Plaćanje je poslano na pogrešnu adresu | Croatian.lamareschale.org

Plaćanje je poslano na pogrešnu adresu

Plaćanje je poslano na pogrešnu adresu

Pitanje:

Zapravo sam poslati uplatu na krivu adresu, tako da možete mi reći na pravi način da se kovanice natrag

Odgovor:

Bok Guneet,
Žao mi je biti nositelj loših vijesti, ali ne postoji način da se kovanice natrag... Osim ako je vlasnik tog krivu adresu odluči vratiti ih vama. Ako znate vlasnika toj adresi, predlažem da se obratite njima i objasniti situaciju. Nadam se da će biti dobar.

Bez komentaraWrong eterium balance myetherwallet.comPitanje:

Hvala za priliku postaviti pitanje. Kupio sam neki Ethereum zadnje strane anycoindirect mom myetherwallet.com. Danas ujutro mi je ravnoteža navedeno pravo iznosa koji. Od 2 sata mi se stanje u novčaniku ne pokazuje eteri više, ali provjera blockchain / transakcija na etherscan.io staes pravu ravnotežu / u-transakcija. Što se dogodilo? Kako mogu vratiti ravnotežu? Hvala svima :)

Odgovor:

Zadnja promjena 15. Listopada 2017. U 10:03 sati

Bok Stefan, 
ako je blockchain pokazuje pravu Ethereum ravnotežu, mora postojati nešto nije u redu s novčanik. Predlažem da provjerite problem s lisnici tima za podršku, oni bi trebali biti u mogućnosti da vam pomogne.

Bez komentara


Xabo.io i razzleton.comPitanje:

O Xabo.io i razzleton.com HYIP, jesu li čitljiv ili prijevare

Odgovor:

Hej,
ne znam te stranice. Ali ako su HYIPs onda su prijevara po definiciji. Predlažem korištenje Bitcoin muljaža testto saznati.

Bez komentara


Xai tokenPitanje:

Bok, hvala za svoj drugi savjet. Zujanje. Što mislite o Xai token? Kupljen u ICO. Bi rado čuti sve misli / projekcijama iz some1 kao you.thanks

Odgovor:

Bok,
Mi zapravo nisu upoznati s ovom novčiću, pa neće biti u mogućnosti da vam dati analizu. Predlažem da provjerite našu video o tome kako evaluirati altcoin i pokušati izvući svoj zaključak o tokenima Xai.

Bez komentara


XRP predviđanjePitanje:

Zadnja promjena 12. Studenog 2017. U 02:29 sati

Bok Ofir,

Veliki dan!
Mislite li da iduće godine cijena će rasti do 2-5 USD?

Odgovor:

Hej Bryan,
ja iskreno nemam pojma gdje će ga vrlo skupim biti u budućnosti kao ja ne slijede XRP Pirce, vijesti ili razvoj uopće. To je kocka, ali ako imate dobre tehničke ili temeljne razloge za vjerovati da će rasti, to je tvoja odluka da se rizik. Sjeti se da se ne stavi u više nego što si možete priuštiti da izgubite.

Bez komentara


XRP povezanPitanje:

Želim kupiti XRP novca pomoću svoje LTC novca.
Hvala vam

Odgovor:

Bok Jonathan, 
možete provjeriti naše Kako kupiti MTU vodič, to uključuje nekoliko mogućnosti za XRP novčanike. O tome kako kupiti valovitost pomoću Litecoins, vjerojatno je najbolje ako idete na Changelly ili Shapeshift a oba omogućiti da se trgovina između različitih cryptocurrencies.

Bez komentara


XRP WALLETSPitanje:

Može bilo tko reći mene najbolje XRP novčanike

Odgovor:

Bok Vysakh,
GateHub ili CoinPayments su online novčanici koji su vjerojatno najmanje sigurna opcija, jer oni uključuju vjerujući ove stranice sa svojim valova. Ja ih ne bih preporuku za ništa osim što mali plaćanja kao oni sasvim prikladan za tu svrhu.

Bez komentara


Da, sjajna pomoć, još uvijek koristim telefon i prebacim ga na računaloPitanje:

  1. Hvala na pomoći jako je zahvalan Imam nekoliko pitanja. Jedan što je tečaj malo novčića na američki dolar? Tko koristi Bitcoins? Da li Bitcoins varirati u vrijednosti kao što su zlato? Bas samo neke od njih za sada sam spreman za aktiviranje, ali želio bih znati biti u igri ??? JA stvarno poštovati sve vaše pomoći. A ja sam marljivo kroz njega ne kao što sam rekao ja sam koristeći moj telefon upravo sada do sutra, tako da ne bi trebao reći da sam izgraditi pravi se bolje imati više pitanja. Bitcoins ne znam bilo kakvih riječi podzemnu valutu. I ja sam nakon svile tragediju ono o vlada zaplijenila imovinu. Mislim da su već pokazali pokazuju igra prljavo....... Kako ste pronašli svoj server ??? Što mogu kupiti s Bitcoins biti brutalno Frank ili zagonetke ili što god, ali pokušajte objasniti. Hvala vam puno na pomoći

Odgovor:

Hej George,

  1. U ovom trenutku jedan Bitcoin jednaka 1070 $. Možete provjeriti tečaj na vrhu ove stranice.
  2. Ovdje je popis koji prihvaća Bitcoin
  3. Da

Komentari:

Što se tiče poreza morat ćete konzultirati knjigovođu jer to varira od zemlje do zemlje. Što se tiče troškova - to ovisi o tome gdje kupiti Bitcoin. Različite razmjene imaju različite naknade i cijene.

Imam toliko toga događa da je teško držati glavu od izdvajanja u redu ti citirao ono što je Bitcoin stopa od danas. Što ukupno je Bitcoin troškova kroz vrata sve naknade i nikakav novac da bi se na nju odnose. A što je s porezima?

Povezane vijesti


Post Litecoin

Coinbase zatvara moj račun

Post Litecoin

Ulaganje $ 100K USD u bitcoine. Najbolje prakse?

Post Litecoin

BitPay App

Post Litecoin

Rudarstvo

Post Litecoin

Besplatni Bitcoins?

Post Litecoin

Gdje prijaviti Bitcoin korisnika kao Scammer

Post Litecoin

U pitanje - velika rupa u praznom ne ispunjenom u velikoj slici. Ili veliki upitnik u ne zbrajanju ideja koja nije prije nego što je objašnjena i stoga nikada nije shvaćena

Post Litecoin

Njemački njemački suradnik. bitnake.com, u btc prostoru, je muljaža odmah iza vrata!

Post Litecoin

Problemi sa španjolskom bankom za slanje eura za Bitstamp

Post Litecoin

Kakav je posao s Dashom?

Post Litecoin

Prilagođavanje isplate bitcoina na temelju cijene Bitcoina

Post Litecoin

Prijenos na Binance