Najbolji Bitcoinov novčanik za 2014. - Blockchain protiv MyCelium protiv Coinabse | Croatian.lamareschale.org

Najbolji Bitcoinov novčanik za 2014. - Blockchain protiv MyCelium protiv Coinabse

Najbolji Bitcoinov novčanik za 2014. - Blockchain protiv MyCelium protiv Coinabse

Nakon posljednjeg pregled gornjem Bitcoin exchangesI odlučio da je vrijeme za pregled najbolje Bitcoin novčanike na tržištu danas. Prije nego što sam početi s mog pregleda moje mišljenje je da neki ljudi ne znaju što je Bitcoin novčanik je još. U tu svrhu izradio sam ovaj kratki animirani video koji će objasniti sve što je potrebno znati.

load...

Sada kada smo dobili da je zabit to je važno razumjeti da postoje različite vrste novčanike na raspolaganju.

Desktop Novčanici

# 8211; Softver koji sjedi na računalu i povezan na Internet. U tom slučaju tvrdi disk vašeg računala je stvarni novčanik, a ako to dobiva ukraden, pa su Bitcoins koje su pohranjene na njemu.

load...

Mobilni Novčanici

# 8211; Slično stolna novčanike samo ovaj put vaš mobilni uređaj djeluje kao mjesto gdje su Bitcoins pohranjeni.

Web Novčanici

# 8211; Web stranicu koja sprema vaše Bitcoins na svojim serverima. To u osnovi znači da ste dajući svoje Bitcoins nekome drugome da bi ih sigurno za vas.

Hibridni Novčanici

# 8211; To je u osnovi neovisna novčanik (desktop ili mobilni), koji se može pristupiti putem interneta korištenjem lozinke. Razmislite o tome što je sigurno u banci gdje banka nema ključ na njega (samo radite).

Za ovu pregledu ću pokriti web usluge nude danas kao što su pristupačnija za početnike (a to je nakon svega mjesto za početnike).

load...

Blockchain.info
 

Tip novčanik: Hibridni novčanik (dostupan kao mobilna aplikacija)

# Korisnika: 1601540

Ocjena na Google Playu: 4,2 (od 1515 korisnika)

Upravlja: Qkos usluge doo (UK based, osnovan 2004)

Pros: Blockchain.info vam daje priliku za otvaranje što više Bitcoin novčanici (adresa) kao što želite, a možete konfigurirati odakle plaćanje će biti poslana ili primljena svaki put. Mobilna aplikacija omogućuje vam brz pristup svoj novčanik iz gdje god se nalazili. Za više naprednih korisnika koji mogu biti u potrazi privatnost prilikom slanja Bitcoins, tu je Zajednički Coinoption. Zajednički novac pruža privatnost za svoje transakcije kombiniranjem transakciju s drugim ljudima.

Cons: Čini se da je korisničko sučelje na Blockchain.info Android aplikacije je malo nedostajalo kao i mnoge korisnici su se žalili zbog toga. Glavni problemi su uparivanje uređaja i lozinku pitanja. Ja mogu reći iz osobnog iskustva da sam naišao neki od ovih pitanja sam, ali nitko od njih ne može riješiti u nekoliko minuta. Glavni con će vjerojatno biti da ste ovisni o 3rd party za pohranu Bitcoins i zapravo su podvrgnuti njihovom sigurnosne mjere - kao što možete vidjeti hereit ponekad nije dovoljno (iako je u svim pravičnost je to prije otprilike godinu dana),

Coinbase

Tip novčanik: Web novčanik (dostupan kao mobilna aplikacija)

# Korisnika: 1200000

Ocjena na Google Playu: 4,2 (od 1743 korisnika)

Upravlja: Coinbase inc. (SAD Like, osnovan 2012)

Ukupno: Muški # 2 iz top 3 Bitcoin novčanike. Coinbase omogućuje vam pristup vašim Bitcoins putem svoje web stranice na mobilnom telefonu pomoću izvorni Android aplikaciju. IOS app Coinsbase je objavio da App Store je uklonjen od strane Apple u studenom 2013. Godine i tu je sada način znajući kada će biti rereleased (uklanjanje posljedica je Appleov odbijanja Bitcoin aplikacije). Jedna od najboljih stvari Coinbase vam omogućuje da učinite je da koristite SMS usluge kako bi se kupiti i poslati Bitcoins.

Pros: Glavna prednost ove aplikacije je da vam omogućuje da kupi Bitcoins odmah od Coinbase. To eliminira gnjavažu pokušava pronaći način da se kupi Bitcoinseach vrijeme koje je potrebno neke. Također je velika većina kupaca mišljenja čini se da je pozitivno Coinbase službi i aplikacije.

Cons: Najočitiji nedostatak Coinbase bi se da je dostupan samo u SAD-u. Isto tako, ako ste iPhone korisnik vjerojatno ćete morati pronaći alternativu kao što Blockchain.info. Još jedan veliki nedostatak o Coinbase je da daruju svoje Bitcoins na 3rd party očuvanja. To znači da ako Coinbase hakiran ili ide bankrupts na primjer, možete izgubiti Bitcoins (npr Mt.Gox korisnike koji su izgubili svoj fond kada je tečaj postao nesposoban za plaćanje).

  miceliju

Tip novčanik: Mobilni novčanik

# Korisnika: 

50.000

Ocjena na usluzi Google Play: 4,7 (od 765 korisnika)

Upravlja: Megion istraživanje i razvoj (sa sjedištem u Austriji)

Sve u svemu: u nastajanju Bitcoin mobilni novčanik koji izgleda kao da se dobiva na snazi ​​u posljednje vrijeme, micelij izjavio je kombinirati jednostavnost korištenja i brzina s punom snagom do krajnjeg korisnika, jer on čuva svoje privatne ključeve. To znači da se ne oslanjaju na bilo koji 3rd party (kao Blockchain.info na primjer) i pohraniti svoje privatne ključeve na telefonu.

Pros: Vjerojatno najjednostavniji mobilni novčanik danas. Micelij je također uvođenje na značajku pod nazivom Lokalna Trgovine uskoro koja će vam omogućiti da zadovolji Bitcoin prodavač u vašem području. Oni su stvorili video za nju, ali moram vas upozoriti, da izgleda malo kao parodija...

Cons: Ne mogu reći da je bilo vidljivo downside da micelija trenutno - čak i osvrt na Google Playu vrlo suosjećajan. Upravo sam počeo koristeći ga ne tako davno i čini se da se radi super. Također vam daje priliku da lako stvoriti sigurnosnu kopiju za novčanik, ako vaš mobilni uređaj dobiva ukraden ili pauze. Sramota je da iako ne postoji desktop aplikacija (nadamo se da će biti jedna u budućnosti).

Zato što je presuda?

Čini se da ne postoji jasan pobjednik. Ako ste upravo počinju s Bitcoin bih predložiti micelija zbog svoje jednostavnosti. Za desktop bih izabrati bilo Coinbase ako sam bio u SAD-u i Blockchain.info ako sam živio izvan SAD-a. Imajte na umu da ove novčanici treba koristiti samo za Bitcoin „novac”, a ne za Bitcoin „uštede”. Za velike količine Bitcoins trebate koristiti hladno storageand ne držati Bitcoins na bilo kojem uređaju.

load...

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Kraken pregled - Je li to Bitcoin Exchange Pouzdan?

Post Tacocoin

GDAX pregled - Coinbaseova napredna razmjena, kako je to dobro?

Post Tacocoin

Best Dash Mining Hardver - Antminer D3 pregled

Post Tacocoin

Moj novi najbolji Bitcoin i altcoin novčanik - Exodus novčanik pregled

Post Tacocoin

Milijardijska kovanica (TBC) - Kako muljaža ide poprsje

Post Tacocoin

Bitconnect pregled: Je li Legit?

Post Tacocoin

Recenzija novčića: 6 Kontroverzni problem morate biti svjesni

Post Tacocoin

Pregled trgovine AvaTrade Bitcoin

Post Tacocoin

Xapo pregled: 3 stvari koje trebate znati

Post Tacocoin

Pregled: Coinmama - Je li 100% legit?

Post Tacocoin

Coinomi pregled - Mobile novčanik za više kriptocurenata

Post Tacocoin

Antminer S9 pregled - 6 stvari koje trebate znati prije kupnje