @qoinpro nikakav odgovor još.

Odgovor:

Bok,
iskreno, ja sam u dvije svijesti. Ono što ću reći je da ako ste dobili svoje novčiće nazad, trebali biste ih držati na osobni novčanik u budućnosti. Webwallets su notorno loše za krađu novca, a to se čini sketchier od većine... Sretno.

Bez komentaraZašto je moja adresa izbrisana?Pitanje:

Zato moja adresa je izbrisan?

Odgovor:

Bok Evgenij,
Molim Vas da daju malo više informacija Što misliš adresu je izbrisan? Što se to odnosi na? Možete nam poslati više informacija koristeći kontaktne formas dobro, a mi ćemo imati pogled na to pitanje.

Bez komentara


Zašto platiti cijene Coinbase za BTC?Pitanje:

Pitanje za Eliota:

1. S obzirom na znatno manji trošak kupnje BTC na GDAX (0,25% ili manje) vs bankovnog transfera na Coinbase (1,49%), praktički bez dodatnog napora, osim prijave sa Coinbase vjerodajnice na GDAX stranice i izvršavanje jednostavnih transfere, zašto to ne bi bila najbolja metoda za čak newbie? Kupljeni novca može čak biti odmah prebačen natrag u Coinbase ako se odabere.

2. Ima li dodatnu sigurnost da drži BTC na Coinbase? Ako pravo na BCH siječnja, će BCH i dalje prikupljati mojim Coinbase gospodarstava, ako sam se preselio da ih trajno GDAX iskoristiti bolje cijene? Hvala!

Odgovor:

Bok Roberta,
 

  1. Pa, pomoću razmjene GDAX je više zastrašujuće za početnike. Postoji cijena karte, tipa red, red knjiga - put više informacija na zaslonu za obradu. Za newbie koji nikada nije koristio trgovačke platforme prije i vjerojatno nesiguran, a možda čak i nervozan o kupnji svoje prve bitcoins, to je samo puno lakše koristiti jednostavan Coinbase sučelje. Kao što kažu, to je skuplji taj način, ali mislim da jednostavnost ima svoju cijenu. Ništa u Bitcoin je stvarno jednostavan, tako da je potrebno puno rada da bi se stvari lako i kao siguran što je više moguće, mislim Coinbase učinili dobar posao tamo.
  2. Ne, ne preporučujemo da se ljudi ikad držati novac na burzi, ako se to može izbjeći. Ako vaš Bitcoin bili su prisutni u vašem Coinbase računu oko 1. Kolovoza, kada je došlo do Bcash vilica, onda će biti uplaćeni početkom 2018. Godine (osim ako Coinbase promijeniti svoje zadane planove). Dakle, nema problema pomicanjem sredstva za GDAX za aktivno trgovanje ili iskoristiti bolje cijene. Ako ne namjeravate redovito trgovati, onda bih rekao da bi bilo puno sigurnije premjestiti novac za hardver novčanik umjesto.

Bez komentara


Zašto bih želio koristiti BitcoinCorePitanje:

Zašto bih koristiti BitcoinCore, budući da to traje zauvijek za sinkronizaciju, a čini se da je vrlo osnovni sučelje? Postoji li neka realna vrijednost na to da ja ne znam o, s obzirom da se čini da se službeni app koristi bitcointalk forumu

Odgovor:

Hej Robert, veliko je pitanje. Ako ste samo u potrazi za korištenje Bitcoin što je brže moguće da nema razloga za preuzimanje Bitcoin jezgru. Međutim, ako želite podržati sama Bitcoin mrežu, ako naiđete Bitcoin jezgru ste zapravo aktivira još jedan čvor u sustavu. To znači da su sada aktivno pomaže potvrditi transakcija kad god ste na internetu. Evo kompletan objašnjenje o Bitcoin čvorova.
Međutim, ako ste tek počinje out - nema potrebe za download BitcoinCore. Korištenje Greenaddress, Blockchain.info, Coinbase ili bilo koje druge preporučene walletsis potpuno u redu.

Bez komentara


Hoće li Bitcoin Cash zamijeniti BTC?Pitanje:

Zadnja promjena 12. Studenog 2017. U 09:41 sati

Hoće Bitcoin Novac zamijeniti BTC?

Odgovor:

Bok Arthur,
Novac se može dobiti samo dosad na hype i manipulacije na tržištu; u konačnici zahtijeva cypherpunks pisanje koda ostati konkurentan, pa čak i relevantni.

Komentari:

BTC cijena ide dolje, to je zbog BCH? Da li savjetovati da kupi BCH i prodaju BTC?


Žica za kupnju bitcoinaPitanje:

Ako je moj brat želi poslati novac iz svog bankovnog računa kupiti Bitcoin mi što informacije mu treba dati u banku?

Odgovor:

Hej Halit,
Imajte na umu da određene izmjene zahtijevaju posebnu poruku u polju i gubitka. Reci svog brata kako bi se osiguralo on obuhvaća sve potrebne informacije potrebne za zamjenu kad je čini bankovni žice.

Bez komentara


Wirex pregledni infoPitanje:

Imate li kakvih informacija o Wirex (E-Coin)? Želim vidjeti usporedbu s Xapo.
Steve

Odgovor:

Hej Steve, ja sam zapravo u sredini compliing recenziju o ovom :) 
U međuvremenu sam da ovo može pomoći.

Komentari:

Hej Steve,
ideja je jako dobra, ali usluga je vrlo loše. Ja ne mogu vjerovati im.

Povezane vijesti


Post Litecoin

Moj Bitcoin je zaglavljen u Mempoolu. Što mogu učiniti sada?

Post Litecoin

Firstcoin

Post Litecoin

BTC transakcija zaglavi - što mogu učiniti?

Post Litecoin

Kako napraviti Block Explorer CryptoCoin

Post Litecoin

Recenzije za coins.com. og

Post Litecoin

Širokopojasna brzina za rudarstvo

Post Litecoin

Bitcoin atm 2

Post Litecoin

Pregled Bitcoina o kockanju

Post Litecoin

Embeding coinmama widget u moj website wordpress

Post Litecoin

Trebam pomoć prije nego što ulažem

Post Litecoin

Imate poteškoća prilikom mijenjanja moje bitcoin adrese

Post Litecoin

Bitcoinovu politiku povlačenja